Bu neyden kaynaklı acaba 2 yıldır ülkedeki Laz mafyalarin çoğunu öğrendim hatta konuştuğum biri bile çıktı kız sarallardandı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Asla özenmeyeceğim aile türleri. Dizilerde görüldüğü gibi olduklarını sanmıyorum, öyle sanan da ağır ergen bence.
Dizi gibi değil zaten diziler berbat gerçek hayatta çoğu uyuşturucu kullanıyor bu mafyalarin sadece aşırı zenginler zenginlik göz alıcı
Uyuşturucu, karanlık işler vs vs. Hiçbir gideri yok benim açımdan. Ben çok zengin olmayayım ama berabrt olduğum insanın ne yaptığını bileyim
s@l@ksınız harbiden yani hani soru trollse de öylesin değilse de öylesin
Sen normalde çok güzel yorumlar yapıyordun sorularıma çok yardımcı oluyordun ne olmuş sana 😕
hahahahhahah ben normalde yardımcı olurum da demek ki senin sorularına bi sey olmus ya kimsin acaba sen merak ettim
Hatta ben ailemden utanıyorum dediğim için uzun uzun konuşmuştuk bana çok yardımcı oldun yargılamak yerine bu durumdan nasıl kurtulurum diye cevaplasaydin keşke
Eski hesabımı kapattım yeni olduğu için hesap mesaj atamıyorum
Attım
umarım doğru kisiye yazmısımdır KJHGFDSFGHJKJHGF
Bela arayan birisini ilk defa gördüm bu sitede.
Hiç bir derdim yokken bela aramaya gitmek istiyorum çünkü çok zenginler range rover lar, adamlar, villalar bana aşırı cezbedici geliyor
Öyle insanlar sende çok fazla kriter arar çünkü o kadar malı mülkü tek bir kadının üzerine yatırım yapacaklarsa sağlam bir kadın isterler boşanma davası açsan başın belalardan kurtulmaz bide mafyalardan bahsediyorsun seni vurup öldürseler görürsün range roveri öbür tarafta saçma sapan düşünceler içine girip kendini daha fazla düşük konumda gösterme Allah yolunda ol dünya malına paraya pula bu kadar heves etme toprak olup gideceksin her şey gelip geçici
Bak amacım seninle tartışmak değil ama çevremdekilerde böyle toprak olup gideceksin diyor napalm olucez diye yaşamayalım mi ben artık herseyden bıktım ekonomik şartların elverissizligi vs fazladan harçlık bile goturemiyorum ayrıca türkiye şartlarında yurt dışı çıkmayınca zengin olmam zorrr iş adamlarida benimle evlenmeyecegine göre geriye mafyalar kalıyor
Canını çöpte mi buldun sen? Koç aslan yay burcu musun sen
Yok kovayim bak belki bu sana saçma gelicek turkiyenin önde gelen iş adamlarının çocukları bile kabadayı çocuklarıyla evleniyor başlarına bir şey gelmiyor
Hmm kovasın çabuk sıkılgan yapıya sahipsin herşeyden sıkılıyorsun emin ol kriter beklediğin öyle insanların samimiyetsizliğinden de sıkılacaksın. Macera arayan bir burçsun.
Saralların mı hayatı güzel sen kafayı yemişsin
Güce karşı zaaf günümüz ve geçmişte kadınların çoğunda vardır. Kimisi siyasi kimisi politik kimisi edebi gücü sever mesela. Sende bir tür güce aşık olmuşsun sağlayacak birini arıyorsun ama belli bir zaman sonra geçer bunlar.
2 yıldır sürüyor
Laz mafya yoktur önce biz karadenizliler laz felan değiliz önce onu öğrenin adama gidip laz maz dersin sonra beynine yersin 😂
Niye laz deyince alınıyorlar ki 😀
Sarallar laz ayrıca trabzonlulari laz zannediyordum yani of tarafını
Lazlar gürcülerin bir boyudur. Trabzon da hele hiç laz yoktur Rize de ve Artvinde biraz vardır. Sarallara gelince Sarallar Ülkücü'dür devletin her kademesinde vardır Çakıcı dan sonra Türkiye'nin en büyükleri yani senin ihtimal zor be hacı
Lan zaten sarallari isteyen kim gidip bütün mafyalara bulasirim ama bunlara asla aşırı b*ktan bir aile
Açık profil ile şu hakaretleri yapsanız keşke görürdün ne olduğunu. Sen git aşiret felan bul sana büyük gelir karadenizliler aşiret iyidir kaçaklık yaparlar zargana bebeleri olur tek başına bi cacık olamayan tabi o da gidecen aşiretin önde gelen ailesinden bulacan yoksa aşiretin yarısı amele zaten 😂
Bu ne öfke yoksa oflu musun 😀 psikopatlar bro sarialioglu ailesi aman boş ver boş mevzu profil açık olsaydı sanki ne olucak zaten KS da kimse gerçek ismini yazmıyor
Tam yerini bulmuşsun söyleseydin bı adamı yollasaydi sana
Yerini bulmuşsun derken
Mafya aramiyomuydun
Hem baba hem oğluyla birlikde olmak istermisin?
Senin istediğin, güç, ve ezilmekk
Evet tam olarak bu uygulamada düzgün bir yorum yapan oldu neyseki akıllı insanlar da varmış
Yani olay bundan ibaret genellikle bu olur tamam seni ezicek her istediğini yapıcaksın ama kılına da zarar gelmesine izin vermeyecek
Bak ben neden mafyalarin olduğu ortama girmek istiyorum biliyor musun hayatım çok sıkıcı monoton okuldan eve tatile bile gitme dışarı çıkmak için bile ailenden izin al baskıdan sıkıldım artık
Anladım tek bir kişinin baskısını hissetmek istiyorsun
Hayır kimse baskı yapmasın bana bunu istemiyorum hacisuleymanogullari, çakıcilar Peker gibi kabadayı aileleri aşırı zengin görsen aklın durur bu tarz biriyle aşırı evlenmek istiyorum
Is adamları benimle evlenmez futbolcu da zor ben zirvede olmak istiyorum üstümde yıllardır çok büyük baskı var keşke Allah nasip etse ama bu düşünceler bence imkansız bazen korkuyorum etrafimdakilere benzicem diye neden biliyor musun çünkü bir beklentileri yok ölmek için yaşıyorlar zaten mezara giricez falan en çok da buna sinirleniyorum
Anladım da baskı olmadan o olmuyor yanlış biliyorsun
Sanki buldum da baskilamasi kaldı hiç maddi durumu normal olan ve aşırı zengin bir iş adamının bir kadınla evlendiğini duydun mu
Doğulu aşiret olur mu
Aşiretler belalı değil ki😁Bende kürdüm bu arada öyle değiller ama lazlar çok fena
Nerelisin ☺️
Sen nerelisin doğudan mi
Evet ☺️
Babası ve oğluyla aynı anda grup yap
Ablama bir paket mafya sarın acılı olsun