Bir aylık ilişkim var yoğun çalışan biri farklı şehirlerdeyiz bana çok güveniyor ve beni pek aramaz her gün yazar. Ben ise arayınca kısa tutar konuşmayı ardından mesajlar atar. Bazen arıyorum ararım sonra deyip aramıyor hep arkadaşlarına vakit ayırıyor. Kendimi bazen değersiz hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Koç aslan yay burcu olabilir mi sevgilin? Onun sana karşı ilgisini bir nebze arttırman için ters psikoloji yöntemini uygulaman gerek yani ilgiyi biraz azalt aramayı sormayı biraz kes gün içerisinde yoğunmuş gibi davran arkadaşlarına vakit ayırıyormuş gibi davran hatta dışarı gez çok dolaş sosyal ol bu onda farkındalık yaratacak.
Oğlak burcu 😒
Beni bu kadar güveniyor olması sorun iş arkadaşlarımla da tanıştı. Hayatıma baya dahil oldu onun da arkadaşları beni biliyor. Beni seviyor mu emin değilim
Oğlak burcu yabani olur duygusuz olur çevresindeki insanların düşüncelerini tartar işkoliktir duygusal olmadığı için karşısındaki insanın duygusal olarak ne düşündüğünü ne hissettiğini asla düşünmez tahmin etmez empati yeteneği yoktur oğlak kadınları da yabani gibidir duygusuzdur, onun sana sevgisini hissettirmemesi normal çünkü kafa yapısı sevgiyle çalışmaz işle çalışır çalışmak iş işkolik olmak kafası böyle çalışır maddiyatçıdır parasızlığı risk olarak görür.
Duygusal olarak bakmıyorsa niye benimle olsun ki zaten farklı şehirlerdeyiz
Duygularını pek yansıtmıyor ama yanımdayken görüntüsüne takıldığını fark ettim. Beni çok tatlı bulduğunu söylüyor. Kendisi pilot bu arada
Hmm işte duygusal olmadığı için duygularını yansıtmaz herşeyini içinde yaşar onu ancak yengeç akrep balık burçları iyi açar, duygusal olarak bakmayıp seninle yine de evlilik aşamasında olur bu onun kafasında bir plandır oğlaklar kafalarına plan olarak attıkları şeyi yapana kadar hırs yaparlar yapamadıkları zaman somurturlar soğuk davranırlar kafalarına taktıkları şey illa olacak olmazsa baya somurtkan oluyorlar. Genelde dünyaya dertli olarak doğdular. Ölmek istiyorum da diyebiliyorlar karamsar kaygılı stresli yapıları olabiliyor. Psikolojik olarak en çok çöken burçtur oğlaklar.
Sosyal medya ilişkisinden ne bekliyorsun ki? Bana çok güveniyor demişsin kime göre neye göre? 1 ayda olacak iş değil bunlar.
Yaşam tarzım belli bir aydır standart, iş yerime geldi, arkadaşlarımla tanıştı sıradan erkek arkadaşım yok diyebilirim
Bir ay yeterli bir süre şeffaf olan birine güven duyabilmek için
Fazla kaptırma kendini. İş yerine gelip arkadaşlarınla tanışması güven mi tazeliyor yani?
Arkadaş çevrem fazla düzgün
Birimdeki herkesle tanıştı
daha yenisiniz hiç ses etme..
Fevri biriyim üç kez ayrıldım buna tepki gösterdi her defasında tekrar kabul etti beni ama söz verdirtti bana ayrılmamak için basit nedenlerden ötürü. Benim için önemli olan sevgisi ve beni seçenek olarak görmemesi.
Bazen çok sinir oluyorum ya
ama neden
neye sinirlisin
adam köklerine kadar sena sevgi besliyor, daha ne istiyorsunkş
Köküne kadar sevgi beslediğini nerden çıkardınız?
üç deda terk etmemiş
Ama aramıyor gün içinde mesaj atıyor her sabah günaydın yazıyor ama aramıyor, seven insan aramaz mi? Üçünde de ben yazdım ama bekliyormuş gibi kabul etti üçüncüsünde bir hafta sürdü bir haftadır nerdeydin diye sordu buna bozulmuştu ama kendisi yazmadı dönmedi yine de ben yazmıştım
yaşlar kaç
29
çok sahiplenmesi gerekmez mi
Uzak mesafe ilişkisi, yanımdayken her şey güzel ama uzaklaşınca aramaz her aramama cevap vermez mesaj atar. Sonra ayrılınca beni suçluyor
buluşma oluyor muydu
Evet pazar günü yine gelecek
ha iyi o zaman
xane idare et
gittiği yere kadar..
Bu benim için çok zor. Etrafımda onca insan değer veriyorken sevgilimden bunu görememek canımı sıkıyor. Bu yüzden her an bitirebilirim. Ama iş arkadaşlarımla tanıştığı için öyle anında bırakamıyorum
gizldn çksana
mümknse
ciddi dedim