Aşk İlişkileri Bu çocuk bana aşık oldu, peşimi bırakamıyor☺️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim kedim değil okulun kedisi ama her geldiğimde kucağıma çıkıp uyuyor Bu çocuk bana aşık oldu, peşimi bırakamıyor☺️? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Napsın güzel görünce bırakamıyor gadası 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şey der bunu yapıyorum, şimdi beni eve götür :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Annem izin vermiyor ki Yorumla By_Barsss +1 yıl O zaman okulda sevmeye devam bu yakışıklıyı :) Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef Yorumla By_Barsss +1 yıl :) :) Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Senin değil vereceğinin mamanın derdinde dmdmdm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karnı tok ya okulda herkes bir şey veriyorİlgi hastası biraz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen kedi olmak istersin 😅😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok farklı sebepler konudan çok bağımsız boş ver :( Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bı tane de bende var uffff nasıl aşığız 😂😂🥰 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İsterse beni yiyebilir bile tipe baakkkk 0 3 Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Miyaavv dfsdfsf Yorumla befoderler +1 yıl Resimdeki köpek olsa havlayacak mısın shsjkdjdndödd Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Ayıpsın kral sdhds :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gov gidsin abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kovulur mu okulumuzun maskotu Kolay kolay kimsenin kucağına gitmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bit bire torpası Yorumla
sdfghjklşdfghjkldrt Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl adı ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adı yok okulun kedisi düşünmüyorum ad ama aklıma güzel bir şey gelmedi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cocuk mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Ne cocugu yahu tosunpasa gibi uyuyor Soran +1 yıl Çok yaramaz aslında ama uyku saati bu saatler birlikte artık derse gireceğiz
TheGrey_ Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Evlilik görüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Yorumla TheGrey_ +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Napsın güzel görünce bırakamıyor gadası
☺️
Şey der
bunu yapıyorum, şimdi beni eve götür :)
Annem izin vermiyor ki
O zaman okulda sevmeye devam bu yakışıklıyı :)
Evet maalesef
:) :)
Senin değil vereceğinin mamanın derdinde dmdmdm
Karnı tok ya okulda herkes bir şey veriyor
İlgi hastası biraz
Bazen kedi olmak istersin 😅😅
Nedenmiş ☺️
Çok farklı sebepler konudan çok bağımsız boş ver :(
Bı tane de bende var uffff nasıl aşığız 😂😂🥰
İsterse beni yiyebilir bile tipe baakkkk
Miyaavv dfsdfsf
Resimdeki köpek olsa havlayacak mısın shsjkdjdndödd