• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler neden yarınlar yok gibi önüne gelen her dişiye yürüyor? Akılları fikirleri neden uçkurlarında?

loveonthebeach
loveonthebeach Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor

allah sevgilinize eşlerinize sabır versin...

Erkekler neden yarınlar yok gibi önüne gelen her dişiye yürüyor? Akılları fikirleri neden uçkurlarında?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Ben bakıcam çapkınların özelliklerine öyle ortam kuruyorlar ki erkekler yok sadece kadınlar gariptir kadınlar görüyor o ortama göre giriyor yapıyor o yapılanları şerefsizler çünkü av arıyor bir gece yatmaya bu kadar basit

0
    2 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ya bu kdr olmaz yaa reziller yemin ederim rezil bunlar

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      +1 yıl

Aynen

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Direkt reddediyorum hala israr edenler oluyor tanismak, kahve icmek icin. Belki yakamdan duserler diye sevgilim var diyorum. Hala ayni israr devam ediyor. Eskiden turk erkekleri zaten kadina saygi duymazdi yani istemedigini soyleyince naz yapiyor vs diye algilayip israr devam ederdi. Ama sevgilim nisanlim falan var deyince hemcinsine saygi duyup, yani kadina saygi duymasa bile erkege saygi duyup cogunlukla defolup gidiyorlardi. Hani bir baska erkegin namusuna saygilari vardi, yenge deyip geciyorlardi ama artik oyle arsiz bir hale gelmisler ki sevgilimde var desen, nisanliyim da desen, evliyim bile desen yürümeye, rahatsiz etmeye devam ediyorlar.

0
    3 Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

Çünkü o kapıları onlara açan bayanlar oldu ve eli silah tutan her erkek o cepheye de hücuma kalktı (Ben dahil istisnaları tenzih ederim tabii ki)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Heavenman evet her sey de kadinlar suçlu. Bu dunyaya zaten suclu olmak icin gelmisiz. Erkeklerin zerre ahlakı bozulmadi zaten. Milf, olgun vs diyerek evli kadinlara sulanmalari hic kendileriyle alakali bir sey degil. Izledikleri, beyinlerine girmelerine izin verdigi seylerin hic sucu yok. Hep biz kadinlar sucluyuz zaten. Hepimiz olsekte keske erkekler olarak birbirinizle yasasaniz yillar boyunca. O zaman saracak bir cinsiyette kalmaz. Dilinize baska neyi dolarsiniz artik bilemiyorum

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

Kimin ilk bozulduğunun yarışını yapmıyoruz tabii ki dediklerinde doğrudur. O eskiden belli ölçütlerin dışına çık (a) mayan erkeklerin bir yerlerden izledikleri kirli düşüncelerini uygulayacakları hareket alanını onlara kim açtı? Evinizin yanına bataklık getirirseniz evinizin içerisine sivrisinek getirme olasılığınız elbette artacak, buradan güç alan hastalık tüm topluma yayılacaktır. Burada tüm kadınları suçlamıyorum bu kirli düşünceye yardımcı olanlardan bahsediyorum. Ama şunu da belirteyim; esas iş bize Tvlerden, internet üzerinden, gazete magazin sayfalarından aile ve iffet kavramlarını bitirten programların, dizilerin, filmlerin zihinlerde yer edindirilmesidir. Ama yinede tüm bunlara rağmen kötü ahlakla mücadele eden iffetini koruyan kişiler kadını, erkeği ayakta alkışlamak gerekir.

Yorumla
  • Dokungaç
    Dokungaç Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.

Erkekler sanalda böyle başiboş davranıyor

Çok efendi kaliteli erkekler de var karakteri oturmamış aciz kimseleri referans alıp adam yerine koymaya gerek yok

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

17

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.

Çünkü kalpleri ve karakterleri yok işte bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her erkek böyle değil bunun sebebi aslında diğer kadınlar önceden kadınlar daha edepli kendini korur önüne gelenle takılmazdı evlenecegi günü beklerdi şimdi erkekler rahatça istediğine ulaşabiliyor evlenmeye bile gerek duymuyor çünkü evlenecek bir sebep yok

4
    6 Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Evlenmeden de veren var nası olsa Evlenmesen bile yatak odasında bile o şekilde göremediğin kadınları sokakta görebiliyorsun 👍

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

@Skyquaker erkeğin onuru iradesi izzetinefsi şahsiyeti namusu edebi duruşu karakteri yok kadını müsait gördüyse her türlü yürür diyosun yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canımsın lafını sana iade ediyorum konuşmaktan haberin yok sıkışınca hakaretle karşıdakini bastirrm düşüncen var. Erkek kendini niye korusun saf mısin sen neyi koruyacak sen yaratılışın gereği böyle olmak zorundasın kafan bunu almıyor kadın kendini korumassa peşinde dolasanda çok olur erkek avcidir kadında av sen bunu iyi anlamısınsın bak burada gelmiş ağlıyorsun

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Cinsellik arzısu ağırlıklı Testestron hormonundan gelir ve bu yaklaşık 17 kat daha fazla biçimde erkekde vardır. Öte yandan erkek ereksiyonu yüzeyseldir Gördüğü anda ereksiyon yaşar. Kadınlar öyle değildir. Ki bu yüzden ön sevişmenin öneminden bahsedip dururlar çünkü bir süre uyaran almadan ereksiyon durumuna geçemezler. Yani mesele şu ki dışarda dekolteli bikiniyi andıran şeyler giyipde Erkek kendini tutsun demek saçma oluyor Hatta bir deney var bununla ilgili Spor salonunda ki kadına Streoit gibi şeyler veriyorlar Testestron artırıcı şeyler 1 hafta içinde kadının yatmadığı adam kalmıyor dediği şey şu siz böyle bir dünyada nasıl yaşıyorsunuz. Yani kadın olarak erkekde ki delicesine olan bu Dürtüyü anlaman olanaksız He belki kadınların Ovulasyon dönemlerinde anlamaları kısmen mümkün olur. En yüksek arzuyu sadece bu dönemde hissederler ve Bazıları bu dönemde daha libidosu yükselmez. Burdan anlayacağın üzere Kadın namusluysa kendini korur sahip çıkarsa Kapanır veya çok da açık giyinmezse evet erkekden de böyle olmasını bekleyebilirsin görsel erkek için uyarıcı olduğundan böyle bir durum yoksa erkeğin kendine hakim olması beklenebilir Yok ama her taraf meydanda gezersen Kendini tutsun demek komik olur. Kadın olarak senin bunu anlaman imkansıza yakın bir şey. Şimdi inançlı birisi olarak neden Dinimizin kadına örtünmesini emrettiği çok daha iyi anlaşılıyor.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

@Skyquaker o zaman allah yanlış yaratmış erkeği kendini tutamayacağı şekilde yaratmış muaf değiller demek ki bu durumdan

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Herşeyin bir hikmeti bir olayı bir açıklaması mutlaka var. Şuna eminim ki erkekler bu yüksek arzuyla doğmasalar Ne kadınlara bu kadar yatırım yaparlar Ne bu kadar tahammül eder nede bu kadar tavizli olurlardı Onlara karşı Bunu da şurdan anlayabiliriz. Başka bir erkek yapsa asla katlanmayacağı nice şeye kadın için katlanıyor. Tirp naz sürekli talepler duygusal buhranlar Dilinin kemiği olmayışı ikide bir ilgi ihtiyacı vs Bunu erkek arkadaşı yapsa ya kavga çıkar ya da Yeter be senle mi uğraşcam deyip si, ktiri çeker. Veya bakıyorum tartışma veya kavgada resmen dilinin kemiği olmadan saydırıyor. Kız sevgisine Bunları diyen Erkek olsa kan gövdeyi götürür ama yapmıyor. Sebep belli çünkü Tabi bazı konularda da tam tersi durumlar olabiliyor. Öte yandan kadınlarında hiç çekmeyeceği şeylerin bazılarını hem cinsinde olduğu halde çekişini İlgi ve Alakaya bağlayabiliriz. Yani Erkekde ki cinselliğe Düşkünlüğün Doğrudan Orantılı Kadında ki Karşılığı İlgi ve Alakadır. Oda bundan mahrum kalmamak için Başka bir kız arkadaşı yapsa asla tahammül etmeyeceği şeyler için Erkeğe tahammül edebiliyor. Özetle her şey dengi dengine bu yüzden Erkek ve Kadın eşit değil DENK tir demek doğru olur.

Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ben yürümüyorum gerek de yok zaten hayat tek de geçiyor...

2
    7 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ya bkunu çıkarma sen de herkes bi şovmen olmuş arkadaş anasnı satiyim ya

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Neden zorunuza gidiyor doğruyu söylüyorum senin çevrendekiler işe yaramaz boş insanlar olabilir bunun şovunu yapacak değilim olması gereken bu zaten bataklık içinde gül yeşermez...

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ya yalnız da geçiyor hayat diyosun bunun neresi inandırıc he hiçkimseye güvenemeiyoum desen tamam dicem ama yalnızlığı övme bana burada. valla yalnızlığa sadece allah katlanabilir

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Ben yıllardır yalnızdım hastalık gibi devasını arardım bulduğumu sandım sonradan anladım ki asıl deva yalnızlıkmış. Tek geldiğin dünyadan tek gideceksin var mı daha ötesi...
      Yalnızlığı övmüyorum ama yalnız da yaşanıyor...

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

profil resmine baktım da pardon siz hazreti ali abi misiniz?

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Hayır keşke onlar kadar insan olabilseydik. Ben sadece insan gibi yaşamaya çalışıyorum.

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Yalnızlığa sadece Allah katlanabilir dediğin karar zor ve kötü bişey değil abartma, beyefendiye sonuna kadar katılıyorum

Yorumla
  • -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
    -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bence çok erkeklere yüklendin.

https://voca.ro/1e8OhPvqstcZ

0
    0 Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar da aynı, toz pembe değilsiniz siz de. Allah sizin de kocanıza sabır versin.

0
    1 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

evet öyle kadınlar var doğru ama orana vurduğun zaman biliyosun açık ara önde erkekler bu konuda, asla ahlak ve etik kurallarını umursamıyolar

Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Yarını düşünenin bugünü de yarını da olmaz. Ot gibi yaşar gidersin anca

0
    4 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

yarını düşünmeden yaşayan ciddi grxekalıdır

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

İnsan eğitim hayatında, iş hayatında, ekonomik hayatında yarını düşünebilir. Ama seks ve aşk hayatında yarını düşünenler asıl g*rizekalılardır.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

bomboşsun

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

Asıl sen ve senin gibiler bomboş. anca boş hayallerle yaşar gidersiniz.

Yorumla
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Toplumsal tamamen. Namusu kadına indirgedikleri için

0
    16 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

namusszluk olduğunu kabul ediyosun yani di mi

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Namussuzluk her kadına yürümek değildir ki. Namussuzluk farklı bir olay.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

namus örneğini veren sendin yalnız

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Onu yanlis anladın sen. Demek istediğim şu baskıyla yetiştirilen toplumuz. Kadın görünce de herkes birbirine yürüyo. Kadınların erkeklere yürümemesinin nedeni de namusu kadında görmek iki bacak arasında görmek. Bunu demek istedim. Erkek yürüyünce bişey olmuyo kadın yürüyünce adı çıkıyor. Öldürülen kadınlar var. Bu şekilde düşün. Her kadına yürüyen erkek modelini cizdiren aileler

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

niye konuyu dağıtıyosun ki ya

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Konu bu ama. Konu dağılmıyor. Avrupa'da baktığında da herkes herkesin peşinde koşuyor ama kimse namussuzluk olarak bakmıyor buna

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

abi sen ne anlatıyosun ya, benim sorum erkekler neden her önüne gelen yürüyo senin cvbın namusu kadına indirgedkleri için. NE ALAKA ABİ NE ALAKAAA

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

E yürür çünkü erkeklere bunu veriyorlar çocukluğundan beri. Erkek yapar erkek eder erkek her kadının peşinden koşar. Bununla yetiştiği içinde her kadına yürüyor. Evlenene kadar tabi

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ok tamam şimdi toparladın

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Onun için erkeğin küçük abla elinde büyümesi lazım. Her kadına yürümemesi gerektiğini bilmesi icin.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

yanlış yani netice olarak, herkes kendi kadın akrabalarına nasıl davranılmasını istiyosa başkalarının kadın akrabalarına da öyle davranmalı

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Dediğin de hem fikiriz. Peki sence bunu kaç kişi uyguluyor? Uygulamayı geç düşünüyor. Kendilerine yapılsa emin ol ortalığı ayağa kaldiranlar başkalarına her türlü davraniyor çünkü benciliz.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ya sen sanki öyle değilsin bırak rol yapmayı bu sitede ne işin var mesela

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Hoşuma gidiyor bu site. Paylaşımları falan değişik zaman öldürüyorum burada. Evli de değilim zaten. Ayrıca bana hesap sorarken sende bu sitedesin sen napiyosun o zaman?

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

kızlarsoruyor sitenin adı, delikanlı işinde gücünde mert adamın burada işi olmaz

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

İsim gücüm de olmadığımı ne biliyorsun ki. Senin bence delikanlılık mertlik ve namus algın farklı. Güzel arkadaşlıklarım da var burada hatta memleketimden birisiyle bile denk geldim. Şimdi bunu kadın anlarsın sen. Kadın değilsin. Paylaşımına yorum yapmıştım öyle konuştuk. Burdaki bütün erkeklere delikanlı değil gibi bi yafta vuruyorsan sana da burdaki diğer kızlar gibisin diye yafta vurulur unutma

Yorumla
  • Merhametli_Adam
    Merhametli_Adam Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    +1 yıl

Aklımız fikrimiz şalvarımızda olsaydı böyle olmazdı

0
    0 Yorumla
  • Kovaa151
    Kovaa151 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Eğer boş ise yurur , ama dolu ise yani sevgilisi var ise kimseye yurumez, ben yurumem

0
    0 Yorumla
  • Zorzabaka
    Zorzabaka Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeğin çok kadınla yatanı makbuldür diye yetiştirdi bizim toplum çünkü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendini pazarlayan varken erkek kendini tutmaz.

0
    4 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

kendini pazarlayandan kasıt sokaktaki yürüyen herhangi bir kadın galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlar dahil olmak üzere eş ve sevgili konusuna gelirsek artık bilinen bir gerçek var ki Erkeğin sçeilmiş olması onu diğer kadınlarında gözünde değerli yapıyor çekici bulunmasını sağlıyor. Yani aynı zamanda sevgilisi Hattta Evli olan Erkeğin peşinde koşan onu arzulayan çok kadın var:Bunuda çok gördük burada bile

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ne diyosun ln itt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anlamadın mı gayet açık ne dediğim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İşte bu yüzden tek olmak şart, kafan rahat, kimseye güven olmaz,

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yarınlar olmadığı için. Bugün ne olacağını kimse kestiremiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yoo yazan arayan var ama dönüş yapmıyorum isteksizlik var hoşlanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Trqy1
    Trqy1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Amin 😂😂😂 bizde yoruluyoruz ya

0
    0 Yorumla
  • TheGrey_
    TheGrey_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 126
    +1 yıl

Herkesin böyle olduğunu nasıl anladın

0
    4 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

kendileri söylüyorlar

Yorumla
    • TheGrey_
      TheGrey_
      +1 yıl

Herkes mi söyledi

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

valla burada bi soru sormuştum önümüze gelene yrüyoruz dendi herkes öyle dedi istisnasız

Yorumla
    • TheGrey_
      TheGrey_
      +1 yıl

Herkes bir değil

Yorumla
  • kaanaytekk
    kaanaytekk Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

Yeni trend

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Amin inşallah

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden yarınlar yok gibi önüne gelen her dişiye yürüyor? Akılları fikirleri neden uçkurlarında?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden aklı sürekli oynaşta aşna fişnede? 50 cevap verildi
Erkekler aklı Fikri niye aynı şeyde? 9 cevap verildi
Erkekler neden geleceği düşünmez? 13 cevap verildi
Erkeklerin akılları neden sürekli şeylerinde? 19 cevap verildi
Burdaki erkeklerin neden sadece düşünceleri Bi tarafları? 15 cevap verildi
Şimdiki erkekler neden bukadar cıvık? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨