Eşimle 2 aylık evliyiz. Normalde planlarımızı birlikte yapıyoruz. Haftasonu müsaitliğim olmasına rağmen abisiyle tek başına görüşmek istediğini gelmemi istemediğini söyledi. Ben bu duruma bozuldum.
Ben o an müsait değilimdir tek görüşür ama özellikle baş başa görüşmek istiyorum demesine bozuldum açıkçası. Bu durum normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
abi kardeş baş başa görüşmesinden neden rahatsız oluyorsun ki? Bunda büyütülecek veya bozulacak bir şey yok
Ben de müsaitken gelme demesine bozuldum. Örnek veriyorum benim programım olur doğal gidemem tamam ama böyle bi şeyde Yoktu. Direlt gelme dedi baş başa görüşeyim dedi
belki abisinin bir sorunu vardir eşiyle ilgili ve ya doktorluk ve iş
sen kardeşinle olan her şeyini eşin biliyormu
Ama yok işte. Bazen insan ihtiyaç duyabiliyor dedi o kadar. Ben ailemle hep onla birlikte görüşüyorum özellikle sen gelme demesi kötü hissettirdi
bence anlayişla karşila her zaman birak o senin bu gibi şeyleri severek konuşsun dur bakalim belki dayanamz kendi anlatir meselayi
Abisi için yeni bi süreç başlayacak ondan bi sürçe öncesi baş bala konulayım diye düşündüm dedi
Bence normal asıl senin yaptığın şey normal değil, belki abisinin bı sorunu var illede her konuyu bilmen gerekmez, diyelim sen kız kardeşinle buluşacaksın bı derdi var eşinle niye götürüyorsun
Bi sorun yok kendisi öyle istiyor
Belki özel konuşmaları gereken bir konu vardır.
Benden niye saklıyor o zaman
Aile mahremi diye bir şey.
Siz esi olabilirsiniz ama belki abisinin mahremi ile alakali.
Öyle bi şey yok keyfi istiyor
Belki var bu kadar emin olmayin
Niye söylemiyor insan eşine söylemez mi
Söylemez söylememeli bu doğal ve çok makul
seni aldatmis abisine danisacak cidden mi anlamadin
Ya bi sal adami erkek erkege gorussun ne var bunda awk
Herhalde normal ilgisizlik gibi düşünmeyin her yere kuyruk gibi birbirinizin peşine takılacak değilsiniz onun ailesini ilgilendiren bir konu olabilir biraz rahat olun karı koca sizde başka etkinlikler yapın
Anormal olan nedir ki varsır ozel konusacağı
O zaman söylesin benden niye saklıyor
Soylememsi gerekiyor demwkki veeya istemiyor paylaşmayı
O zaman öyle desin bana pat diye ben abimle yek görüleceğim demesi ne kadar mantıklı
Cok mantikli neden bu kadar taktin ki bence baska sorunlariniz var esinizle
Birlikte plan yapacağımızı sandırken pat diye söylemesi hoşuma gitmedi. Bide benden önce babasıyla paylaşmış. Ama biz aynı evde yaşıyoruz
Sizin taktigini zilk konu bundegil bence eskiside var gibi bu olayin
Abisiyle sorunum yok ama anne baba ve kardeşlerini benden daha çok ön planda tutuyor gibi hissediyorum.
Sizi boyle dusundurmekte bile problem var demektir hepiniz ayni evde sikintili durum yenievlisiniz birde yaslar kac
Her yer e seninle gitmek zorunda değil
Ebet ama özellikle sen gelme demesi sebep belirtmeden beni sinir etti
Rahat bırak biraz adamı ya
Kardeşler arasına kara kedi gibi girme.
Ne konuscaklarmis
Bilmiyorum
Sormadin mi
Eşim abiye giymek istiyor diye okudum 😂
Çok takintilisin
Öyleyim
gayet normal bir şey onlar abi kardeş?
canım yaa, üzüldünmü