3.5 senelik ciddi ilişkimden ayrılalı 4ay oldu çok yaraladı sevgiye güvenimi kaybettim. 1ay önce biriyle tanıştım şu an arkadaşız ama ilerisini istediğini biliyorum söylüyor da. Beni sürekli mutlu etmeye çalışıyor güldürüyor eski sevgilimle hiç yapmadığım aktiviteleri yaptık ama korkuyorum bazı şeylerden tekrar hakkıyla sevebilir miyim bilmiyorum bazen ona sarılmak geliyor içimden çok güzel bakıyor farkındayım ama mantığımla hareket ediyorum onu da üzmemek için ne yapcam nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum yardım edebilecek olan..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yeniden güveni yeni ilişki yaşaya yaşaya tekrar eski haline döndürüyorsun
Nasıl yani güvenmeyi öğrenmek için sürekli yeni ilişki mi yaşamam lazım
Hiç sevmediğim kadın psikolojisi. Allah’a yakın benden uzak. Aman amann
Kadın psikolojisi? İnsan psikolojisi olmasın o bunu tek yaşayan kadınlarmış gibi kasmışsın
İlişki hakkında konuşuyoruz ve ben hetero biriyim. Yani kadınlar diye vurgu yapacağım tabii.
İşte yine ne kadar haklı olduğumu anladım. Uzak dur
Kaybetme korkusu yasama kendini bulunmaz hint kumasi gibi hisset ve oyle davran kaybetmezsin
Kaybetme korkusu yeni tanıdığım birine karşı olmaz ben sadece ileri adım atamıyorum sorun o
Kafan netleşmeden kimseyle Flörtleşme. Ona da haksızlık edersin
Ona ilişkimin bitişine dair her şeyi anlattım trajikomik bir şekilde ilk mesaj attığı gün dertleştik farkında bir şeylere hazır olmadığımı ama zamanla düzelir diyip üstünde durmuyor
O da mantıklı düşünemiyor eğer seni beğeniyorsa. Çünkü hata yapmaya müsaitsin
onun beni mutlu etmesini sevip hata yapmak da istemem ama iletişimi kesmeden zamanla ilerlemeye çalışcam
Hakkınızda hayırlısı
4 ay unutmak için erken bir erkekle flört etmeye unuttuktan sonra başlasaydın keşke
Unutmadığım bir kişi yok zaten unutmadığım korkular hayal kırıklıkları var. Yoksa eski ilişkime dair bir şey hissetmiyorum kapandı
Aslında sana bu konuda benım tavsıye vermem uygun aynı şeyı ben yaşadım
Ne gibi
Gizliden çıkıyorum
Gizli değildin sanki şimdi gizli oldu :)
Cıktım
4 ay çok erken bence bir iki ay daha bekleseydin eski sevgilini tam atlattiktan sonra konusurdun birileriyle. Duygusal boşlukla o kişiyi iyi görüyor olabilirsin dikkat et.
Eski ilişkime dair bir umudum yok olmasın da istiyorum zaten ama evet bir şeyleri hızlı yaşayıp olayları kaçırmak da istemem
3.5 seneyse git geri dön
Neden ayrılma sebebimiz sonradan ev hanımı olmamı istemesi atanacağımı bile bile vede atandım
Böyle biriyle bu kadar uzun dayanmana şaşırdım terk edilmeyi beklemiş gibisin
İyide başta böyle değildi ki benim şaşırdığım bu zaten ailemle tanıştı benimde tanıştırdı sonra bu tarz şeyleri başladı ortak yaparız diyen adamın yerine kadının görevi erkeğin görevi vs şeyler diyen biri geldi yoksa başta olsa ailemi işin içine katmam bile
Yani az çok tipini de tahmin edebiliyorum kıro diyeceğim ne kadar isabetli olur bilemem ama kendini özgür kılabilmen, kısıtlanmaya karşı çıkman çok güzel en doğru kararı vermişsin benim pek deneyimim olmasa da sevdiğim insanı ev kölesi gibi eve hapsetmezdim, yemek yap çocuklara bak evi temizle bunları sayarken bile utancımdan yerin dibine girdim çok sevindim adına
Hiç kıro bir tip değil sarışın beyaz tenli ama aramızda 7yaş vardı kendisi evin erkeği ben olcam bunu çevreye göstermeliyiz mooduna girdi özellikle arkadaşlarıyla tanıştırdığı zaman fark ettim çok kötü bir şey ayrıldık ama zor zamanlardan geçtim
Yani aslında kıroluk gizli de oluyor bazen 7 yaş farkta biraz fazlaymış cidden yine de böyle düşünen biriyle 3.5 sene iyi dayanmışsın direk dile getirmese de söylediklerini hal ve hareketlerinden anlarsın yine de iyi yapmışsın umarım sonraki ilişkilerinde mutlu olursun
Keşke belli etseydi güzel bir maske takmış teşekkür ederim 😊 🌼
Rica ederimm 🌼
Herkeste biraz var
Çözümü yok mu bunun
o kadar sene gecmis, eskisini kafanda tamamlamadan yenisini 4 ayda bulmusun, ne desek sen yine bildigini yapacaksin. sence cozum soylesem harekete gecer misin?
Eskisini kafamda tamamladım ayrılma sebebim benim kadın olduğum ve ev işleri çocuk bakma gibi şeylerle sorumlu olduğumu düşünüp çalışmamı istememesiydi ben aileme söyledim ve mahcup oldum onca sene bana söylemedi işler ciddileşince kabul ettirmeye çalıştı barışmak istedim düzeltmek istedim olmadı babamla konuşmuşlar babama beni kötülemiş ben benim arkamda durmayan bir insana ne diyim ki? 4 ayda yenisini bulmadım oturup sohbet ettiğim anlaştığım birisi var dedim bu yaşadıklarımı da kendisiyle tanıştığım ilk gün paylaştım kimsenin hakkına girmek gibi bir niyetim yok sadece kötü bir şey yaşadım ve bunu atlatmak istiyorum çözüm söyleyince ben onu yapacak değilim ölçer tartarım bakarım
Bunun neresi cinsellik
Hjkgdsxh
Kategoriyi uygulama seçmiş ben düzeltsemde tekrar böyle paylaştı sen başka sorulara bak
Bakıyorum
😊😊
Kategori yanlış olmuş
Ay onu şimdi fark ettim değiştirmiştim kalmış öyle
Pek düzgün cevap gelmez yanlış kitle.
Geç fark ettim maalesef
Sağlık olsun. 😇😇
Aynı soruyu tekrar sordum kategoriyi değiştiren uygulama ya aşk ilişkilerine atmıştım oysa 💆🏻♀️
Bazen öyle yapıyor maalesef yaaa site. 😇😇
Ayrıl
Kimden ayrılayım
Ne yaptınız
Nasıl yani
Önceden yapmadığın
Geçmiyor bir türlü
Nasıl ya sonsuza kadar kalmaz inşallah
O zaman aralığında geçmiyor insan unutan varlıktır yerini doldurursan unutursun bir iş bir uğraş bir başka kişi geçmesi böyle mümkün
Bir başka kişiye haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum işte bunu nasıl aşcam bilmiyorum
Açılmıyor da yapmam dediğini yinede yapıyorsun yapacak bir şey yok günü değerlendirip geçemiyoruz