Şimdi benim 1 sene 1 aylık ilişkin vardı ve ilk sevgilisi bendim bunun hayatı iş okul spordu beni bütün ailesi biliyordu amcaları falan da dahil mutfakta annesine beni de anlatmıştı ama biz 105 gündür ayrıyız ama konuşmadan en fazla 20 gün duruyoruz yani konuşma derken öyle naber nasılsın gibi değil illa yazıyor işte vücudunu atip büyüdüm mü falan diyor doğum günümde de yazmıştı kutlamisti ama tekrar olmayacağını vurguladı ama sabahında tiktok profilime bakmıştı ki sürekli de bakıyor ben bakmiyorum ama o hala bakıyor.
Mesela hani şöyle evde 3 erkek var abim babam falan annem bir yere gitse her şeylerini yapıyorum çamaşır ütü bulaşık temizlik yemek ztn annem varken de yapıyorum anneme kiyamiyorum ama yaşıtlarım geziyor 🥲
Aşçılık, ya öyle çok gezmeyi seven biri değilim ki gezsem akşam yine sofra mutfak falan yani gezdigim de bı işe yaramıyor dışarda yorulunca evde yapasim gelmiyor
Yok kimseyle de konusmuyorum tiktok dan 350 takipcim vardı 45 e düşürdüm ama bakınca da 13 yani o naisl oldu anlamadım snapten bütün erkekleri çıkardım instada da tek erkek olarak kuzenlerim var öyle yani
Yasak olduğundan değil ben sevmiyorum dışarda ki bir çok erkeğin bakmasını her şeyi herkes görecekse ben neden elin adamına nikah kiyiyorum onun da herkesten bir farki olmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yedektesin daha iyisini bulamazsa muhtemelen sana geri dönecek, böyle yaparak kendini senin aklında tutmaya çalışıyor işte unutma diye
Ama öyle karı kızla da işi yok 🥲
Seni sanki ikinci sıraya almış ama kontrol altında da tutuyor?
Nasıl yani
Yedek yani... kapish..
Hm anladım
Sal kafadan... kendi işine bak.. çekici misin
Yani bilmiyorum ama çoğu erkeğin ilgisini çeken biriyim görünüş, konuşma, olgunluk olarak falan
E güzel işte... kiyafet de baktiriyorsa tamam;)
Yani komşularım falan hep şey der sen evde kalmazsin elim falan da beceriklidir mesela bi topluma falan girince şey derler çok güzelsin maşallah falan
Maşallah bana kendini ispatlamaya çalışma yahu..:) hoşsun tamam...
Yok ya ispatlamak değil 😂
Lol... burada yeniyim direk mesaj atabiliyor muyum sana misal
Seviye mi ne gerekliymis
Hmm yazık.. :)
Maharet konusunda soracaktım.. ☺️
Yemek temizlik çamaşır bulaşık hepsi 😂
Çocuk niye kopamıyor belli... lol
Evde misin is mi
Baslicam 5 inde
Mesela hani şöyle evde 3 erkek var abim babam falan annem bir yere gitse her şeylerini yapıyorum çamaşır ütü bulaşık temizlik yemek ztn annem varken de yapıyorum anneme kiyamiyorum ama yaşıtlarım geziyor 🥲
Nasıl bir iş..
E sen de gez
Aşçılık, ya öyle çok gezmeyi seven biri değilim ki gezsem akşam yine sofra mutfak falan yani gezdigim de bı işe yaramıyor dışarda yorulunca evde yapasim gelmiyor
👌aşçılık güzel... erkek arkadaş yap kendine..
Yok ya istemiyorum
O zaman ben tarzı mektup arkadasi;)
Yok kimseyle de konusmuyorum tiktok dan 350 takipcim vardı 45 e düşürdüm ama bakınca da 13 yani o naisl oldu anlamadım snapten bütün erkekleri çıkardım instada da tek erkek olarak kuzenlerim var öyle yani
Uuuu ben de kaçayım o zaman :)
Neden ya hahaha
Kal diyosun;(
Pardon;)
Kal demedim ahahah sandım bi erkeği kendimden uzaklastiracak hareketler o yüzden
Google chat kullanıyo musun
Istersen vereyim chat ismimi..:)
O ne ki
boş ver boş ver arada burdan..;)
Bu gece yoklarım...;)
Pst napiyosun
Birazdan yaticam
Geç kaldın diyosun.. :)
Yatsiyi kılıp yatarim
Yatsi ne ya.. :)
Yatsı namazi
Namaz bana çok uzak..
Neden
Alakam yok...
Din açısından mi
Hıhı... sen çok baglisin gibi..
Yani evet ama öyle çok falan da denmez başım falan açık yani ama fazlası da nasip olur inşallah 🙂
Lol... savunma kendini;)... etek falan giyiyor musun
Hayır o kadar açık giyinmem bu arada LoL ne demek
Gülme efekti..:) pantolon kot tarzı yani
Aynen öyle ama üstüme illa bi gömlek falan alırım yani
Kisa kol büstiyer de yasak ha;)
Gece pijama mı
Yasak olduğundan değil ben sevmiyorum dışarda ki bir çok erkeğin bakmasını her şeyi herkes görecekse ben neden elin adamına nikah kiyiyorum onun da herkesten bir farki olmali
Yasak sözün gelişi... orası öyle, elin adamı:)))
22 23 musun sen..
Hayır 18
Wooo sınırdasın... yahu ben amca gibiyim, sapık hissettim
Yok be ne alaka
🤭🤭 tamam bil de..
Citir missin sen tam lol
Sen kaç yaşındasın ki
Yaziyo goremiyo musun..
46...;) dedim ya amca diye
Bakmadım bile,22-23 sandım bana öyle sorunca gerçekten de amcam gibisin 🙂
Hahaha istersen bitirelim... genç gösteririm kendime bakarım önemliyse... spor vs
Bnce de bitirelim. iyi geceler
Okdir... dikkat et kendine
Yahu kendimi kötü hissettim... Yas yazıyor yukarda... neyse bye.