Aşk İlişkileri Kasımda aşk başka mıdır gerçekten? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bunu neden derler acaba?😄 Kasım ayının farkı nedir sence bu konuda? Kasımda aşk başka mıdır gerçekten? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır değildir :D diğer 11 ay da aşk nasılsa Kasım da da öyledir bence.. ama film güzeldi gerçekten duygusal bir filmdi. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hüzün ve yalnızlık ayı gibi varsayıldığı için aman sevgilimi kaybetmeyeyim diye daha bir özenlidir belki çiftler:) Bu arada güzel filmdir.👍 2 3 Yorumla _Elyise +1 yıl Evet kesinlikle, hayatın ne kadar kısa olduğunu gösteren, yaşanacak bir şey varsa yaşayın mesajı veren bi filim 😄 Yorumla Rose83 +1 yıl Filmi izlerken fazla gaza gelmemeli film olduğu unutulmamalıdır😅 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂😂▶️🍿 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Öyle derler ama ben kasımda yaşadım bütün ayrılıklarımı 😅 2 4 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂 kasımda ayrılık başkadır olmalıydı o zaman desene Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ben öyle cevireyim 😅bu kasıma manitasız gireyimde ayrılık yaşamayayım😏 Yorumla _Elyise +1 yıl Manitaya ne gerek var zaten boş verrr 😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Katılıyorum heeç gerek yok😅 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sonbaharın en güzel mevsimi olmasından herhal 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Fırtınalı 😅 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bilmem öylemiymiş.. Aşk kim ben kim.. 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 😄 öyle bir güneş açacak ki kalbinde sen bile şaşıracaksın ☺️ Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Biraz zor gibi ama neyse.. Yorumla
Majorca06 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Öyle bir söz olmadığı için başka değildir. Benim bildiğim bu bir filmin adı sadece. Yani toplumda yerleşmiş böyle yaygın bir kanı yok.🤓 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kaç Kasım geçti bilmiyorum.Değişen tek şey doğalgaz faturası. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilmem hiç kasımda aşık olmadım. Belkide başkadır. 1 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Hava serin, mevzu derin. Libidonun tavan olduğu aylardır. Aşk libidodur zaten 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşk mı o nasıl bişi yaşamadım ki 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum. Daha romantik bir armosfer oluşmasına neden oluyor herhalde. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. niye diğer aylarda verim alamamışlarmı := 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bir şeyler eksik yine ama hayırlısı dhenwj 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evet diyelimki olsun 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Bununla ilgili güzel film var izlemenizi öneririm. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bakacaz, görecez 😀 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır değildir :D diğer 11 ay da aşk nasılsa Kasım da da öyledir bence.. ama film güzeldi gerçekten duygusal bir filmdi.
Hüzün ve yalnızlık ayı gibi varsayıldığı için aman sevgilimi kaybetmeyeyim diye daha bir özenlidir belki çiftler:) Bu arada güzel filmdir.👍
Evet kesinlikle, hayatın ne kadar kısa olduğunu gösteren, yaşanacak bir şey varsa yaşayın mesajı veren bi filim 😄
Filmi izlerken fazla gaza gelmemeli film olduğu unutulmamalıdır😅
😂😂😂😂▶️🍿
Öyle derler ama ben kasımda yaşadım bütün ayrılıklarımı 😅
😂 kasımda ayrılık başkadır olmalıydı o zaman desene
Ben öyle cevireyim 😅bu kasıma manitasız gireyimde ayrılık yaşamayayım😏
Manitaya ne gerek var zaten boş verrr 😄
Katılıyorum heeç gerek yok😅
Sonbaharın en güzel mevsimi olmasından herhal
Fırtınalı 😅
Bilmem öylemiymiş.. Aşk kim ben kim..
😄 öyle bir güneş açacak ki kalbinde sen bile şaşıracaksın ☺️
Biraz zor gibi ama neyse..
Öyle bir söz olmadığı için başka değildir. Benim bildiğim bu bir filmin adı sadece. Yani toplumda yerleşmiş böyle yaygın bir kanı yok.🤓
Kaç Kasım geçti bilmiyorum.
Değişen tek şey doğalgaz faturası.
Bilmem hiç kasımda aşık olmadım. Belkide başkadır.
Hava serin, mevzu derin. Libidonun tavan olduğu aylardır. Aşk libidodur zaten
Aşk mı o nasıl bişi yaşamadım ki
Bilmiyorum. Daha romantik bir armosfer oluşmasına neden oluyor herhalde.
niye diğer aylarda verim alamamışlarmı :=
😂😂😂
Aşk dediğin boş iştir
bir şeyler eksik yine ama hayırlısı dhenwj
Kasımda aşk yaşarsam söylerim 😂
Kış geliyor ya ondan
Heee o yüzden herkes aşkla ilgili sorular soruyor
Evet diyelimki olsun
Bununla ilgili güzel film var izlemenizi öneririm.
Bakacaz, görecez 😀
Hiç yaşamadım ki
Degil
Dogrudur