- 1 yıl
Acilen uzaklaş ilerde ciddiye binerse işiniz bu tarz erkekler evlenince şiddete başvurmaya başlar senin yanında rahat hissediyorum diye bir şey yok o rahatlığı verme bende bir çok şeye göz yumarım ama sürekli ters dik davranan sürekli bağıran biri varsa benim şarteller atar buna göz yumma
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya adam sosyopat işte, psikopatın bir alt derecesi. Canına mı susadın bas tekmeyi gitsin. Görmüyor musun anormalin teki herif sana karşı sürekli sert biri olması normal mi sence? Sonra kadın şiddeti niye arttı seçimlerimiz yüzünden. Ama seviyorum 🥺 sevme Allah aşkına böyle bi adamı
50 Yorumla
- 1 yıl
Böyle olmalı bir insan çünkü herkesin farklı yer ve konularda yönettiği farklık yapıda ve karakterler vardır üzülme çünkü gerçek kimliğini sana gösteriyor. Kendini sakladığı ve belkide çünkü onun içini gördüklerinde ona zarar verdiklerini süşünüyor olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Sevgilin iki yüzlü yani, senin yerinde olsam ayrılırım böyle bir insanla bırak yan yana durmayı elini bile tutmam
Bir insan sadece kendi karakterine göre davranması gerekir dışarıda öyleyim evde böyleyim diyerek değil30 YorumlaObjektif bir biçimde anlatacağım alınmaca gücenmece yok maalesef bu anlattıkların iki yüzlü birinin davranışlarıdır, karakterini bulamamış, hayatta bir çizgisi olmayan, duruma göre şekil alan, bukalemunluk örneğidir, kendini insanlara iyi gösterme çabası içerisinde, bir defa herkese iyi güler yüzlü olarak güçlü olunmaz ki çelişki var, gerektiği yerde gülersin gerektiği yerde ağırlığını koyup ciddi olursun ama genel olarak bir mizacı olur insanın. Yani bu durum evlilik de çok daha çekilmez bir hale gelecektir. Dışarda ki insanlara gülümsemekten eve gelince sert olacak sana aslan kesilecektir ama dışarıya miyav miyav olur. Bunların farkında olarak beraber oluyorsan olmalısın, sana zararı dokunacak durumları bilerek yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Rüzgara göre yön değiştiren kavak yaprağı gibi insanlar kendine öz güveni olmayan tipler dir kendine saygısı olan insan her zaman iç dünyasında olduğu gibi yaşar hayatı başkaları için değil kendisi için yaşamayı bilmeli kendisi için hayatını yaşayan insan her zaman net olur yani dışarda siyah sevmeyen adam evde de siyah sevmez sever gibi görünmek adamlık işi değil
10 YorumlaAy benimki de öyle O kendini kanıtlamaya çalışıyor dışarda bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyor kendini seviyormuş gibi yapıyor belki de yapmacık yani hayatım anladın mı ama eve geliyorsun sert sinirli agresif manyak ruh hastası bir adamla denk geliyorsun o da işte tamamen yapmacık olduğundan kaynaklanıyor dışarıdaki insanlara aman aman ben iyiyim ben çok tatliyim ben eğlenceli mi gösteriyorama evde İlker ortamında
20 YorumlaBenim sevgilim de böyleydi sonra beni aldattığı için içinde vicdanen rahatsız olduğu için yanımda gülemediğini söyledi. İnan ki arkandan ne kuyularını kazıyordur bilemessin bir şey saklıyordur ya da bir hata yapmıştır söyleyemediği için vicdanen rahatsız oluyordur ondan böyledir
05 Yorumla- Soran1 yıl
Kardeşim sonradan değil ki
- Soran1 yıl
En başından beri hep öyleydi zamanla alıştı ve aşık oldu
- Soran1 yıl
Değişik bi yapisi var biraz
- Soran1 yıl
Allah korusun
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek dediğin tam tersidir. Evde güler yüzlü dışarıda serttir. Senin tabirin Yasemince de ki itilmiş karakteri gibi. Dışarıya pısırık olan erkek erkekliğini savunmasız karısına yapar
10 Yorumla- 11 ay
Sebebi şu ki dışarı tarafa kendini kötü göstermek istemiyor kendinin de öyle olduğunun farkındadır bence hatta ilk tanıştığınızda eminim ki sana karşıda boyleydi elde edince degisti bazı erkekler böyle elde edince istediklerini soğurlar ama başkalarınında ilgisini çekmek isterler bence konuşmalısın sana karşı çıkarsa ayrıl.
00 Yorumla - 1 yıl
En sevmediğim insan tipi bunu genelde babalarımız falan da yapar yani benim babam açısından söyleyeyim böyle normal aile içinde iyi başkası gelince seninle davranıyor falan Büyük ihtimal kendi erkekliğini kanıtlamaya çalışıyor karaktersiz bilmiyorum öyle bilmiyorum dedim Bakma öyle yani kesin bir ihtimal işte herkese ben taşrun erkeğim gibisinden bir his uyandırmaya çalışıyor bunun içinde seni araç olaraktan kullanıyor
00 Yorumla standart türk erkeği bunun tam tersidir. yani dışarıda, kaygıları nedeniyle sert görünür, evde ponçiktir. onun bile dışarıdaki halleri insanı yorar da evde en azından gönlünü alır.
seninki değişik bir örnek. öyle aniden gelen "düzeldim" değişiklikleri de pek iyiye işaretmiş gibi gelmedi. çevrendekilere en azından bir göstermeyi dene öyle bir olanağın varsa. bu haliyle doktora gösteremeyeceğini düşündüğüm için en akıllı bulduğum öneri bu şimdilik.
00 Yorumla- 1 yıl
Sevgilinizde narsitlik kişilik bozukluğu ya da narsistik eğilim olabilir. Narsist kişiler el iyisidir. Dışarı melek içeride yaptıklarını anlatsaniz kimse inanmaz öyle bir şey. Eğer böyle bir durumu varsa direk yol yakinlen ayrılın. Yoksa git gide daha kötü olur
00 Yorumla - 1 yıl
Baş başayken sergilediği tavırlar çok önemli. Asıl kişiliğiyle tanışmış oluyorsunuz, daha önce tartışma yaşadınız mı? Tavrı nasıldı? Bunlar önemli şeyler.
00 Yorumla Rüzgara göre yön değiştirenler karakteri oturmamış insanlardır tavsiyem direkt ayrılmam olur keza ne köy olur ne de kasaba o tip insanlardan safi ziyan olur harcadığın ve harcayacagın zaman
#Hükümdar00 Yorumla- 1 yıl
erkek egosunu dışarda tatmin ediyor. bence uyarmalısın yoksa bunun sonu seni dışarda azarlayıp terslemeye kadar gidebilir
00 Yorumla - 1 yıl
bu tur hastalıklı ılıskısı olan ve evlendıkten 7 ay sonra bosanan arkadaşım var , ne demek ıstedıgımı anlıyorsun degıl mı?
00 Yorumla - m1 yıl
Kaç ordan hemen çünkü bu söylediğin aklıma kişilikten bir sorun getirdi tanı koymak yanlış psikiyatri değilim fakat anormal bir durum bu
01 Yorumla- 1 yıl
Narsistik kişilik bozukluğu konusunda araştırma yapmanı öneririm eğer belirtiler çoksa anında uzaklaş iletişimi kopar
- 1 yıl
Tam tersi olması gerekmiyormu dışarıda ciddi sert bir yapıda olması gerekir bence bu işte vir karışıklık var
00 Yorumla - 1 yıl
Tam tersi olması gerekmez mi shsjs. Ayrıl öyle insandan ssvgili olmaz. Dışarıya kendini iyi gösteriyor sadece
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Buna izin verme kolesi olursun samimiyetsiz biri o kesin.
017 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl bi tavır takınmam gerek
- Soran1 yıl
Önceden hep alttan aldım ve çok üzüldüm ben
- Soran1 yıl
Bir yıl oldu
- Soran1 yıl
Zamanla bana bu tavrı azaldı şu an daha üstüme düşüyor
- Soran1 yıl
Ama onunla nasıl bi gelecek olur bilmiyorum
- 1 yıl
Benim eşim sevgiliyken çok nazikti flört dönemi , evlendikten sonra daha üstün olma cabalarina geçti. Disarda gayet nazik ama evde çok fazla eleştirdigi oluyor, güzel bir şey yapsam bile suratını asıyor, oyunlara daha çok vakit harcıyordu. Madem yanımda bu kadar mutsuz o zaman gereği yok beraber olmanin
- 1 yıl
@sewen Evet ne istiyorsa yapmaya çalıştım sevdiğim için , o da yapıyordu ama zamanla artık saygısızlasmaya haddini aşmaya başladı. Kendi saygısini yitirene kimse saygı göstermiyor. Ettiği laflara üzüldüm küstüm uzun süre ama yine de hep yanında olmak istedim ama olmuyor bu tamamen yanlış geç anladım
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Aslında dısardan sert gözüküp evde sana minnoş olması gererkmezmı ya :D :D
10 Yorumla - 1 yıl
Disariya degil sana duzgun davranmasi lazım. Millete kendini iyi gosterip seni ezmesi hos degil
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Dışarıda iyi görünmeye çalışıyor, baş başa kalınca da gerçek yüzünü gösteriyor. Yarın bir gün şiddet falan da olmasın. Bence olduğu gibi davranmadığı için uzaklaş.
10 Yorumla Burcu ikizler mi? Biraz dengesizlik var gibi anlattığına göre
00 Yorumla- 1 yıl
sebebi dışarıya karsı iyi ve mutlu görünmek olabilir
00 Yorumla Seninle gösteriş için çıkıyor ve seni kaybetmekten korkmuyor, olay bu.
00 Yorumla- 1 yıl
Al sana cift karekterli bi birey daha..
Uzaklaş aay uzaklaş00 Yorumla Dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe 💅
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Benim sevgilim tam tersi dışarda suratsız. yüzü gülmez arkadaşlarım nerden buldun diyo bu aksi suratsız adamı diyor. başbaşayken daha eğlenceli gülüyor espiri yapıyor. Daha ilgili
04 Yorumla- 1 yıl
Hadi iyisin gene buda zor bulunan bir erkek tipidir? Bende buşekildeyim daha sınırları olan biri gibi asldında hiçte öyle değilim ama görünümde çok hasas biri olduğumu söyler ki buda doğru?
- Cevap sahibi1 yıl
Arkadaşlara anlatıyorum inanmiyolar 😄 bu adamla vakitmi geçer diyolar. Halbuki göründüğü gibi değil. sizin burcunuz nedir?
- 1 yıl
Boğa yükselenim İkizler
- Cevap sahibi1 yıl
Hımm benim sevgilim oğlak
- 1 yıl
o kadar diyoz işte arkadaştan sevgili olmaz diye insan sevgilisine ayrı arkadaşına apayrı davranır
00 Yorumla - 1 yıl
Bu biraz çift karakterlilik gibi bir şey bence ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum dikkat et
00 Yorumla Aga bak böyle bi kaç kişiyi tanıdım kaç ondan başkasıjı bul egoist birisi sneinle amacı gnül eğlendirmece gibi duruyor sen git biraz zorla onu sende sert yap ara verelim filan de aana muhtaç kalsın bak gör neler olcak bana süt ver diye yalvarcak
00 YorumlaKarakter yapısı ve belkide kaybetme korkusu
-İyiler hep unutulur.00 Yorumla- 1 yıl
Insanlar evde farklı
Iş yerinde farklı
Arkadaşlarıyla farklı
Yabancılar arasında farklı
Ve
Ailesi ile takılırken farklı kişiliklere sahiptir
Senin ki üstünde çok otoriter ise ayrıl hala gençken bunu yap00 Yorumla Sana tavsiyem uzaklaş benim babamda öyle anneme dünyayı dar ediyo bizede geleceğine ve kendine yazık etme asıl sana iyi olup dışarıya kötü olması gerek yazık
14 Yorumla- 1 yıl
Şiddet uyguluyor mu annene 🤔
- 1 yıl
Sevgi varsa lafım gok
- 1 yıl
Lafım yok sevgi varsa ve uyum
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Evlenincede disarsa vurmaz yuzune güler , evde döver yani bence. Cunku kafa yapisi bu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Çift karakterli ve sinsi. Tehlikeli bir insan tipi.
00 Yorumla Evlen veya biraz daha sevgili kal neler oluyor bak gör. Kadın cinayeti oluyor bir sürü hiç akillanmicaksiniz demi. Bu tavır takinan adam maço olur birgün terk etmeye çalışırsin hayatını kaydırır.
00 YorumlaIkiyuzlu ve sinsi. Muhtemelen cok da egoludur. Zamanla nasil enerjini alip seni nasil bir ezikmis gibi hissettirecek goreceksin.
10 Yorumla- 1 yıl
Ya aslında tam tersi olması gerekir diye düşünüyorum. Dışarıda sert soğuk seninleyken de kedi gibi olması lazım erkeklerin ruhunda var bu özellik.
00 Yorumla Dışardan seninle çok ilgiliymis gibi görünmek istiyor, ya da seninle başbaşa kalmayı hiç svmiyor, ya da sen çok sıkıyorsundur çocukta bişey yoktur
00 YorumlaEşimde aynı herkes çok seviyor iyi biri diyor evde bana farklı davranıyor söyleyince bir tek sen bana kötü diyorsun el iyisi ev delisi
01 Yorumla- 1 yıl
Usta bir oyuncuymuş sevgilin seninle sevgili olmak için yalancı dürüstlük oynamış buda aptalca bir davranış uzak dur derim
00 Yorumla Sen ona karşı nasılsın? Belki de "el ne der" diye yaşayanlardandır, doğal hali de budur.
00 YorumlaSertlik bir parça olabilir erkeğin doğasında otorite vardır sahipleniyor demek ki
16 Yorumla- 1 yıl
Sever misin sert erkek
- 1 yıl
Biliyorum sert derken maço erkek
- 1 yıl
Melek yüzlü şeytan çünkü
20 Yorumla - 1 yıl
Dışarıda kibar evde yabani olandan hayır gelmez.
10 Yorumla İki yüzlü biri gibi duruyor. İleride sorun yaratabilir
00 Yorumla- 1 yıl
Net olmayan her şeyden nefret ediyorum dengesiz insanlara tahammülüm yok
00 Yorumla - 1 yıl
içgüdüsel olarak yapıyordur, psikolojik sorunlar uzak dur :)
00 Yorumla - 1 yıl
Çevreden korktuğu için asıl yüzünü çevreye göstermiyor
00 Yorumla Kalabalıkta işlenen kabahatin tenhada özrü olmaz 😆😅😂
00 YorumlaNeden acaba siz eve geldinizde disardaki gibi davranmayıp kavga ettiniz için olabilirmi
00 YorumlaNe gücü ezikk erkek dişari sert hatununa kedidir bu nasil sevgi
00 Yorumla- 1 yıl
Küfür etmeyi asla sevmem ama başkalarının yanında değişen herkesin aq
00 Yorumla gösteriş yapıyor dışardaki kadınlar. etkilensin diye
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ortamina gore davranmak iyidir de tersi olsa okeydi surekli karakter değiştirir bi sekildeyse bence bırak onu
00 Yorumla Bence büyük ayıp ediyo kurtul ondan
00 Yorumla- 1 yıl
İnsanlara oynuyor demekki
00 Yorumla Bi ömür geçer mi sence bununla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. El iyisi demek ki sil gitsin
00 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi olması gerekiyodu
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Ataerkil toplumlarda erkeklerden beklenen kodlar; aşağı-yukarı şöyledir. İyibir kazanca sahip , güçlü , başarılı , hakkını yedirmeyen, gerektiğinde sesini yükseltip kavga edebilen, ekmeğini aslanın ağzından alabilen, hatta evine giren hırsızı yakalayıp polise teslim edebilen erkek modelidir. Böyle bir kodları olan toplumda sert erkek olmak önemli ve değerli gibi görünse de , erkeğin eve gelince bir anda kendine format atıp romantik hale dönüşmesi oldukça zor bir durumdur.
Fakat sizin örnekte bunun tam tersi dışarda nazık , yumuşak ; evde sert erkek… Bu durumdakilere “ el iyisi” diyoruz. Yetiştirilirlen dışardakı insanlar aşırı önemsenmiş ve “eller ne der?“ şablonuyla büyümüş olabilir. Tek hedefi dışardaki insanların hakkındaki düşünceleri olmuş olabilir. Yahut “ kurtarıcı” modeli dediğimiz birilerine bir şeyler yapıp takdir görme üzerine kendini modellemiş olabilir.
Fakat ne olursa olsun dışardakı insanlara karşı nazık olup , romantik ilişki yaşadığı kişiyi kırıp dökmek te sorun görmemek aslında bir problemdir. Hayat zaten denge üzerine kuruludur. Dışarıda aşırıya gidildiğinde dengeye gelebilmek için evde diğer uca gidiliyordur. Oysa her yerde doğal , normal , kendi gibi davranılsa sarkaç bir oraya bir buraya gidip gelmez.
Sevgiliniz kendi ister niyet ederse normal ayara gelmek için çaba gösterir. Fakat Siz de , böyle bir ilikide olmak istiyor musunı, hangi ihtiyaçlarımı karşılıyor, artı ve eksi yönleri gibi bir hesaplaşma içine girmelisiniz. Mutluluklar diliyorum.🌺
Abla bu kadar açıklama biraz fazla olmamış mı. Adam da kişilik bozukluğu olduğu bariz.
Zemine hanım Tıkanırcasına Yeme bozukluğu ya da yemede iradesizlik... Gibi şeyler için ne yapabilirim? Kendimi engelleyemiyorum, sanki iradem yok gibi. Ne yapabilirim?