Aşk İlişkileri Para Mı Aşk mı Aile mi? Melikcann Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Para 💰💰💰 Aşk 💘💘 Aile👨👩👦👨👩👦 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Para Mı Aşk mı Aile mi? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Para yoksa aşk da yok bu zaman da zaten 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Önce aile sonra para en son aşk.. 1 1 Yorumla Melikcann +1 yıl Tam benim gibisin Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Aşk, sevgi, aile, para 1 2 Yorumla Melikcann +1 yıl Hepsi heee😂😂😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Insanız sömürürüm 😂 hakkım Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Para diyip geçiyorum. :D 1 1 Yorumla Melikcann +1 yıl Keşke aile deseydin😂😂 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aile candır gerisi heyecan.. onlar gelip geçici.. 0 3 Yorumla Melikcann +1 yıl Aynen öyle Yorumla Mavi-kudi +1 yıl bunu kötü günler geçiren çok daha iyi bilir. Yorumla Melikcann +1 yıl Haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Para yoksa aşk da yok bu zaman da zaten
Önce aile sonra para en son aşk..
Tam benim gibisin
Aşk, sevgi, aile, para
Hepsi heee😂😂😂
Insanız sömürürüm 😂 hakkım
Para diyip geçiyorum. :D
Keşke aile deseydin😂😂
Aile candır gerisi heyecan.. onlar gelip geçici..
Aynen öyle
bunu kötü günler geçiren çok daha iyi bilir.
Haklısın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!