Öncelikle merhaba arkadaşlar ne zaman bir ilişkiye başlamaya niyetlensem sürekli karşımda ki insanın bir anda uzaklaşması ve psikolojik sorunlarım var cevapları ile karşı karşıya kalıyorum. Hiçbir zaman ilk adımı atmayan ve sürekli insanların yürüdüğü yakınlık kurmak istediği bir kişiliğe sahibim cinsiyet farketmeksizin insanlar her zaman benimle yakın olmaya muhabbet kurmaya çalışır. Fiziksel olarak vücudum fiziğim iyi ve giyim olarakta hem klasik hem spor giyinen gayet şık bir beyefendiyim ama nedense aşık olduğum zaman hiçbir şey yürümüyor, muhabbetim iyi diksiyonum iyi ve son derece komik ve üstün mizah yeteneklerim var. Sizce yürümeyen şey nedir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadinlar asik erkekten hoslanmaz onu kopegin yapicaksin o senin icin kosucak o yuzden sen asik olduginda ilerlemiyor.
Gerçekten öyle ama içinde içinde birazcık insanlık olan hiçbir kadın kendisine köpek muamelesi yapılmasını istemez bence
Valla kadinlarin dogasi boyle bende bilmiyorum neden.
Kanka seni hak etmiyorlardır belki de iyi oluyordur bi anda birine tutulup hayatını da slbilirir kaderinde vardır elbet
Kanka hak etmediklerini biliyorum bende ama madem yapamayacaksın neden gelip bir şeyler yaşamak istiyorlar ki
Kanka yapacak bir şey yok insanlar böyle yağmuru severler şemsiye açarlar güneşi severler gölgeye geçerler kısaca hem ayranım dökülmesin hem ayağın kaymasın
Yanlış anlama belkide aşırı bencisin. Yani sevgililerinle nelerden muhabbet ettiğini bir gözden geçir. Belkide güvenilmez buluyorlardır. Bunları kendin daha iyi çözümleyebilirsin.
Bencil bir insan değilim her zaman karşımdaki insanın fikirlerine isteklerine çok önem veririm. Anlayışlı ve iyi bir dinleyiciyimdir iltifat olsun insanları mutlu etmek olsun bu konularda da gayet başarılı biriyim ve son derece disiplinli ve düzenli bir hayat yaşarım.
Yani yakışıklı bulmuyorlardır
Yakışıklı bulmadıkları insanlara kızlar kolay kolay yürümez. Gittiğim AVM cafe neresi olursa olsun yürüyen oluyor eğer ki yakışıklı olmasaydım yürümezlerdi.
O zaman kız aradığı aşkı bulamıyordur soğuk davraniyorsundur ya da romantik değilsindir
Biz kızlar erkekte en beğendiğimiz şey tipi iyiyse zaten bir de romantik ilgili davranması erkeğin özel hissettirmesi sahiplenmesi
Mesele de bu zaten gerçekten çok sıcak kanlı bir insanım bir insana soğuk davranabilmek doğana aykırı romantik bir insanım ağzım haddinden iyi laf yapar insanların ayağını yerden keserim komiğim ortalamanın üstünde tipim var çok iyi giyinirim spor yaparım fiziğim çok iyi boyum posum var çok bakımlıyım ama bunlara rağmen yine de bir şeyler eksik oluyor.
İnanamıyorum beni hiç böyleleri bulmuyor bana denk gelen öküz çıkıyor
O zaman bana gelenler uzaylı falan galiba, kendileri ilişki istemiyorlar ama yol verdikten bir süre sonra tekrar dönüyorlar tekrar yüz verince gidiyorlar sonra döndüklerinde ben yol verip gönderiyorum
Tuhaf benim ilişkilerim başlamadan bitiyor yazıyorlar kendileri ümit veriyor aniden vazgeçiyorlar
Benimde zoruma giden nokta bu zaten genelde attan inip eşeğe binerler. Ben bulunduğum yerde tüm dikkatleri üzerime çekerim 50 yaşında ki kadınlar bile bana yürüyor para teklif ediyor. Instagram'da dm kutum eşcinsel mesajları ile doluyor. Nedense istemediğim her şeyi kendime çekiyorum ama istediğim de benden uzaklaşıyor
Hmmm artık benim gözümde yok sevgililikte
Olunca cenazem çıkıyor
Bende artık eskisi gibi hevesli değilim çünkü aylarca yıllarca kendine gelemiyorum, sadece eksiğin ne olduğunu sorguluyorum bazen
Artık gerek yok zaten
Bende de aynı 😃 hiçbir ilişkim yürümüyor
Ben öyle çok ilişki yaşayan ve her önüne gelen ile konuşan birisi de değilim hayatım boyunca yakınlaştığı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez kolay kolay bir insana kanım ısınmaz bir insanla zaman geçirdiğim için aşık olmam ki öyle olsaydı ben otelde çalışıyorum yüzlerce güzel kız ile birlikte çalışıyorum. Ne zaman birisine karşı yakınlık kursam karşımda ki insan ondan daha bakımlı ve fiziğim çok iyi olduğu için kendini yanımda küçük görüyor nedense.
Olmuyorsa akışına bırak ✨️
Çokta zorlama iyi bir şey değil
Fazla zorlayan birisi değilim, herhangi birisiyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim ama insan bazen düşünmeden de edemiyor yani her şey tam iken neden olmuyor diye
Aynı durumda idim şu an kurtulmak için yer aryrm
Neden yürüsün
Yürümemesi için hiçbir sebep yok
o zaman neden soruyorsun sebep yoksa