Nişanlımın kız kardeşi ve ablası oynamak istiyorlar öyle olursa beni de kaldırırlar içimden yapmak hiç gelmiyor
Abimin düğününde milletin alay konusu oldum beni gören oynamaya bilmiyor diyor sevmiyorum çünkü milletin için de oynamak
Teyzem de bir yana dışardakilerde bir yana teyzem zaten giydiğim abiye payetli oluduğu için sanki gazinoda oynuyor gibisin dedi lafta olsa kıskanmışta olsa canım sıkıldı Düğünüğümden sonra bunu için morelimi bozmak istemiyorum olursa ama o zaman da konuşulacak
Bende nişanlıma dedim ki senin de dediğin gibi dedim bizi etrafımızdakiler ilgilendirmiyor dedim oda bana öyle diyordu çünkü
Bende dedim ki onu bunun istediği gibi düğün yaparsam o düğün bizim düğün olmaz dedim
Öyle de dedi herkesten uzaktan geliyor dedi bana
Abimin düğününde milletin alay konusu oldum beni gören oynamaya bilmiyor diyor sevmiyorum çünkü milletin için de oynamak
Teyzem de bir yana dışardakilerde bir yana teyzem zaten giydiğim abiye payetli oluduğu için sanki gazinoda oynuyor gibisin dedi lafta olsa kıskanmışta olsa canım sıkıldı Düğünüğümden sonra bunu için morelimi bozmak istemiyorum olursa ama o zaman da konuşulacak
Bende nişanlıma dedim ki senin de dediğin gibi dedim bizi etrafımızdakiler ilgilendirmiyor dedim oda bana öyle diyordu çünkü
Bende dedim ki onu bunun istediği gibi düğün yaparsam o düğün bizim düğün olmaz dedim
Öyle de dedi herkesten uzaktan geliyor dedi bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İslâmî düsturlara riayet edildiği mühletçe oyunlu olmasında sakınca yok..
Resulullah (asm) düğünlerde tef vurun buyurmuştur.. Düğünler, israf ve harama düşmedikce olması gereken şeyler.. Zira insanların helal dairede eğlenmeye hakkı ve ihtiyacı var..
Cenazeden farklı olmalı.. Kına gecesi bunun için en iyi organizedir.. Erkeklerin giremediği, kadınların gönüllerince eğlendiği ortamlardır..
Bunun yanı sıra uzun süre birbirini görmeyen insanların bir araya gelmesine de vesiledir..
Toplumun ve insanların psikolojisine de müspet yansır..
Siz de kalkın, bildiğiniz kadarıyla eğlenin.. Bu gece sizin geceniz.. Bilip bilmemeniz kimseyi ilgilendirmez.. Sonuçta profesyonel dansçı değilsiniz.. Kimse size puan vermeyecek..
Elalemin ağzı her türlü konuşacak. Bundan kaçamazsınız.. Oynasanız da oynamasanız da.. O yüzden kimseyi umursamadan eğlenmeye bakın.. En mutlu gününüz..
İnsanların sizin için koşuşturması bile sizi mutlu etmeli..
#Vesselam
Bunu biliyorum
Ama tersi olacağı bildiğim için hayır diyorum öyle olsaydı evet derdim
Kadınlar arsında olduğu zaman herkes açılıyor kısa giyliyor ve yasak olan bölgeyi ve oynatıyorlar düğünüm bunun için günah girmesini kendim de günaha girmeye niyetim yok
Detayını bilmiyorum ama aranızda gayr-i müslim kadın yoksa mahrem bölgeler hariç, görünmesinde mahsur yok..
Mahrem bölgeler de gözüküyor aşırı açık oluyor Arap düğünü gibi düşünün
Arap düğünlerini bilmiyorum. Düğünlerden ben de haz etmem ama bu işi organize eden bir YASAKÇI tahin edebilirsiniz..
Biz erkeklerde bu vardır..
Misal alkol alınmasına vs müsade etmeyen, herkes tarafından sözüne itibar edilen (genelde babam olur) kişi Yasakçı olur..
Sizden de aile büyüklerinden birine bu vazifeyi verebilirsiniz.. Hem o kişiye itibar olur, o kişi de bunu hakkıyla yerine getirir..
Herkese sözünü geçirebilecek biri olursa, gelen davetlilere uygun dille usturuplu giyinmeleri ikaz edilir..
Bizimkilere Pek işe yaramaz yinede teşekkürler
Rica ederim
Erkeklerde olsun olmazmı
Bakın kadınlar arsında olacak olan düğün sadece kadınlar ama Esas olan düğün sadce Mevlüt olacak o da karşık zaten
Ama ben kadınlar arasın da olan o düğünğ yapmak istemiyorum
Olabilir saygı duyarım ama biz erkekleri ayirma bizim başımız kelmi bizde eğlenelim mutluluklar dilerim
Utanıyor musun
Tabi ki utanç verici çünkü herkes sana yukardan aşığı bakıyor nasıl saldığına bakıyor
Tesettürlü gelinlik olmayacak mı
Hayır
Açık mısın sen ya
İki düğün gibi Mevlütlü olacak
Bir diğeri de beyaz abiye olacak
Değilim kaplıyım
Tesettürlü gelinlik olmayacak dedin
İki düğün olacak o zaman kadınlar arasında da olurs a
Kına yapın o zaman sadece
Kına yapmayacağız
Birinde kaplıyım diğerinde açık ve herkes açılacak
Erkek olduğu halde mi açılacaksın