Standartlarımın çok yüksek olduğunu ve kriterlerimi düşürmem gerektiğini söyleyen oluyo. Standartlarım da şey;
Sadakat
Dürüstlük
Sağlıklı iletişim kurabilmek
He biraz da beğeneyim
Bunlar lüks mü yüksek kriter mi yani? burada hangisini eleyim sadakati mi iletişimi mi yoksa beğenmediğim biriyle mi olayım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yoo gayet normal istekler. Bunlari hepimiz isteriz ama zor bu zamanda.
Zor değil aslında da işte kimse konfor alanından cıkmak istemiyo. Yalan söylemek herkesin güvenli limanı olmuş
Ben Türkiyede yaşamadiğim icin bilmiyorum Türkiyedekiler nasil diye. Ama ne gibi yalanlar söylüyorlarki ve ne gerek var yalan söylemeye
sen de hiçbiri yok onu ne yapacağız
Güzel oldugumu zaten düşünmüyorum fakat diğerleri konusunda nasıl karar verdiniz
Ön yargı
Doğrudur
Dışarıdan bakıldığında çok yüksek durmuyor kriterlerin daha neyini duşürücen 🤔
İşte anlatamıyorum elin serserisini karşıma getiriyolar neyini begenmedin diyolar.
😅 dis görünüşü serseri gibi olup içini tanıdıkça seveceğin biri de çıkar karşına yinede tanımadan yargılama direk
Zaten istediğim o 😂 serseri tipli severim içi düzgün olsa tadından yenmez
İyi şanslar o zaman
Gayet makul olması gereken şeyler
Boy kg maddiyat falan yönlü talep yok mu asıl
Kendimde olmayan hiçbir şeyi kriter olarak beklemem. Ne mükemmel fiziğim var ne cok zenginim o nedenle oyle taleplerim olmadı
Neden neyine güvenmiyorsun ki neyi yetersiz buluyorsun kendinde?
Kendimi yetersiz bulmuyorum. Tam tersi sadakatli, hoş sohbetli ve kültürlü olduğumu düşünüyorum. Beğenilmek vs bunlar öznel şeyler birinin begendiği fiziği bi başkası begenmeyebilir. Zengin değilim ama iyi bir mesleğim ve maaşım var. Karşımdakinden de bunları beklerken kendim sahip olmadan istemem yani.
Çok şey istemiyorsun ama bu devirde çok şey
İşte ben şeyi anlamıyorum standartların cok yüksek düşür yoksa evde kalırsın. Yani ben bu standartların hangisi düşürürsem düşüreyim mutsuz bi evlilik beni bekler. Niye mutsuzluk için can atayım ki bekar kalırım daha iyi
Bekar da göçülmez bu dünyadan:)
Her şey kısmet. Ne zaman evlencen hadi evlen artık gibi baskılar yıpratıyor insanı. Yani tabiki isterim gönlüme göre biri olsun kimse tek olmak istemez. Ama şartlar 😅
Hiçbir zaman kafandaki erkeği bulamayacaksın artıları yaz eksileri yaz artılar eksilerden fazlaysa devam😀
Ya tabiki de kimse hayalindeki dört dörtlük insanı bulamaz. Ama bu saydıklarımdan hiç birini eleyemem. Hepsi benim bebeklerim 😅
Evlenip 3 çocuk yaptıktan sonra senin bekarlığa vedayı kutlarız artık😀
Kendime eş deger
İşin ne mesleğin
Mühendisim