Sevgilim sürekli geliyor sonra ayrılıyor yakın zamanda terk etti hala numarami silmemiş?

Arkadaşlar bu eski sevgilinin derdi ne. Bıktım artık. Sürekli ayrıl barış şeklinde geliyor barisiyoruz hiç bir şey demeden terk ediyor. En son defalarca yazdım derdin ne diye kaç gün cevap vermedi bende en sonunda engelledim. Baktım numaramı silmemis. En son engelledigimde barışmadan önce wp den mesaj attı engellemissin diye sonra konuştuk barıştık. Her defasında hiç bir şey demeden engelliyor gidiyor. Bıktım artık bundan. Ağrıma gidiyor. Biliyorum sil at barışma diyeceksiniz ama yapamıyorum da çok kötü bir durumdayım. Arkadaşlarım var sevgilileriyle eğleniyorlar geziyorlar bir sürü anı biriktiyorlar. Bense sadece insanları izliyorum. Daha hiç nasip olmadı. Çünkü başka bir erkege yonelemiyorum sevdiğim için. Ama hep o böyle üzüyor beni. Öyle darlayan baski kuran biri değilim ama gene de böyle yapıyor bana. Şimdiye kadar bir kere hediye almadı bir kere sevgililer gününü kutlayamadik. Ben napicam böyle arkadaşlar.

Sevgilim sürekli geliyor sonra ayrılıyor yakın zamanda terk etti hala numarami silmemiş?