İlişkilere dair hiçbir şey bilmemesi ayrı dert, utangaç olur o ayrı dert, özgüveni olmaz o ayrı dert, konuşmasını oturmasını kalkmasını bilmez o ayrı dert, seks yapmak istesen bakireyim der o ayrı dert, bir sürü dert. O yüzden otursun evde anasıyla fasülye kırsın o, ilişkilere bulaşmasın
burdaki erkek profili daha çok kız peşinde koşan orta yaşlılar ve işsiz güçsüz gençler, gerçek dünyada senin gibisini arayan işinde gücünde bir sürü erkek var
bana neden denk gelmiyor peki kimle tanışsam , ilk amaç cinsellik. Birde tecrübeli istiyorlar, ben yakın erkek arkadaşı bile olan biri olmadım erkeklerle hep uzaktım uzak büyüdüm yani , utangaçlığım oluyor , ilişki deneyimim yok ne yapacagımı bilmiyorum
dışarı da avcı erkekler de var sürekli partner değiştiren kendi hayatına bakan erkekler de var. ilkiyle karşılaşman daha kolay olduğu için geneli öyleymiş gibi geliyor haklı olarak. bu nolta da sen seçip yaklaşmalısın bence çünkü kendiliğinden gelenler genelde ilk kategoriden olacaklar
yani bu tiplerin içinde inanılmaz profesyonel olanlar var asla niyetlerini belli etmiyorlar ve senin kadınlık içgüdülerine oynuyorlar o yüzden nasıl tavsiye veririm inan bilmiyorum🤷🏻♂️
çoğunluk böyle düşünmüyor. Kiminle tanışsam amaç cinsellik. Hayır yaşayana saygım var, ama ben hazır degilim , evlilik öncesi pek düşünmüyorum. İlişki deneyimim yok, sevgililk nasıl yürütülür bilmiyorum. Erkek olan karşı cins arkadaşım bile olmadı yani, hep uzaktım erkeklerden ve bu durum sanırım etkiliyor
İstemedim, yani bir şeyler hissedecegim biri olmadı hiç. Allah için gelenler baya oldu ama yok.. Şimdilerde hoşlandıgım biri var ama benden yaşçada büyük, deneyimsiz oldugumu anlarsa istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunu kendin için soruyorsun galiba kaç yaşındasın hiç sevgilin olmadı mı
26 yaşındayım, sevgilim olmadı. 19 Yaşında flörtleştiği biri oldu ama sevgililge gitmedi.
Eğer gerçekten güzel bir kızsan inanmayabilir mesela dışarıdan çok kızgın mısın soğuk musun eğer öyle isen normal der
şöyle, dışarıda ilk bakışta havalı egolu duruyorum :) ama istemsizce. Ama tanışınca samimi sıcak biriyim
Hmm o zaman normal karsilasabilir
kız trip atıp uzaklaşmıyorsa dayanılabilirse güzelse olur
İster tabi niye istemesin ama inanmaya olur
çoğunluk istemiyor
Ne bakımdan
Yooo ben isterim çok ta hoşuma gider yani
çoğunluk istemiyor
Oo çoğunluk o yönden bakmıyor o yüzden bence
İsteyenler var
Bazen ilkleri olmak cazip geliyor erkeğe
çoğunluk istemiyor
Sen de azınlığı denk gelmeye çalış😉
Karlıma senin gibi biri çoksa ben istemezdik yapmam mesela
bilmiyorum artık erkekler istmeiyorlar işte
Bende değil diyorum 😊 denk gelemişdindir bak kendimden örnek verdim daha ne diyim
Vakit kaybı
neden peki
İlişkilere dair hiçbir şey bilmemesi ayrı dert, utangaç olur o ayrı dert, özgüveni olmaz o ayrı dert, konuşmasını oturmasını kalkmasını bilmez o ayrı dert, seks yapmak istesen bakireyim der o ayrı dert, bir sürü dert. O yüzden otursun evde anasıyla fasülye kırsın o, ilişkilere bulaşmasın
haklısın
ister
çoğunluk istemiyor
nasıl ulaştın ki bu sonuca. benim tanıdığım çoğunluksa ister😄
yorumlara bak
burdaki erkek profili daha çok kız peşinde koşan orta yaşlılar ve işsiz güçsüz gençler, gerçek dünyada senin gibisini arayan işinde gücünde bir sürü erkek var
bana neden denk gelmiyor peki kimle tanışsam , ilk amaç cinsellik. Birde tecrübeli istiyorlar, ben yakın erkek arkadaşı bile olan biri olmadım erkeklerle hep uzaktım uzak büyüdüm yani , utangaçlığım oluyor , ilişki deneyimim yok ne yapacagımı bilmiyorum
dışarı da avcı erkekler de var sürekli partner değiştiren kendi hayatına bakan erkekler de var. ilkiyle karşılaşman daha kolay olduğu için geneli öyleymiş gibi geliyor haklı olarak. bu nolta da sen seçip yaklaşmalısın bence çünkü kendiliğinden gelenler genelde ilk kategoriden olacaklar
Peki bir erkegin ciddi niyetle geldiğini sevdigini nasıl anlarım
yani bu tiplerin içinde inanılmaz profesyonel olanlar var asla niyetlerini belli etmiyorlar ve senin kadınlık içgüdülerine oynuyorlar o yüzden nasıl tavsiye veririm inan bilmiyorum🤷🏻♂️
İster
neden istersin mesela
Fark etmez
İster
neden
Saf ve tecrübesiz kız sadakat ve güven verir
çoğunluk böyle düşünmüyor. Kiminle tanışsam amaç cinsellik. Hayır yaşayana saygım var, ama ben hazır degilim , evlilik öncesi pek düşünmüyorum. İlişki deneyimim yok, sevgililk nasıl yürütülür bilmiyorum. Erkek olan karşı cins arkadaşım bile olmadı yani, hep uzaktım erkeklerden ve bu durum sanırım etkiliyor
Birkaç denklem var cilvesizn ve mesafeyi ayarlayamıyorsun ya da karşındakinin evlilik beklentisi yok
belkide yanlış kişiler denk geliyordur. Cilve yapmak nasıl oluyor
Youtubedan bak arattır
Kesinlikle ister
neden
Temiz olduğunu düşünür
artık öyle düşünmüyorlar, deneyimsiz diyorlar
Sevmeyenler öyle
Ben istemem
neden peki
Tecrübe önemli bir şey lazım
Yaş kaç pekiii
26
Neden hiç olmadı sen mi istemedin
İstemedim, yani bir şeyler hissedecegim biri olmadı hiç. Allah için gelenler baya oldu ama yok.. Şimdilerde hoşlandıgım biri var ama benden yaşçada büyük, deneyimsiz oldugumu anlarsa istemez
Kaç yaşında aday
37 :)
Büyükmüş biraz
Sen kapalı mısın?
evet yaş farkı var , hayır degilim neden sordun
Çekingen misin diye sordum
Hiç şey yaptın mı peki
nasıl
Gizliden çıkayım miiii beni şey yapar mısın sayfa aşağıya doğru uzayınca telefon donuyor da