Yapmışlığımız var. 😁 Sevgili değildi gerçi flörttü onlar ama gold digger videolarından etkilenip ( kurgu olduğunu bildiğim halde. ) dedim yapayım, ne fark eder. Ha, zengin de değilim, orta direk şaban modundaydım.
4 de 1 sağlam çıktı. Diğer 3 ü görüldü atıp durdu. 🥲😂
Soruyu tam anlamadım, şimdi benim zengin bı sevgilim var ama bunu ben bilmiyorum ve kendini fakir olarak tanıttı. Böyle iliskimiz biraz sürdü sonra ben aslında zenginim dedi ne yapardım mi? Öyleyse gayet mutlu olurdum fkabdkaja
ben neden öyle bir taklit yaptığını sorardım.. ama zaten ben sevgilimden para konusunda bir şey beklemiyorum. ayni benim için aşk olsun güven olsun zaten yeterli olur.. başka bir şey aramıyorum zaten..
Çok çirkin hareketler bunlar. Bu kadar güvensiz biriyse insan içine karışıp ilişki kurmasın. Benim dayım çok burnu büyük biridir, restoranları var, zengin ama öyle vaoov ülkenin en zenginlerinden falan da asla degil. Zengin olmasının yanı sıra aşırı muhafazakar biridir. 32 yaşında evlendi kimseyi beğenmezdi. Şu an evli olduğu kadınla tanışmasına diğer dayımın eşi vesile oldu. Vesile olan kişi en başta söylemişti kadına dayımın mesleğini varlık durumunu vs. Dayım da s.. ak olduğu içi bunu öngöremedi ve kadina zenginliğinin bahsetmeyerek aklinca onu test etti. Kadında zaten piyon gibi tam onun istediği gibi davrandı zenginliğinden haberi yokmuş gibi falan, dayımı ağına düşürdü. Kadın işsiz lise mezunu boş biriydi. Dayım şu an baya pişman geç de olsa anladı kendi kurduğu tuzağa kendi düştü boşanmak da muhafazakar insanların kitabında yok sıkıştı köşeye xjjdjd
Benim için sorun olmaz. Sebebini tahmin etsem de sebebini sorardım sadece. Onu sevdiğim için mi yoksa parası için mi yanında olduğumu görmek istiyordur.