Erkek arkadasım derken sadece arkadasım bir mesele ile ilgili konusmak icin yanina gitmistim o sırada sevgilim bizi gormüş yanima gelip seni o*ospu beni mi aldatiyorsun sen kimsin s*ktir git diye laflar etti bende olayı anlattim biraz yumusadi fakat dediklerine cok kırıldım sizce ayrılmalimiyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence açıkla durumu
Aciklarsam buyuk tepki verebilir ondan aciklamadim
Sevgilin varken erkek arkadaşla konuşulur mu ama sana *r*spu demesi yanlış bence ayrılırmısın onu bilemeyiz
O baska kizlarla konuşuyor ben bozuntuya vermiyorum ben konusuncami sorun
Birbirinizi aldatıyosunuz yani açık açık
bu soruyu sorman bile büyük bir hata anlamıyorum aklınız nerde sizin
4 yillik sevgilim neden düşunmeyeyim
neyi düşünmemekten bahsediyon tam anlamadım ama benim kastettiğim sey ayrılık sadece seni biri ile konusurken gördüğünden dolayı or*spu demesi bile yeterli bir sebep
Onu cok seviyorum ve bunu koz olarak kullaniyor ayrilirsam depresyona girerim
diğer türlü de bir hayatın olmıcak. depresyon bence daha güzel
Ayrıldim diyelim karşimdaki insa normal degilim diyorum bunun bir cete grubu var ve cebinde bicakla dolasan biri beni oldürmeyecegi ne malum
Sevgiline haber vermezsen olacak olanlarda böyledir az bile demiş sana kusura bakma...
Niye pardon sadece bir mesele icin konuşucaktim bunun için bu kadar tepki vermesi normal mi
Vallaha yapacak bir şey yok gidip gizliden erkek arkadaşınla konuşursan ve bunu sevgilin bilmezse her türlü lafı hakedersin...
Neden her türlu lafı hakediyim o da baska kizlarla konusuyor ben bozuntuya vermiyorum ben konusuncami sorun
Ha bak şimdi öyle dediysen duracaksın O da farklı kızlarla konuşuyorsa o zaman bunun yüzüne vuracaksın bunu ilk başta söyleseydin be kızım cevabımızı ona göre verirdik kusura bakmayasın
Haber vermedin mi sevgiline erkek arkadaşınla konuşmaya giderken?
Sadece bir mesele icin konusucaktim söyleme geregi duymadim
Kendini onun yerine koydun mu?
Niye yerime koyim ya alt tarafı konusup isimizi yapacaktik fazla tepki verdi
Fazla tepki vermiş eve öyle söylemesi bağırması olmamış ama aldattığını düşünmekte haksız değil
O da bazen kizlarla konusuyor ben takilmiyorum ben konuşuncami sorun
Orasını ben bilemem
Or usbu mu dedi hayvan herif hemen ayrıl açıklama yapman hata
Söylediklerimizi yapmayacaksan neden soruyorsun herkes ayrıl demiş "ama biz 4-5 yıllık sevgiliyiz" diyosun.
Onu cok seviyorum maalesef ve bunu o koz olarak kullaniyor ager ayrilirsam olan kendime olacak depresyona girip intihr bile edebilirim
İntihar etmek kolay değil canım bi erkek için mi intihar edeceksin peki seni yaratana nasıl bakacaksın rabbim ben seni es geçtim bi erkek için intihar ettim mi diceksin
O laflardan sonra mesaj atman veya gorusmen sadece kendine hakaret
4 yildır sevgilim hemen silip atmakta kolay degil iste
4 yıllık sevgilin sana çok güzel konuşuyor
Normalde boyle birisi değil sinirle soyledigi laflar bu ama bu dediklerini umursayim özürde dilemiyor fakat kendisi yanimda cogu kızla konuşuyor hatta bir kizla iliskiye girdini bile bana soyledi fakat onu çok sevdimi bildigi icin birakmayacağimi iyi biliyor ben ne yapicam hep ezilen taraf ben oluyorum yaninda
Sen bu ilişkide yıpranıp sonunda da sanki sen ne yaptın bu ilişki için diye terk edilen kişi olacaksin
Onu çok seviyorum buna ragmen ayrilirsam olan bana olucak depresyona girip intihar bil edebilirim
Sen ayrılmayacaksin o ayrilacak
Nasıl ayrilicagımida bilmiyorum fazla belali bir tip sırf bir kişi ona çarpti diye arkadaşlarini toplatip dövdurtmustu bana da aynisini yapabilir
Sen bı cikmazdasin umarım sonun olmaz
Hadi oyle bir seye kalkısacak diyelim bana karşi polise gitsem polis ne yapabilir kaç kez adam bicaklama gibi dövdúrtme sucları var ve hala dışarda ben her türlü batakliktayim
Sakinliğini koru ve yavaş yavaş ayrılmaya calis
Ben sakince ayrilsam problem degilde o sakin kalabilecek mi bu sorun
Kalmayacak kendini bunalıma sokmuş gibi göster ev aile sorunları sorunlu olduğunu göster kesin biter
Teşekkurler yorumun icin
Rica ederim
Neden ayrılmalısın ki sonuçta yanlış anlaşılma var
O laflari soyledi ve ben fazlasiyla kirildim fakat bir özür bile dilemiyor o kadar burnu havada
Ayrıl
O zaman ayrılın
Düşünmen hata yol ver gitsin
Kurtul hemen
4 yil oldu 5nci yila giriyoruz hmen silip atmak kolay degil
Öylede çocuk ruh hastası yalnız
Hemde nasıl ya bir kere bir cocuk ona crpti diye cetesini toplayim bir yerde kistirip dovmuslerdi ayrilsam banada yaparmi diye düşünmuyor degilim elinde cebinde biçak hic eksik olmuyor
Okulu bitirmene ne kadar var
1 yıl
canımsın olduğu için sağı solu belli olmaz okul bitince tekmeyi bas hemen