1yıl dolmuştu ara ara kopukluk oluyordu yapamıyorum bitsin dedi bende kabul ettim. Hikayeme ifade bırakmış ve sürekli bakıyor yamazya yüzü mü yok ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer böyleyse bu neyi değiştirir? Sana yazmasını mı istiyorsun?
Yazip sorduğuma göre ona deger veriyorum ki soruyorum
O zaman sen yaz böylece her şey çok daha kolay hallolur.
Ben yazarsam kesin gelir ztn ben onun çaba vermesini istiyorum sence ne yapmalıyım
Ona bir işaret bırak sen de... Bir şey yazmasını gerektirecek ama olumsuz olmayan bir şey yap. Belki profil fotoğrafını değiştir, bir durum paylaş ama neden böyle yaptığını anlayana bi' milyonluk bir şey olsun mesela ya da bilmiyorum böyle sebepsizce bir şey yap. Ama tekrer belirtiyorum bu yaptığın şey olumsuz bir şey olmasın, nötr bir şey olsun. Sadece merak uyandırsın. Her zamankinden farklı bir şey. Belki merak edip yazar neden böyle yaptın diye. Ama bana kalırsa böylr oyunlardansa direkt sen ona yaz ikimiz de çok fevri davrandık birazcık düşünelim bu durumu ve şu kadar zaman sonra tekrar konuşalım böylesi ikimiz için de daha güzel olur şeklinde hem mantıklı olan hem de onun egosunu tatmin etmeyecek bir mesaj yazabilirsin.
Ama nasıl bir şey yapa bilirim ki. Arada limoniliker oluyordu bu seferde dedi yapamıyorum bitsin ortada bir şey yoktu. Neye fevri davrandık ki o bile ortada yok Eminim ki rahatlık battı. Sence ne paylasmaliyim ikimizin bir şarkısı vardı onu atmiyim şimdi onu bekler gibi olur başka ne yapabilirim misal sen ne yapardin ysrdimci olur musun saha detayli
Ben genelde böyle durumlar olduğunda çok saçma davranıyorum. Kendime asla yazmamam gerektiğini söyleyip duruyorum. Hatta yazmamak için neredeyse her şeyi yapıyorum. Ama sonra tüm bunların ardından "Niye yazmayacakmışım ki aşk ne zamandan beri savaş alanına döndü de cephemde kalmaya çalışıyorum?" diyor ve gidip duygu patlamamı kendilerine kusuyorum. Bu yanlış bir şey. En başında ona yazmamam gerektiğini düşünüp durmaktansa ona yazıp olayın mantıksız geldiğini, neden böyle yaptığımızı anlamadığımı sakince açıklamaya çalışsam her şey daha güzel sonuçlanabilir. Karşıdaki insanın da beyin hücrelerini gıdıklamamış olurum böylece. Ama eğer gerçekten gerçekten o yazsın istiyorsam da onun özlemesi gerekiyor. Yani kısacası gerçekten kendimi kasmadan beklersem ara verdiğimizin bilinciyle tabii ki o zaman ilişkimizin düzeldiğini bile hissedebiliyorum. Yani ama siz ayrılmaya karar vermiş bir noktadasınız.
Ben de diyorum ki böyle yapmak yerine ara vermeye yönelik bir karar alın. Çünkü insan bazen bunalıyor. Fazla maruz kalmaktan veya hep aynı döngüyü yaşamaktan falan filan... Sonra âşık hissetmeyebiliyor oluyor öyle şeyler. Ama bir ara vermek, bir süre uzak kalmak, bir süre yalnız takılıp yavaşça düşünmek gerçekten etkili oluyor. Hem onsuzluğun ne demek olduğunu deneyimlediğinde insan fabrika ayarlarına dönebiliyor. Eğer bu aryılık sonrası bana yazmasını nasıl sağlarım diye düşünüyorsan inan ki bilmiyorum. Benimkisi sadece bir tahmin gibi bir şey. Sen onu tanırsın mesela. Onun ilgisini çekebilecek olan şeyi benden daha iyi bilirsin. Ne olursa merak eder mesela? Eh, ne de olsa Flaubert aşkın merak etmek olduğunu söylüyor. Eğer hâlâ sana dair bir şeyleri merak edebiliyorsa bu zaten aşk var demektir. Yani aslında belki de birbirinize olan gizeminizin bittiğine inandı. Sıkıldı dolayısıyla. Veya inancını kaybetti. Ama oldu bir şeyler. Ancak merak güçlü bir duygu dediğim gibi sırf merakından insanlar çok şey yaparlar. Onun merak edebileceği bir şey düşün. Bunu bir tek sen bulabilirsin. Ama tekrar söylüyorum bence bu çok zor bir yol. Konuşup birlikte yeniden düşünmeniz daha sağlıklı. Veya birkaç gün daha bekle belki bir şeyler olabilir o zaman konuşursunuz.
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ediyoruuumm, inşallah hayırlısıyla her şey sizin için çok güzel bir hâl alır en yakın zamanda.
Erkek arkadaşıma 3 hafta sessizlikten sonra yazdım bu ayrılık kararından sonra memnun musun diye sordum o da beni özlediğini ama bir aradaykende yapamıyoruz dedi sizce ne demeliyim
Bir çözüm yolu bulmaya çalışabileceğinizden bahsedebilirsiniz Birlikte bu problemin üstesinden gelmeye çalışabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Ya da birkaç hafta daha birbirimizden uzak kalabilir ve düşünebiliriz istersen diyebilirsiniz. Ama o süre dolduğunda kesinlikle gelip durumu ve düşüncelerinizi konuşacağınız şekilde anlaşacaksınız. Veya eğer yapabiliyorsanız bir ilişki terapistine gitmeyi deneyebileceğinizden bahsedebilirsiniz.
“Erkek küs, kadın dargınsa
Tutun ikisini birden.
Yollayın güneye birini.
Kuzeye doğru da diğerini”
Bu satırlar Faust isimli bir kitaptan. Ben mantıksız olmadığını düşünüyorum.
Baskasini bul