Aşk İlişkileri Niye herkesin sevgilisi olmuş benim olmuyor 28 yaşına geldim anca kpss ile uğraşayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor niye manitam olmuyor mq 28 oldum hala sapım Güncellemeler+1 yıl Neden olmuyor Güncellemeler+1 yıl Niye yani Niye herkesin sevgilisi olmuş benim olmuyor 28 yaşına geldim anca kpss ile uğraşayım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu tiple olmadıysa feci asosyalsin. sınava falan hazırlanıyon heralde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hiç olmadı ki inşaat müh iş olmayınca mecbur memurluk için hazırlanıorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka iş güç yoksa para da yoktur birz da onla ilgili. hiç olmaması tuhaf hep aga ortamında takılmışsındır Yorumla Soran +1 yıl Doğru haklısın inşaat mühendisiyim kız ortamı yok ki Yorumla
JazherRs Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hilkat garibesine benzer bi tipin var ya da özgüvenin yok 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bu tiple yapamıyorsan biz ağlayalım aq. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ne var mq tipimde Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Ulan bu fake değilse fizik on numara sadece fizikle yine düşürürsün aq. Yorumla Soran +1 yıl fake değil spor salonuna gidiyorum 8 sene oldu Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Kral geçmiş olsun : ) Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Bizede ne olsun bilmiyorum artık geçirenlermi sağolsun ne olursa olsun :D Yorumla Soran +1 yıl niye knk Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Kral sen o fizikle kız tavlayamıyorsun ben anca başını alırım yani. Yorumla Soran +1 yıl abartma knk sen bulursun bana bakmıyorlar Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Yav surat tipinmi çirkin acaba ondanmı yüzünü görmedim ama yinede fiziğin yerinde be ya bakmayanın göz zevkini s***m. Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Okuldan sonra olur işte kimin sevgilisi var ki 🥹 0 15 Yorumla Soran +1 yıl okul ne alaka aw 28 yaşındayım diyorum Yorumla befoderler +1 yıl Kpss diyince öyle dedim ne yükseliyon Yorumla Soran +1 yıl kpss çalışan insan okul mu okuyor : Yorumla befoderler +1 yıl Onu mu dedim ben? Gitmicen mi niye çalışıyorsun o zaman? Yorumla Soran +1 yıl evde çalışıyorum Yorumla befoderler +1 yıl Allah zihin açıklığı versin 🙇🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl vermiyor kız arkadaş istiyorum hiç sevgilim olmadı Yorumla befoderler +1 yıl Kız arkadaş değil “kendine göre bir kız arkadaş” olarak bakarsan bulursun. Herkesle ilişki yaşanmaz ki. Yorumla Soran +1 yıl kardeşim fark etmez yeterki olsun sap olmaktan sıkıldım aw velet kadarsın senin bile olmuştır Yorumla befoderler +1 yıl Velet falan ayıp oluyo ama ya 19 olucam ben 2 kere oldu çok mu Yorumla Soran +1 yıl çok tabi mq 28 yaşındayım diyorum olmadı diyorn Yorumla befoderler +1 yıl Yola çıksan bile bir tane çıkar karşına abicim, görseldeki sensen de bir hata yapıyorsun yani yoksa imkansız Yorumla Soran +1 yıl başkasının fotosunu niye koyayım mal mıyım :d Yorumla befoderler +1 yıl Çok yapan var o yüzden söyledim Yorumla Soran +1 yıl işssiz değilim neyse derse devam edeyim araya girince ağlarım yine Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. evden çıkmazsan olmaz tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne mezunusun ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İnşaat mühendisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle sapım da kpssyle uğraşıyorum Yorumla Soran +1 yıl İki sap buluşunca samanlık seyran olurmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁😂 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur bir gün üzülme 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne zaman aw Yorumla Soran +1 yıl 28 oldum Yorumla bozukbirpusula +1 yıl Çok mu asosyalsin? Yorumla Soran +1 yıl değilim Yorumla bozukbirpusula +1 yıl Garip.. Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Trol soru mu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu tiple olmadıysa feci asosyalsin. sınava falan hazırlanıyon heralde
hiç olmadı ki inşaat müh iş olmayınca mecbur memurluk için hazırlanıorm
kanka iş güç yoksa para da yoktur birz da onla ilgili. hiç olmaması tuhaf hep aga ortamında takılmışsındır
Doğru haklısın inşaat mühendisiyim kız ortamı yok ki
hilkat garibesine benzer bi tipin var ya da özgüvenin yok
Sen bu tiple yapamıyorsan biz ağlayalım aq.
ne var mq tipimde
Ulan bu fake değilse fizik on numara sadece fizikle yine düşürürsün aq.
fake değil spor salonuna gidiyorum 8 sene oldu
Kral geçmiş olsun : )
Bizede ne olsun bilmiyorum artık geçirenlermi sağolsun ne olursa olsun :D
niye knk
Kral sen o fizikle kız tavlayamıyorsun ben anca başını alırım yani.
abartma knk sen bulursun bana bakmıyorlar
Yav surat tipinmi çirkin acaba ondanmı yüzünü görmedim ama yinede fiziğin yerinde be ya bakmayanın göz zevkini s***m.
Okuldan sonra olur işte kimin sevgilisi var ki 🥹
okul ne alaka aw 28 yaşındayım diyorum
Kpss diyince öyle dedim ne yükseliyon
kpss çalışan insan okul mu okuyor :
Onu mu dedim ben? Gitmicen mi niye çalışıyorsun o zaman?
evde çalışıyorum
Allah zihin açıklığı versin 🙇🏻♀️
vermiyor kız arkadaş istiyorum hiç sevgilim olmadı
Kız arkadaş değil “kendine göre bir kız arkadaş” olarak bakarsan bulursun. Herkesle ilişki yaşanmaz ki.
kardeşim fark etmez yeterki olsun sap olmaktan sıkıldım aw velet kadarsın senin bile olmuştır
Velet falan ayıp oluyo ama ya 19 olucam ben 2 kere oldu çok mu
çok tabi mq 28 yaşındayım diyorum olmadı diyorn
Yola çıksan bile bir tane çıkar karşına abicim, görseldeki sensen de bir hata yapıyorsun yani yoksa imkansız
başkasının fotosunu niye koyayım mal mıyım :d
Çok yapan var o yüzden söyledim
işssiz değilim neyse derse devam edeyim
araya girince ağlarım yine
evden çıkmazsan olmaz tabi
Ne mezunusun ki
İnşaat mühendisi
Bende öyle sapım da kpssyle uğraşıyorum
İki sap buluşunca samanlık seyran olurmuş
😁😂
😃😃😃
Bende aynı durumdayim