26 yaşındayım. Hemşireyim. 2 yaşında bir oğlum var. Kocam benden önce başka kadınla evlendi. Evlilikleri bitmek üzereydi ben onun hayatındayken sonra ben hamile kalınca karısından boşanıp benimle evlendi. Eski karısından da bir oğlu var. Geçen gün o eski kadınla konuşmuşlar kardeşler birbirini görsün diye. Benim haberim bile yok evde bunun yüzünden kavga ettik. Instagramdan takipleşmeye başlamışlar o kadınla. Dün gece rüyamda o eski kadın , kocam ve çocukların beraber aynı evde yaşadıklarını gördüm kabus gibiydi. Acaba bilinçaltımda çok düşündüğüm için mi bu rüyayı gördüm çok kötüyüm. O Gıcık kadın hayatımızdan bir gidemedi. Ben ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe yaşadıysan aynısını yaşıyorsun. Evlilik bitmek üzere bile olsa o dava olmadan o evliliği bitmemiştir. Ve o adam/kadın EVLİDİR. Evli biriyle aşk yaşayıp o kadına aynı duyguları sende yaşatmıştın. Ayrıca bu kadar kafaya takma sebebin de düşünmen falan değil kocana güvenin yok bana geldiyse ona da geri dönebilir diye düşünüyosun.
300 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gitmezdi imkansız ortak bi çocuk var çünkü evet çok düşündüğün için bilinç altın sana ruyad aklına geleni göstermiş senin burada yapacağın taktik gelistirceksin sen öncelik yapıp sen bulmuştur kardeşleri eve davet edebilirsin ya da biyere beraber eşini ve diğer çocuğu alıp gidebilirsiniz yani sen öncelikli olacaksın hep ve eşine caktirmiycaksin rahatsızlığını her şey yolundayız gibi tatlı tatlı konuşup lafını dinleticeksin eşine sorun cikarmiycaktin böyle yaparsan adam zaten eski karım böyle şöyleydi der dedirtmiyceksin kendine her şey düzgün ve hoşuna gidermiş gibi yapıp hissettirceksin
20 Yorumla
+1 yılEğer çocuğu ve evli olan biriyle beraber oluyorsan ses etmeye de hakkın yok ne bekliyodun senle evlenince çocuğunu ve çocuğunu doğuran kadını hayatından tamamen çıkarmasını falan mı aga böyle böyle kendinizi küçük düşürüyosunuz yazık cidden madem adamla evlenirken çocuğu vardı biliyordun şimdide otur aşağı sesini çıkarma o kadınla da görüşür çocuğunada bakar aynı durumda sende olabilirdin o yüzden kavga etmeye de karşıdaki kadını kıskanmana da gerek yok
100 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılHayatından nasıl cıkacak ki,
Onların ortak bi Evladı var. İllaki görüşeceksiniz.
Hatta kızacak herhangi bi durum yok, ikisininde babası ortak, kardeşler.
Baştan temel yanlış atılmış, kafanda bu deli sorular ile uyuyorsan rüyana girmesi normal.
Daha uyumlu daha ılımlı yaklaş Hayatına, daha koca bi ömür bekliyor sizleri.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
45Cevap
+1 yılAbi sakamisiniz ya ne bekliyorsun ki sirf kocanin eski karisi diye kadina gicik demen ayri bi dert ustelik adam o kadinla evliyken adamla beraber olmussun buda ayri bi dert resmen dagdan gelip bagdakini kovmak olayi bu ortak cocuklari var sen ne yaparsan yap gorusecekler ve kabullen ya da kabullenme senin cocugunda o cocukla kardeş bu hakkida elinden alamazsin benimde bi oglum var ayriyim esim baskasiyla ecvlense cocugu olsa once ben isterim oglum kardesini gorsun biraz kadinlik biraz zerafet yahu boyle olay cikarir durursan kocan herzaman yaptigi gibi seninle evliyken baskasina gider biraz akilli ol kocandan yana ol tum bunlari bastan goze alman gerekirdi tam bir sadakatsiz derin olayi
40 Yorumla
+1 yılkanka Evet bilinç altı ama o kadın tehlike arz ediyor heleki kocan görüşüyorsa yatak ta da devam ediyolar demektir zaten geçen sana haber vermemiş hiç hayra alamet bir durum değil Kocanın civataları gevşiyor demektir Tepkini göstedip civataları sıkman lazım yoksa ileride takmaz seni
10 Yorumla
+1 yılDini olarak rüyada kocasının eski karısını görmek güzellik ve hayır geleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, hanesine huzurun, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yöneticilerinse bolluk, delalet eder.
22 Yorumla- +1 yıl
Abla senin için internetten araṣtirdim bu çikti
- +1 yıl
benim içində araşdırımısın?
+1 yılGıcık kadın mı? Dalga mı geçiyorsunuz siz? Ortada bir çocuk var.
Çiftlerin boşanması anne-baba olmayı bırakması anlamına gelmiyor.
Çocuğu olan bir adam evliyken birlikte olmayı doğru gördüğüne göre bir çocuğun babası ile annesini gerekirse birlikte görmesi gerekeceğini de hesaba katmalıydın. Sana bilgi verebilir ama izin almasını falan beklemen o çocuğa büyük haksızlık.
Bence rüyanın nedeni etme bulma dünyası sözünün bilinç altına yansıması olabilir.
20 YorumlaKocan dürüst adam olsaydı eski eşin dediği kişiyi aldatmaz di ve sende evli erkekden hamile kalmışın ne desek boş Altan tutulur yanı yok
83 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence yalan atmis sana evlilikleri bitmek üzere falan degildir erkeklerin klasik yalanlari... geceleri uykun kacirmak istemem ama bence esin senden gizlice görüsüyordur bile :) eski esine de hata ettim diyordur🤦🏻♀️ klasiktir bu. sana saygi duysaydi mesafesini koruyup instagramdan takiplesmek dahi istemezdi. unutamamis olabilir... yine de dikkat et
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÖmrün boyunca böyle diken üstünde yaşamak zorundasın 👍 evli bir adamla birlikte olup yuvasını yıkmışsın şimdi kadın kocasını tekrar istiyor. Hele birde hırs yaparsa hayırlı olsun bir kuman var artık.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşattığını yaşayacak gibi görünüyorsun belki sen evli adamla ilişki yaşayıp hamile kalmasan diğer kadının yuvası yıkılmayacaktı
40 Yorumla
+1 yılKocanda sende ayrı karakter sizlersiniz 😡 ne yaşattıysan onu yaşayacaksın artık ortak evlatları var tabii görüşürler hamile kaldın diye seninle evlenmesi onu bırak karısını aldatmasına kadar mı desem dahada sinirleniyorum bugünlerde ne oldu bana
00 YorumlaYav sen neden gıcık kadın diyorsun, o mu kocanı zorluyor onunla iletişime geçmeye. Burada tek suçlusu senin dengesiz ve sadakatsız kocan, bu kadar easy ve logic canım.
12 Yorumla
+1 yılcanim bazen ruyalar da bize haber verir kocan bence eski karisini ya dusunuyor ya da onunla gorusecek ileride sen temkinli ol benim hislerim kuvvetlidir
10 Yorumla
+1 yılNe yaşattıysan sen de yaşayacaksın merak etme eski karısıyla değil bir başkasını bulacak seninle beraberken senden de ona gidecek İlahi adalet var çocuklarınızı Acırım
00 Yorumla
+1 yılCanım kadınlar herşeyi hisseder ve hissettiği her şey doğru çıkar bence bu konuyu bidaha düşün senin hamileliğin için onu bırakmış birisi onun içinde seni kolayca bırakır büyük ihtimalle yeniden birlikteler takiplesmeler buluşmalar mide bulandırıcı yapman gereken tek şey delil topla baş davayı nafakanı sonuna kadar al ama belli etmeden yap emin ol daha mutlu olacaksın erkek mi yok sanki ona mı kaldın
00 Yorumla
+1 yılİlk eşine bunu yapan sana niye yapmasın evet belki bilinç altı olabilir ancak bunu da düşünmelisin ona yapan sana da yapar eğer ondan ayrılmak kopmak istemiyorsan her zaman öncelikli olmayı bileceksin. Ama o ısrarla eski eşine görmek istiyorsa geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılGecmiş olsun ablam sizin işler uçurumdan yuvarlanıyor gibi ki eşinin senden gizli o kadınla görüşmesinin ne sebebi olabilir sence canını sıkabilecek bir şey var mı ortada senden gizli gizli buluşuyor. eger ki canını sıkacak bişi olmasa bunları gizli gizli yapmaz seninle konuşur hayatım bak böyle böyle der. bir erkek birşeyleri gizliyorsa geçmiş olsun zaten. ayrica pek de guvenilecek bi adam değil sanki
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi be abim
+1 yılSen mi bosanirsin biz mi dava acalim haberin yoksa bitmistir eski karisi ya da cocugunun annesi olabilir ama eskide kalmis bir sey ve Şu an hayatinda sen varsin gecmisi unutmahi engelleyecek bir cocuk varsa bile konustuklarini hatta yazdigi gibi sana haber vermeliydi
00 Yorumla
+1 yılSen kim kopeksinde eski karisija karisiyosun kasar kocisini elinden geri alir diye mi korkuyosun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaAsıl sen onların hayatına girmişsin. Dağdan gelip bagdakine saydirmak da ne bileyim. Yuva üstüne yuva kurulmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sen onun elinden almışsın simdide o senin elinden almak istiyor bu işte en karlisi eşin iki kadını idare ediyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılYatmadan önce 3 kulhu bir Nas oku ve böyle şeyleri saplantı haline getirme muhakkak anlık olan bir şeydi
00 Yorumla yuva yıkanın yuvası olmazmıs. baskasına yapan sana da yapar gg
00 Yorumla
+1 yılSenin için başkasından vazgeçen, başkası için de senden vazgeçer. Geçmiş olsun :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen müdahale etmiyorsun o zaman ona rahat adam yani
00 Yorumla Takma rüyaya şeytan rüyasıdır aranıza bozmak içindir Allah korkusun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilinç altına yerleşmiş cok kafana yakmisin o yüzden gormusundur
00 Yorumla
+1 yılson zamanlarda seks yok ise aranızda normaldir görmen
00 Yorumla
+1 yılSenleykende biriyle ilişkisi olacak seni bırakıp ona gidecek anlamı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli adamın yuvasını bozmuşsun yuva yıkanın yuvası olmaz Allah sana huzur nasip etmez o koca seni de aldatır aynı yalanları başka kadına söyleyerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç birisin. Yazık hem cinsim olduğun için utanıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanı sıkılan erkek yeni kadın buluyor yine canı sıkılıyor eski karısına dönmenin yolunu arıyor. Canınız sıkılıyorsa evlenmeyin erkekler.
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn kadınların duruşu yoksa erkeklerin duruşu olsun o halde. Bebek değilsiniz çocuk değilsiniz hakim olun kendinize
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn tamam işte kadınların duruşu yoksa sizin olsun
Cevap sahibi+1 yılErkekler ne istediğini bilmiyor kazık kadar adamsınız kendinizi çocukluğa deliliğe vermemek sizin elinizde. Aklınızı kullanında seçimlerinizi sağlam yapın. Her size bakana yururseniz 50 kere evlenir boşanırsiniz. Kadınlara da 50 erkek yazıyor erkeğin duruşu olsa kadında aldatmaz o halde uzak durun ki evli kadınlarda aldatmasın
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn uzun konuşacak konu yok. Erkekler iradesine sahip çıkarsa karışısına binlerce kadında gelse erkeğin iradesini yikipta onunla olamaz. O abaza kadınlarda pes eder gider erkek red verdi mi hiçbir yapışkan kadının şansı yok
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn yok eşit düşüyor. Erkek kendini çekti mi kadın gider. Gayet akıllısiniz hertulu kafanız basıyor. Bir kadını mı reddedemeyeceksiniz. sizin canınız sıkılıyor. Kadınlar ilgi gostermeyecekmiş ilgi gösteren erkekleri ne yapacağız o zaman bay iradesiz
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn öyle bir şey yok. Erkek lider ve otoriterdir. Tüm karar sonuç erkekte biter. Sen her etek açan kadına dibin düşüyorsa senin karakterinde bozukluk vardır kadınlarda değil.
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn he artık erkekliğiniz kalmadı yani. Ne lider ne otoritersiniz. Lider otoriter olmayan erkekte hiçbir kadına erkeksi gelmez. Kadın her zaman güçlü birini görmek ister yanında pisirik pisirik gezen gözleri fıldır fıldır etrafta kari kıza bakan adamı çöpe atar. Yeri geldiğinde çocuktan daha çocuk oluyormuş peh kadın çocuk büyütmek istese adam gibi lider baba otoriter erkekle evlenir çocuk yapar. Kadınlar her daim olgun karakterli erkek ister. Ne istediğini bilmeyenler yanlızliga malumdur.
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn nerede kaldı eşitlik diyor birde o iş hayatında çalışmada olur. İyi alistiniz her halta eşitlik demeye. Eşitlikse eşit cinsiyet yaşayın bari. Kadından fiziki beklentin olmasın eşitlikse madem.
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn eşitlik istiyorsan hem erkek kendini dizginleyecek hem kadın. Ama sen diyorsun ki sadece kadın dizginlesin hani eşitlik?
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn arkadaşım seçip seçmemek değil mesele. Kendinden emin zor erkeklere her kadın yaklaşır. Ama kadınların kolay elde. ettikleri erkekler hep yalnız kalır. Kolaydır çünkü gel dese gelir git derse gider
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn istisnai olsa kimse kötü çocuk peşinde koşmaz. Siz erkekler kendinizle çok çelişiyorsunuz. Buradaki tek amacım kadın kapanırsa erkek bakmaz yani kadına yüklüyorsun aklınca tüm suçu. Siz değil misiniz diyen kadınlar kötü çocuk kötü adam peşinde koşuyor bunun sebebi zor olmalarıdır. Hiçbir kadının ağına düşmezler. Genelde otoriter ve liderdir. Beta erkekler kadın adım atarsa gider. Çünkü betadır hep kadından bekler kadına bakar zayıftır.
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn akıllı bir insanla tartışmak kafa yaptı sende. E tabi aşufte bir kadının kuruna düşen birisini beyniyle düşünmeye zorlamamak gerek. Bazılarıda abaza düşünür irade yoktur 😎
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn tamam işte aşufte kadın kendini geri çekmiyor size adım atıyor diye kadınları sucluyorsun. Sorun sizde.
- +1 yıl
Suçlama olarak algılama, bu karmaşıklaşan duruma önleyici önerim gibi düşün, kadınlar bizim değerli varlıklarımız olmasalardı olmazdık yaşayamazdık, bi kaç örnek vermek isterdim fakat burası uygun değil, kadın daha keskin ve otoriter olmalı erkeklerin arayış alışkanlıklarını minimize etmek için en azından, öneri bak suçlama değil 🤪
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn bu pasif ilişki olur. Kadının otoriter olduğu yerde kadın aldatır.
Cevap sahibi+1 yıl@emreshhnn ben genel bahsediyorum.
+1 yılKadının yuvasını yıkmış üstüne bide çocuk yapmışsım kusura bakma ablacığım yuva yıkanın yuvası olmaz onla boşanma aşamasında senle olan senle de boşanma aşamasına gelir başkasıyla olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. sende yeni bi koca al ziyaretlerine git 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYaa demek ki simdiden kabusun baslamis iste e sen bi baskasinin yuvasini yikarsan saniyor musun ki sende o yuvada huzur bulabilecegini bunlar daha iyi gunlerin senin
00 Yorumla
+1 yılBu olağan bir şey her şey rüyamıza girebilir bunların gerçeklikle bir ilgisi yoktur ya da düşündüğümuz en ufak bir şey bizim bilinçaltımizi etkileyip rüyamıza girebilir
00 Yorumla
+1 yılSen bilinc altında kurmuş olabilirsin ama kocan seni aldatmış olabilir buna neden garip baktın ki. Aldatılma kadiniymissin sen zaten. Tekrar dönebilir senin kocanda sorun
00 YorumlaMemlekette bekar Adam yokmus gibi evli biriyle nasil beraber olabildin? O kadinin yuvasini el birligiyle yiktiniz Sen saniyormusun evlendigin kisiyle mutlu olcaksin? Seni de aldatcak!
00 Yorumla
+1 yılEvli bir adamla cinsel ilişkiye girdiğin için seni kınıyorum.
30 Yorumla
+1 yılO kadın hayatınızda hep olacak buna alış rahat olmaya bak
00 YorumlaKimse yaşattığını yaşamadan ölmez yaşayacaklarını düşüneceğine yaşattıklarını düşün!..
20 Yorumla
+1 yılGıcık kadın derken? Kadının kocasından çocuk peydahlarken belkide gerçekten gıcık olan kadın sensindir bi düşün istersen
00 Yorumla
+1 yılAllah'tır işte bir yerden alıp bir yere veriyor hamile kalınarak sizden gitmeyeceğini sanıyorsunuz olan o sabilere oluyor yazık.
00 Yorumla
+1 yılGörüşmeye başlayıp takipleşme mi geçmiş olsun bacım
10 Yorumla
+1 yılEvli adamla takılmadan önce iki kere düşünseydin şimdi bunu düşünmek zorunda kalmazdın bence.
10 Yorumla
+1 yılSakin ol her şey yolunda rüyalar gerçek değil asla da olmadı
10 Yorumla
+1 yılRüyanda gördüysen kesin aldatıyordur dicem sen de inanma 😁
00 YorumlaBoşanma sebebi onu unutamıyor sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaSen bunları yaşadığına göre kocan nasıl hayatta dimi kocana çok geçmiş olsun
00 YorumlaRüyalar tersine çıkar muhtemelen yeni karısıyla görcen
00 YorumlaHer an her şey olabilir, ortak bağları var sonuçta, fazla takma kafana takıntı haline gelir sora
00 Yorumla
+1 yılrüyaların tersi olurmuş demkki sele beraber olacak gece 🤭🤭😂😂
00 Yorumla
+1 yılGaliba ona dönecek. Sen kavga etmeye devam et. süreç hızlansın
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadının yuvasını yıkmış üstelik adam evliyken hamile kalmış aynısını yaşarsın böyle böyle kadınlar mutlu olacağını sanmasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYola yıkanın yuvası olmaz
20 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçaltın bu senin guzelim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. kafanda o kadın varken uyuya kalmışsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. nasıl ikinciyi bulmuş ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Bilinçaltına işlemiş çok fazla düşündüğün için
00 Yorumla:) yakındır o kadının hayatınıza girmesi
00 Yorumla
+1 yılbilinç altı tamamen
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?