Aşık olunca hangi huylarınız değişir ben daha sakin daha mutlu olurum ilk başlarda..

Aşık olunca hangi huylarınız değişir ben daha sakin daha mutlu olurum ilk başlarda..

Aşık olsaydım karakter olarak değişmezdim tabi ki de.. sadece duygular olarak değişirdim. yani mesela daha mutlu daha pozitif olurdum.. hayatıma anlam katılmış olurdu ve sevdiğimi düşünürdüm sürekli onun mutlu olmasını isterdim. ama çizgilerim aynıdır değiştirmem kimse için.
Aşığım zaten birine. Ama onun başkasını sevdiğini biliyorum. Ah ah, aşk gerçektende içler acısı bir şey. Gerçi aşkın tam ne olduğunu kavrayan biri değilim. Hayatımda sadece 1 kez sevgilim oldu ve onla kendi isteğimle hiç sarılmadık, öpüşmedik ve kısa bir sürede ayrıldık. Hiç sevgili bulamıyorum gerçekten. Benim neyim eksikti?
Kanka Aynen bende öyleyim sanki Bütün dünya Kardeşinmiş gibi oluyor biri beni dövmeye kalksa direk sakinleştiririm Ama Aşk olmayınca konuşurum düzelmiyorsa sonu kavga ile biter galiba Aşk Çok değişik bir duygu
Cevap
22Cevap
Pozitif anlamda mutlaka değiştirir insanı.. Daha öz güvenli daha enerji dolu daha güler yüzlü olur insan..
Evet aşk beni de değiştirir, güzelleşirtirir, neşelendirir. Aşık olan kadın hemen yüzünden hareketlerinden belli olur ya aşk başka bişey 🦋
Ben her zaman, her koşulda aynıyım. Sadece bir insan gömülürken titriyorum ve toprağa dalıyorum. O dakikalarda değiştiğime eminim.
Yok beni sadece bir olay çok değiştirdi.
Aşk olayları mı
Değiştirir gurursuz yapsada bazen dur diyebiliyorum kendime
Ugfff somurtkan aşktan kayıtsız şartsız nefret ediyor nefffreeeeett!
Değiştiriyor.
Her ilişkim bittiğinde olumlu yönde gelişiyorum ve daha seçici oluyorum. 😅
Hayır hiçbir şey beni değiştiremez
İyi bir insanken süper iyi bir insan olurum herhalde
İlk başlarda kibar nazik romantik olabiliyoruz sonrası malûm
Değiştirmişti... sjfn
Bir zamanlar jdjd
Hdhfjf bir ruÿaydi sonra uyandik
Aynen daha tuzlu yapıyor, kana hızlı karışıyorum
Ben aşkı değiştiriyorum..
Kimi değiştirmez ki 🤔
Hoşlanma durumunda çarpıntı banko olur.