Beni seven çok tatlı bir kız var ama toplum baskısı yüzünden ondan hoşlandığımı sölüyemiyorum?

evet ben lise sona gidiyorum sınıfın en yakışıklısı benim sınıftaki tüm kezbanlarda bana yavşıyor orospuların tek istediği bedenim ama beni lise birden beri seven bir kız var bana sürekli gizliden gizliye şiir ler yazıyor face de fake hesaplarla benle sohpet ediyor birkaç kere skype den sohpet etim tabi benim onu tanımadığımı falan sanıyodu sınıfta kızı hor görüyolar dışlıyolar sınıfın en dışlananı o bende en populeriyim sırf yanımda otura bilmek için çekmediği sıkıntı kalmadı ilk önce dalga geçtiler benle oturuyor diye sonra hor gördüler sonra dışladılar ama o yılmadı pes etmedi bende itibarımı kaybetmemek için aldırmıyor gibi davranıyorum ama artık dayanamıyorum bugün yaptığı şey beni param parça eti sanki geldi yanıma oturdu sohpet etmek istedi bende sıcak baktım bende olur dedim sohpet ediyorduk benim hangi konuları sevip sevmediğimi çok iyi biliyordu çoğunlukla online oyunlardan bahsetmeyi severim özelikle Dayz oda ben sırf dayz oynuyorum diye bildiğin tüm Dayz oyunlarını satın almış dayz S. D arma 2 dayz arma 3 dayz ve mta dayz ve sohpete mta dayzdan girdi 1-2 dk sonra iyice ısındım sohpete sonra sınıfın kezbanları geldi yanımıza ve ona bakarak şöle dediler "aaa bir sinek vızıldıyor sanki gereksiz iğrenç ve sevimsiz bir sinek" diyip kızı kaldırdılar ve sonra içlerinden biri sen kendini çok güzel sanıyosun galiba çek git burdan yosa azını kırarım dedi ben çok üzüldüm ama bir şeyde diyemedim çünkü dersem ondan hoşlandığımı anlarlardı kızın gözlerinden yaş geldi ve en arka sıraya gidip başını sıraya koydu ve sonra dahada konuşmadı okul çıkışında beni çağırdı biraz yürüdük sonra beni durdurdu ve bana şunları söledi "atilla biliyorum beni sevmiyorsun ama ben seni çok seviyorum artık beni buralarda bir daha görmiyiceksin seni rahatsız etmiyicem ama senden küçük bir isteyim var beni bir kerecik öpermisin dedi" ne diyiceğimi şaşırdım ve dudaklarına bir buse kondurdum gözleri ışıldadı ;) içim çok yanıyor sizce ona açılmalımıyım ama itibarım yerle bir olucak :(
Beni seven çok tatlı bir kız var ama toplum baskısı yüzünden ondan hoşlandığımı sölüyemiyorum?