Sevgilisi olan ama kızlara yazan erkek?

Sınıfta bi çocuk var başta hoşlanmıştım sonra sevgilisi olduğunu duyunca vazgeçtim tabi neyse sonra benim arkadaşım bundan hoşlanmaya başladı ama ona baya soğuk yaptı çocuk, akşamı bana yazdı konuşmaya başladık konuyu kapatmaya çalışıyorum sürekli sorular soruyor bana hayatımla alakalı daha sonra 4 gün 5 gün derken artık baya baya konuşuyoruz bana karşı tavrı güzel okulda takılalım mı demeye başladı beraber içmeye gideriz, tenefüslerde beraber oluruz bizi sevgili sanarlar şimdi falan baya gülüştük bugün de sigara için çakmak istedi çakmağı geri alırken elimi uzakta tutmaya çalıştım bile bile ama geldi elimi tutar gibi verdi çakmağı bi yandan da sevgilisini anlatıyor ama sürekli bizim işler karışık toxic ilişki zaten ya gider ya biter ama seviyorum işte vs dedi bende ona yol göstermeye çalışıyorum neyin içine düştüm anlamadım okulda da baya arkadaşı var ama kendisi takılmıyor onlarla, gelmiş bugün bana sen kafa dengisin tenefüslerde beraber takılalım vs diyo sınıfta herhangi bir erkekle konuşsam direkt bize odaklanıyor attığım her şeye yanıt veriyor sürekli iletişim halindeyiz sanah akşam konuşur olduk
Sevgilisi olan ama kızlara yazan erkek?