Aşk İlişkileri Kızlar esprili ve eğlenceli erkek mi, soğuk ve ağır başlı erkek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Esprili ve eğlenceli Soğuk ve ağır başlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar esprili ve eğlenceli erkek mi, soğuk ve ağır başlı erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Şu geçek ki kızlar simarik erkek sever efendi erkeği asla sevmez 1 1 Yorumla Royalinea +1 yıl Ama iş ciddiye bindiğinde her zaman efendi erkek isterler. Çünkü kızlar ne istediğini asla bilmiyor Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Başkalarına soğuk, ilgisiz olsun. Bana ise sempatik, çok ilgili ama zaman zaman da biraz kötü olsun sesini yükseltsin yani sözünü geçirsin 0 0 Yorumla
Sonbaharvehuzur Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evde eğlenceli, espirili, dışarıda efendi, ağır başlı. Soğuk hiç bir yerde. 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Espiri ve eğlenceli tabi. Kaskatı birini çekemem o kadar. Çok ta cıvığı kastetmiyorum tabi😀 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Komik olsun yeter tip de çok önemli değil soğuk adamla konuşulur mu 0 0 Yorumla
Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Esprili eğlenceli erkek her zaman için iyidir tamamen pozitif 😊 0 0 Yorumla
gizliyimgizliii1905 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Esprili ve komik olsun güldürsün eğlenelim birlikte işte… 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben soguk agır başlı severim ama onuda eglenceliye çevirmeye calısırım 0 0 Yorumla
bilinmiyorkim31 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Soğuk derken ağır başlı olacak ama ciddi olacak gevşek olmayacak yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl başta soğuk ve ağırbaşlı, vakit geçirdikçe eğlenceli bir kişiliğe dönüşen erkek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu geçek ki kızlar simarik erkek sever efendi erkeği asla sevmez
Ama iş ciddiye bindiğinde her zaman efendi erkek isterler. Çünkü kızlar ne istediğini asla bilmiyor
Başkalarına soğuk, ilgisiz olsun. Bana ise sempatik, çok ilgili ama zaman zaman da biraz kötü olsun sesini yükseltsin yani sözünü geçirsin
Evde eğlenceli, espirili, dışarıda efendi, ağır başlı. Soğuk hiç bir yerde.
Espiri ve eğlenceli tabi. Kaskatı birini çekemem o kadar. Çok ta cıvığı kastetmiyorum tabi😀
Komik olsun yeter tip de çok önemli değil soğuk adamla konuşulur mu
Esprili eğlenceli erkek her zaman için iyidir tamamen pozitif 😊
Esprili ve komik olsun güldürsün eğlenelim birlikte işte…
Ben soguk agır başlı severim ama onuda eglenceliye çevirmeye calısırım
Soğuk derken ağır başlı olacak ama ciddi olacak gevşek olmayacak yani
başta soğuk ve ağırbaşlı, vakit geçirdikçe eğlenceli bir kişiliğe dönüşen erkek.
c şıkkı hepsi
Agir
Birincisi
Soğuk