Güncellemeler
+1 yıl
amerikada üniversite kazanmışım eğitimim maddi durumum çok şükür iyi fiziğimi herkes kız sanıyo. gayet de övünmek istemiyorum ama hoş bir ten rengim ve fiziğim var çoğu kadının istediği.
sonrada eğitimsiz saçma sapan bi üniversite okuyan çulsuz kara kuru bi homofobik denyo diyebiliyorki sana 'ahahaha top.' yahu bi sor bakalım esas ben sana bakıcak mıyım ha? bi sana bi de bana bak? kim kime layık değil acaba?
sonrada eğitimsiz saçma sapan bi üniversite okuyan çulsuz kara kuru bi homofobik denyo diyebiliyorki sana 'ahahaha top.' yahu bi sor bakalım esas ben sana bakıcak mıyım ha? bi sana bi de bana bak? kim kime layık değil acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
göğüslerini büyüt, saçını uzat ya da kalıcı peruk taktır. belki olabilir
belki olabilir derken ben değersiz miyim yani ne demek o
boş yapma
ne alaka boş yapmakla? daha detaylı yaz bilelim.
fotoğraf atma şansın var mı
Beğenilirsin tabi
hiç de sanmıyorum saçma sapan homofobikler var her yerde
Herkes öyle değil ya
Ne erkeği kız
Ee daha ne iste güzelmişsin sen neye dertleniyorsun bakalım
çünkü benim oturduğum yerden geçemeycek insanlar bana sırf femboyum diye laf sokabiliyor. onlar kim ki ben onlara bakar mıyım acaba ya. kimse haddini bilmiyor.
Seni görme şansımiz var mı
Abla salonuda balkona katarsan olur
hı? nedir o?
Şaka yapıyom abla filimden alıntı yaptım sadece 😅
Abla sen erkekmiydin 🙄
ya hala erekk miydin yazıyolar ya. hiç mi eğitiminiz yok sizin pure cahil insanlar mı burası hep. ne kadar hadsizsiniz ya. trans insanlar disfori duyar senin 'erkek' demenden. cidden nerden tutsan elinde kalıyo bu insanlar.
He abla bi akıllı sensin burada
evet öyle trans insanlar bu yüzden biraz intihar ediyorlar da hani majör depresyon şiddetli anksiyete yaşıyorlar. self destructive takılabiliyolar. sende bi zahmet patavatsızlık etmesende insanlar ölmese mi acaba. hani toplum barışı sağlanıp kutuplaşma falan olmasa. tek yapman gereken çeneni tutmak?
Ne diyon be ne anlatıyon hala 😂
zaten sizin gibiler anlamış olsaydı dolar şimdi 1-2 falandı max
engin beyin al bu insanlara ya
Aynen abla ülke ekonomisini biz yönetiyoruz 😂
ıı siz değil cahilliğiniz daha 1 paragrafta biri ne anlatıyo onu bile anlmayısoun bide politikadan anlıyacaksın ondan sonra doğru kararlar verip ülke ekonomisine yön vericek insanalrı seçiceksin. ufff yoruldum.
Abla ben de şunu anlamıyorum bak şimdi niye hala uzun uzun cevap yazıyorsun hakaret bari konuşuyorsun engelle be güzel ablam 😂
çünkü sinirlerimi bozuyosun ve sana haddini bildirmek istiyorum. nefret ediyorum senden nefret.
Tamam abla sen nefret et sıkıntı yok ☺️
cidden ne yazdığımı anlamadın mi peki? laf sokmak için sormuyorum sadece merak
Okumadım valla abla kusura bakma, bi başını bide sonunu okudum o kadar. pek galeye almıyorum işin içinde hakaret olunca , düzgün yazssan sana saygım sonsuz tabiki ama sıkıntı yok ☺️
evet ülkeyi terk etme zamanı gelmiş. by by canım memnun oldum çok.
Bende memnun oldum 🤍
bi eğil bakıyım
ne diyorsun
Slikon şart 😀