Aşk İlişkileri Sizce güzel kadın kolay unutulur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizce 2 yildir benle en guzel seyleri yasayan kisi bu yüzü kolay unuturmu Sizce güzel kadın kolay unutulur mu? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. güzellik ile alakası yok bence aşk ile ilgisi var 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Herkesin yeri doldurulur.. Unutur yani.. Yeni bir ten eskiyi gerçekten yırtar..https://youtu.be/c-zHAU9Md7w?si=HJcH_fUigKQuCAgi 1 3 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Fiziksel güzelliklerin yeri doldurulur ancak karakterin yeri dolmaz.. Yorumla igdonducakss +1 yıl Acı çekmesini sağlayacak biseyi hatırlamak istemez insan.. İlla unutur.. Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Ve insan görünce hiçbir sebebi olmadan mutlu olduğu şeylere sürekli bakmak ister, senin gibi.. Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vallaha resimdeki güzel değil ama bana ne kadar güzeli gelirse gelsin en fazla 3 ayıma bakar unutmam... 1 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Dünyanın en güzel kadını bile unutulur sevgiyi , aşkı hak etmiyorsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hakediyorum Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaa kıyamam aglama kuzu yaa kendi kaybeder üzülmemelisin. 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Güzelliğe bakmaz o.. Karaktere bakar.. Yoksa ne güzeller unutuldu ohoooo 0 0 Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Güzellik unutulur genel de de geçirilen hoş vakit unutulmazz 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. unutmazsa bir daha cagirir o guzel seylerden yasar yollar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayrılık sonrasında kendini paylaşarak unutur mu diye soru sormadan da ayrılan ne bileyim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen daha dün ilk buluşmaya gidiyodun bugün niye damara bağladın ki. 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon bugünmüş Yorumla Soran +1 yıl Sansim olsa tekrar ona dönerim kimseyi tanimak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yaa üzüldüm bu duygularla umarım kimseyle tanışmazsın karşı tarafa yazık Yorumla Soran +1 yıl Hala asigim ama bos bi beklenti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Görünüm geçicidir. Daha iyisi görülene kadardır. O yüzden kişilik önemlidir. O unutulamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl budünyada kimler terk edilmedi ki angelina megan fox ohhooo sen ağla o keyfine baksın 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl güzelleri en çabuk unutuyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim buna Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Güzellikle ilgisi yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyle ilgili Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Olay sadece dış güzellik değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Distan cekici gelmeyen birisine nasil derin hisler hissedebiliyorsunuz Yorumla Barmecide +1 yıl Herkesin güzellik kriteri farklıdır senin beğenmediğini başkası beğenebilirAyrıca güzel birisi hiç çekilmez olabilir ve bu durumda o övündüğü dış güzelliği hiç bir şey ifade etmez ve çabuk unutulur Yorumla Soran +1 yıl Iyi sana cirkinlerle mutluluklar Yorumla Barmecide +1 yıl Bu kafayla da sana yalnızlıklar unutulmalar düşüyor sanırım 😉 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Resimdeki kolay unutulur yüzü çok yağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl What yagli degil kurudur cildim Yorumla udeniz22 +1 yıl Resimde parlıyor bence yağlı Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Adamı tanısaydım derdimde adam kim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tanimana gerek yok sadece tahmin yurut Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ben olsam unutmazdım yazardım 2 sene diyorsun adam seni zerre sevmemiş Yorumla Soran +1 yıl Evet hic belli etmedi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Konuşabiliriz istersen Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Orada mısın Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Herkes unutulur, sen de kendi yoluna bak. 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Valla sen unutulacak bir kadın değilsin 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. güzellikle alakası yok onun 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ertesi günü unuturum. Güzellik para etmiyor 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Unutulur, kişi yeter ki istesin. 0 0 Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Unutulmaazzzz💅🏻💅🏻 0 0 Yorumla
KARNIVOR Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Unutuluyor istesende istemesen de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burnunu unutmaz bence 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özellikle sinirli halindeki seklini delikler genisler böyle sinirden Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon ya Yorumla Soran +1 yıl Bisey anlamadim Yorumla
Lollolhadikopgel Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Unutulur 1 0 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Unutulur 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Unutulur 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Unutur 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Unutur 0 0 Yorumla
suleymannnnnnnnn7 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bildiğin yüz abartma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuzum cok guzeldirde telefon kotu gosteriyor Yorumla suleymannnnnnnnn7 +1 yıl Ne yaşadınıza bağlı bu sorduğunuz olay aslında 😂 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. en güzel şeyler? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
güzellik ile alakası yok bence aşk ile ilgisi var
Herkesin yeri doldurulur.. Unutur yani..
Yeni bir ten eskiyi gerçekten yırtar..
https://youtu.be/c-zHAU9Md7w?si=HJcH_fUigKQuCAgiFiziksel güzelliklerin yeri doldurulur ancak karakterin yeri dolmaz..
Acı çekmesini sağlayacak biseyi hatırlamak istemez insan..
İlla unutur..
Ve insan görünce hiçbir sebebi olmadan mutlu olduğu şeylere sürekli bakmak ister, senin gibi..
Vallaha resimdeki güzel değil ama bana ne kadar güzeli gelirse gelsin en fazla 3 ayıma bakar unutmam...
Dünyanın en güzel kadını bile unutulur sevgiyi , aşkı hak etmiyorsa
Ben hakediyorum
Yaa kıyamam aglama kuzu yaa kendi kaybeder üzülmemelisin.
Güzelliğe bakmaz o.. Karaktere bakar.. Yoksa ne güzeller unutuldu ohoooo
Güzellik unutulur genel de de geçirilen hoş vakit unutulmazz
unutmazsa bir daha cagirir o guzel seylerden yasar yollar
Ayrılık sonrasında kendini paylaşarak unutur mu diye soru sormadan da ayrılan ne bileyim
Sen daha dün ilk buluşmaya gidiyodun bugün niye damara bağladın ki.
Pardon bugünmüş
Sansim olsa tekrar ona dönerim kimseyi tanimak istemiyorum
Hadi yaa üzüldüm bu duygularla umarım kimseyle tanışmazsın karşı tarafa yazık
Hala asigim ama bos bi beklenti
Geçmiş olsun
Görünüm geçicidir. Daha iyisi görülene kadardır. O yüzden kişilik önemlidir. O unutulamaz.
budünyada kimler terk edilmedi ki angelina megan fox ohhooo sen ağla o keyfine baksın
güzelleri en çabuk unutuyoruz
Sevindim buna
Güzellikle ilgisi yok
Neyle ilgili
Olay sadece dış güzellik değil
Distan cekici gelmeyen birisine nasil derin hisler hissedebiliyorsunuz
Herkesin güzellik kriteri farklıdır senin beğenmediğini başkası beğenebilir
Ayrıca güzel birisi hiç çekilmez olabilir ve bu durumda o övündüğü dış güzelliği hiç bir şey ifade etmez ve çabuk unutulur
Iyi sana cirkinlerle mutluluklar
Bu kafayla da sana yalnızlıklar unutulmalar düşüyor sanırım 😉
Resimdeki kolay unutulur yüzü çok yağlı
What yagli degil kurudur cildim
Resimde parlıyor bence yağlı
Adamı tanısaydım derdimde adam kim
Tanimana gerek yok sadece tahmin yurut
Ben olsam unutmazdım yazardım 2 sene diyorsun adam seni zerre sevmemiş
Evet hic belli etmedi
Konuşabiliriz istersen
Orada mısın
Seni unutan beynini karınca bassin
Sen güzelsen ben Anjelina yım 🤣
Sen unutulmazsın
Herkes unutulur, sen de kendi yoluna bak.
Valla sen unutulacak bir kadın değilsin
güzellikle alakası yok onun
Ertesi günü unuturum.
Güzellik para etmiyor
Unutulur, kişi yeter ki istesin.
Unutulmaazzzz💅🏻💅🏻
Adama ne yaşattıgına baglı
Unutuluyor istesende istemesen de
unutulmayacak insan yoktur
Gay olmuşsa unutur
Burnunu unutmaz bence
Özellikle sinirli halindeki seklini delikler genisler böyle sinirden