Komşumuz aracılığıyla biriyle görüşmeye gittim geçen gün. Gayet temiz iyi bir çocuk kendisi saygılı biri gibi de durduğu için bir kaç defa daha görüşüp daha samimi konuşup ciddi sorular sormaya başladık. Isındık ikimiz de birbirimize ve gerçekten evlilik düşünmeye başladık konuşurken o da söylüyordu ailemizle beraberken iyiydi gayet yani. Sonra bir gün buluştuk tekrar o bana ne kadar aktifsin diye sordu. Benim daha önce çok bir yaşanmışlığım yok falan dedim bende sevgilimle de çok nadiren yapıyordum zaten. O da sonra tamam haftada en az 3-4 yaparız dedi. Utanmasam çüş diyecektim. O kadar çok olur mu ya? Bir an hatta benimle sırf bunun için mi evlenmek istiyor diye düşündüm. Yani benim lügatımda ayda 1 kafi. En fazla 2 diyim hadi. Ben bunu söyleyince yok şöyle yok böyle normal o kadar olur zaten öyle olmalı falan dedi. Yani erkekler o zaman ne yapıyorlar sevgilileri olmadan veya hormon bozukluğu mu var alayınızın normal mi cidden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ayda 1 ne :D şakamısın evlenme o zman kendi gibi biri ile daha mutlu olursun yoksa sürekli sorun çıkar
Evlilik cinsellik için mi olur? Artı böyle olduğunu bilsem direk görüşmezdim zaten hiç öyle afedersiniz abaza görüntüsü vermedi bana.
aslına bakarsan bu konu zaten usturup bir şekilde konuşulmalı elbette cinsellik için evlenilmiyor ama oda bir parçası sonuçta
Zaten biliyorum ben de. Ama haftada 3-4 falan bir de normali bu diyor yani ne anlayayım şimdi ben burdan çalışan bir kadınım ben de ve onun ihtiyaçlarını karşılamak için evlenmiyorum onla
evlilik öyle değil o da yardım eder sana ev işlerinde bu işin normali diye bir şey de yok zaten bazı insanlar istekli bazıları isteksiz olur
Ev işi değil genel olarak işte çalışıyorum ben ve sürekli yapamam yapmak da istemem o kadar sık ne diyecek boşayacak mı beni o zaman? Evlilik sırf bu mu?
Hayır iki çiftin uyumu bu
Bekarken ne yapıyor bilemiyorum
Ama doğru demiş.
Ayda bir ne ya 😄 yıllık izin mi bu? Ne zaman şehvet olursa ozaman olur
Haftada 3-4 olmaz ama. Benim de kendime göre sınırlarım var ve bu normal olanı falan dedi. Neyim ben or**bu mu? Sanki benimle sırf bunun için evleniyor gibi oluyor
Sırf seninle bunun için evleniyorsa evet dediğin gibi bir muamelede bulunuyor
Ama sadece bunun için değilse karşılıklı olarsk istenirse her gece de yaparsınız
Aranızda nikâh yok mu ki dediğin gibi olasın?
Şehvet çok normal bir duygudur hele eşlerin birbirlerine karşı istekli olması daha da normal bir durum.
Dinde bile kadının bu isteği karşılanmazsa din kadına boşanma hakkı veriyor.
Ben öyle bir insan değilim ama daha önce de sevgilim oldu kendimi ve vücudumu tanıyorum. Bu yüzden de benden öyle bir şey bekleyemez talep de edemez, ben istemedikçe.
Kimse sana zorla bir şey yapamaz zaten bu konuda istekli de olmayabilirsin bunu karşındaki kişiye şimdiden söylersin sorun ediyorsa evlenmez olur biter
Zaten ama anorlmal olan benmişim gibi de davranıyor
Her insanın tabiatı farklıdır
Bazısı çok bazısı az istekli olur bunun normali mi olur 😄
Baştada da dediğim gibi istek durumuna bağlı bu
Bu kadar olması sana aşırı geliyorsa böyle biriyle yapamazsın
Oha yani evlenmeden ne yapıyormuş anlamadim
Dediğine göre daha önce yaşamamış ama bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun
Adam doğru demiş
?
? Ne bacım
Ne alaka anlamında? Haftada 3-4 mü doğru? Hayvan mı o affedersiniz ben de çalışıyorum. Ayrıca bu kadar dengesiz olamaz bir insan kendini kontrol etmeyi bilir. Bu kadarı normal değil. Ben onun “ihtiyaçlarını” gidermek için evlenmiyorum onunla
Sevdiğim için evleniyorum
İhtiyacını kimle gidersin
Su devrin kadınlarından çok erkeklerine üzülmeye başladım
O kadar fazlası ihtiyaç değil azgınlık oluyor işte. Ben duymuyorum mesela o da duymayabilir demek ki. Benim her Allah’ın günü aklım s*kde değil. Bir noktada tabii ihtiyaç olarak giderilmesi gerekir ama şu hali abazalıktan başka bir şey değil
Ne desek anlamican kelimelere yazık iyi akşamlar... adama söyle evlenmesin senle
Bende neden sürekli ilişkiye girmek isteyen erkeklere acıdığını anlamaya çalışıyorum
Acıdığım erkekler ilişkiye girmek isteyen erkekler değil... karısına bile istediği gibi yaklaşamayan bir evlilik yapacaklar burunlarından getirilen erkeklere üzülüyorum.
Neyi anlamayayım gayet de normal bir şey diyorum. Sence normal mı ki o kadar fazla yapmak? Hem öyleyse ben adetliyken ne olacak? Şu “ihtiyacını” gidermek zorunda mı kalacak başka kızlarla hani “ihtiyaç” ya yapmasa bir şey olur o zaman.
Benim isteğim ve rızam ne olacak?
Seninle başka şekilde giderir... ne abarttın bacım ya kocan sonuçta...
Başka şekilde derken? Yani hiç yolu yok mu karışım şu an adetli ve ağrılı bir dönemde sıkıntı çekiyor ben kendimi tutayım diyemiyor da benimle giderecek yol mu arayacak cidden çok acıyorum size birazcık dediklerinizi gözden geçirin çünkü mantıklı pek bir yanları yok
Bacım hadi bak işine tamam
Kocam evet kocam hayat arkadaşım, jigolom değil. Ben de onun or**busu değil eşi olacağım. Ve cidden insanların öğrenmesi gereken çok şey var bu konuda onu anladım
Biraz git peygamber efendimizin hadislerini oku... la yürü git
Sen de kendine saygıyı öğret. Reddetmeyi bile bilmiyorsun belli ki nasıl bir hakimiyse kurmuşsa hayatındaki erkekler…
Nasıl bilmek istiyorsan bilebilirsin... olduğum yolun doğruluğu beni mutlu ediyor... ben senin için üzülüyorum asıl... çok bilmiş cahil Hanımefendi
İstemediğine hayır demeyi bilmeyen kadınlara üzülüyorum sadece. Umarım ne istediğini söyleyebilecek güce birgün sahip olursun
On yargı kötü bisi be canisi... kendini geliştir sen sonra tekrar konuşuruz.
Ben kendimi yeterince geliştiren bağımsız bir kadınım zaten. İhtiyacım olduğu için değil istediğim için evlenmek istiyorum ve insanlar da buna saygı duymak zorunda. Sana karşı bir yargım da yok ama sen kendini gayet belli ediyorsun. Senin gelişmeni de dilerim elbette kadın gücünü daima desteklerim…
Tamam hemen dur gelişip geliyorum...
Seninle evlenecek erkege aciyorum Şu an
Niye?
Ayda bir mi
En fazla 2 belki 3
Konuyu nasıl getirdi
Anladım ben zaten biraz flörtmüş olarak başladı açtı konuyu işte uzun süredir görüşüyorduk ilk görüşmede sormadı zaten
Ama bence çok saçma şekilde girmiş konulara ve gereksiz
Gereksiz ve mantıksız ama Allahtan demiş yoksa evlensek direk boşardım