Arkadaşça kurar mı bu cümleleri;
Bugün içinde kurduğu cümleler;
-Bana biraz konuşur musun? iyi gelsen
-Bana neden iyi geliyorsun?
-Oradayken sanki buradaki benim saçlarımı okşuyosun resmen teşekkür ederim.
-Çok başka birisin Serkan
-Kız arkadaşın falan varsa yanlış anlamasın
-Ben seninle gezerim ya
-Serkan ben varım, instadan eklesene beni burdan mesajlar gelmiyor bazen.
-Kıyamam sana ya
Ve bu sabahta günaydınn yazmış ben yazmadan. Birde instagramda profil resmi hep aynıydı ben takip ettiğim sabah değiştirdi.
Bu Cümleler Bir Anlam İfade Ediyor Mu? Yoksa sadece arkadaşça mı? Dimi Güzel bir kız nasıl hoşlanmış olabilir ki beni görmedi hiç. Sadece resmimi gördü. Arkadaşça mı yoksa yürüyor mu? Sesimi bile duymadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece arkadaşça bence
sen arkadaşına saçlarımı okşuyorsun çok başka birisin gibi şeyler kullanır mısın
kadınlardan çok iyi anlarım ama her kadın aynı değildir tanımak ve ona göre analiz yapmak lazım robot değil bir kadın.
bu cümleler ne ifade eder
anlayana çok şey ifade eder konuşan balta değilse birazcık beyni varsa
pardon yanlış yere yorum yaptım bakıyorum adasdasdasd
kız boşluğa düşmüş ve senden aldığı ilgiden destekten çok memnun sadece ayağa kalkmak istiyor sanırım. senin yapacağın eğer kızdan hoşlanıyorsan bu şekilde devam et bir kadın bu haldeyken sadece senden yana böyle hissediyorsa hoşlantıya dönüşmesi uzun sürmez. normalde hoşlanıyor derdim ama üzüntülü dönemlerinde kadın sadece ilgiye baktığı için cevapları yakın tavırları riskli olabiliyor zamanını bekle biraz can sıkar ama sabret
yani hoşlantıdan sevgiye dönme ihtimali var dimi
çok büyük ihtimal bir kadın kolay kolay kendini açmaz açsa da bu kadar samimi olmaz sana güveniyor güven sevgiyi doğurur baskı yapma yazmadığında nerdesin diye çok sorma rütininden çıkarsa yazmada o zaman bir kere yokla yeterli. ve yaşadığı alevi ya da benzeri bir sorunu mu var şu an nedir konu
yok bir sorundan bahsetmedi sadece işe gitmek istemiyorum bana biraz konuşur musun çok ince birisin ne konuşcağını bilirsin falan sorudaki şeyleri dedi işte. mesela şu an en son 5 saat önce yazıştık işe başladım dedi (Bu mesajlaşamazsam işteyim diye üstü örtülü haber vermek mi oluyor?) Kolay gelsin falan dedim o da sanada kolay gelsinnn şefim dedi. Sağol şefimm dedim bakmadı daha
normal arkadaşta söyler bunları sen şu an anlam yüklemek istediğin için farklı geliyor ama şu var bunları söylüyorsa kız ileride senden hoşlanma ihtimali var ama dediğim gibi kız sadece biraz ilgi peşinde eksik hissettiği tarafını seninle tamamlıyor. Fazla emek verip ileride kız giderse ona da hazırlıklı ol çok üzülürsün kendini kaptırırsan
hangisi daha yüksek ihtimal? Yapayalnızım hiç değilse ilerde gitse bile hayatımı boş geçirmemiş olurum. BBağlansın hoşlansın diye napabilirim?
kendin ol normal tavrın karakterinin dışında bir tavırla gidersen bu sefer zamanla tekrar kendin olduğunda değiştiğini söyler bu da soğukluk kadar. şu an o nasılsa sende öylesin ikinizde birbirinizin eksikliğini kapattığını düşünüyorsunuz bu da erken kapılma ve uzaklaşmaya sebep olabilir aşkın gözü kördür derler ya tam budur farkına varmazsın sonra da dönmek zor olur. sadece sabret yan yana geldiniz mi hiç
hayır hiç görüşmedik
bu kadar kaptırma işte seni kandırıyor da olabilir sevmek aşık olmak görmeden dokunmadan canlı canlı bakışmadan olmaz sizinkisi sadece boşluk doldurma o zaman
teşekkür ederimm
Rica ederim ne demek kendine iyi bak kardesim
siz de iyi bakın. Elini kesmiş canı acıyormuş falan. Beni anlaman hoşuma gidiyor keşke sarılabilseydin falan diyor. Arkadaşça mı söylüyor acaba ya
Tamamıyla içinde oldugu boşluktan
ya niye uzaktasın falan filan diyo. Bu boşluk geçince gider mi
bak sana şöyle örnek vereyim benim son ilişkim 3 yıl sürdü ve eski sevgilim çok güzel olmasına rağmen hep kullanılmaya çalışmış bana kadar. Ve 3 yılımız hayal gibiydi 3 yıl boyunca her gün telefonda konuşacak konu bulacak kadar gülmekten gözyaşı gelecek kadar güzeldik. her konuda uyumluyduk ama ben askerdeyken başkasıyla tanıştı ve iyi anlaşmaya başladığı için bana olan sevgisi bir anda bitti. sebebi de hep aklında ukte kalan bana neden kimse iyi davranmıyor o dışında düşüncesini yok edecek birisi çıktığı için. bu yüzden bırak bir süre sonrayı 3 yıl sonra bile her şey alt üst olabiliyor. sende daha yüz yüze gelmediğin birisi için bu kadar düşüncelere sokma kendini hayat çok acımasız
Sadece arkadaşça olduğunu düşünmüyorum duygusal boşlukta ve burada seni kullanacak gibi
sadece kullanmak için mi?
Yani boşlukta olduğu için senden ilgi sevgi bekleyecek bu anlamda kullanacak
sonrasında atacak mı? sevgiye dönme ihtimali var mı
Yani pek öyle hissedemedim ama kizi da tanımıyorum kesin bir şey diyemem
yani böyle sevgili akımlarını falan takip ediyor izliyor bana kendini iş yerinde yıpratma dinlen falan diyor
Ben bi kız olarak normal erkek arkadaşıma da diyebilirim yorulma etme vs
evet ama ona der misin sen bana iyi geliyosun çok başka birisin falan
Demem valla
eee şimdi nereye kondum ben? Bana çok başka birisin, neden bana iyi geliyorsun diyen biri nereye koymuş oluyor
yürümüş yapıştır sevgili olalı m sana daha iyi gelicem diye
Evet bende bu soruyu acayip merak ediyorum şuanda
Kardeş daha naapsın kız sana. mınımı açsın
görmedi bile hiç
Kızları Anlayabilsek Keske Mk
Pek gerçekçi gelmedi cümleleri
yemin ederim söyledi bende inananmadım
Sana yürüyor
evet ama görmedi bile hiç
Çok yüz verme o, zaman. Kurduğu cümleler biraz fazla yapay.
derin bir konu konuşuyorduk o yüxden o cümleler
Olsun, fazla güvenme. Duygusal boşkuktaysa seni kullanıyor olabilir.
Sadece kullanmak için mi yani bunlar
Olabilir. Birkaç gün cevap vermezsen sıkılıp bırakabilir bile.
(1 hafta belki daha fazla)
sevgiye dönme ihtimali var mı
Kızların gözünde erkekler sadece bir yere konur. Ondan sonra değişmesi çok zor.
eee şimdi nereye kondum ben? Bana çok başka birisin, neden bana iyi geliyorsun diyen biri nereye koymuş oluyor
Kullanmış oluyor abicim bir yere koymamış seni