Kıskanmam,
Arkadaşına karışmam,
Ne isterse yapabilirvs vs bunları arttıra bilirsiniz.

Kıskanmam,
Arkadaşına karışmam,
Ne isterse yapabilirvs vs bunları arttıra bilirsiniz.

Detayda yazılanların medeniyetle alakasını olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarına karışırım ona zarar veren varsa manipüle eden varsa ve farkında değilse karışırım tabii ki. Kıskanma olayı konudan konuya göre değişir. Neyse kendimce gayet medeni birisi olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden %80 diyorum
Bu medeniyet değil ama ya. Bu genişlik. Medeni insan bunlara izin veren değil, medenice dile getirip sonuç alamayınca sessizce ayrılan insandır. Cirkeflik yapmaz.
Neyse şüphe uyandırmadigi müddetçe hiç sorun yok. Mesele konuşmasi değil nasıl konuştuğu, onunla konuşurken tavrı. Yoksa illaki bir karşı cins ile iletişimi olacak. Yapacak olan kapıcıyla da yapar sutcuyle de. Tavrını koyan, konuşmasıni bilen sevgiliye lafım olmaz.
Kıskanç olduğum doğrudur anasından emdiği sütü zehir ederim o derece manyağım ben dayanabilen varsa hodri meydan sjjh :D
Bence değilsin de hadi neyseeeee 😄
Ricalr
Yüzde 90 diyeyim hadi. Tam yüz dersem Konya ovası muamelesi görebilirim 😂
Ricalar ✨🎈
Cevap
35Cevap
Şu an ki düşünce yapımla yüzde iki yüz medeniyim ancak duygusal bir yaklaşım sergilersem kendimi ben bile tanıyamayabilirim..
Ben sevdiğim kadına güveneceğim için zaten onu kısıtlamam hiç bir şekilde.. karışmam da sevdiğim kadın da zaten nasıl davranacağını bilir. zaten ilişki de çiftler birbirini üzecek kıracak şeyler yapmıyorsa neden sorun olsun. mesela ben hiç bir kızla samimi olmam.. sevgilim ya da eşim de zaten gidip başkası ile samimi olmaz.. aynı zaman da kıyafetine de karışmam onu olduğu gibi sever kabullenirim ben. sahiplenirim sonuna kadar.. ama her yaptığını kıskanıp da onunla konuşma ya da o kim? ya da o hesabı kapat kullanma ya da şu saatte şu arkadaşınla konuşma demem
Bunun adı medenilik olmaz ki gadası
Olsa olsa... Olur şimdi deyip ban yemeyim 😅
Medeni olmakla sevgilimi/eşimi ve ilişkimi sahipleniyor ve koruyor olmamın pek ilgisi yok. Bilime, sanata, uzaya ilgili olarak medeniyim yeterince.. Biri sevdiğime yan gözle bakmaya cüret ederse O'nun gözleri için hoş olmaz, durumu sevgilime/eşime yansıtmam fakat bakmaya cüret edenlere yansıtırım.. Yüzde yüz medeniyim esasen..🙂🍀🗝️
Ben pek medeni değilim galiba, kız arkadaşı olsun istemezdim mesela, arkadaşlarına da yani öyle kötü alışkanlıkları olan arkadaşları varsa karışabilirdim ama onun dışında bişey söylemem. Sosyal medya vb şifre istemeyi de pek sevmem onun özelidir o da benden istemezse bu konuda sorun yapmam.
Ben medeni görünüp medeni olmayanlardanim kıskandığımi belli etmem hem kendisini hem çevresini tanımaya insanları anlamaya çalışırım o sebepten bir geri planda dururum sonra herşeye hakim olunca gözlemler tespitler yaparım bunları hem bizim menfaatimize olan konuları dillendirir hem de kendisinin menfaatine olan konuları dile getiririm sorunları daha insancıl hallederim baktım olmuyor usulca çıkar giderim kimseyle uğraşamam
Ben mağarada yaşamaya layık bir insanım bu konuda😂 şöyleki ben kıskanırım ama cidden hissettirmem, karşı cins arkadaşım var elbette ama tamamen arkadaş bazlı ki çoğu erkeğin en yakın arkadaşlarını yan cep olayıyla tuttuğunu çok iyi biliyorum. Ben şahsen en yakın arkadaş olayına karşıyım, “ya aşkım o benim kızkardeşim” olaylarının sonunun nasıl bittiğini de biliyoruz, muhakkak bir şey çıkıyor yani, mesela ben erkeklerle yakın davranmayı sevmiyorum sevgilimin arkadaşıyla bile yakın olamam mıçmıçlık sevmem, kıskancım ve mağarada yaşamalıyım bence bu konuda😂
Dürüst biriyse darlamam sıkmam karışmam gereksiz yere trip atmam aynı şeyi ondan da beklerim bence yeterince medeni bir ilişki olurdu😄
%85. Ama maalesef bu medeniyeti birlikte sürdürebilecek birine denk gelmedim
İlişkim olmadı ama normal hayatımda da fazlasıyla medeniyim
Kıskanmanın zerresi yok bu yüzden ayrılanlar oldu
arkadaş konusu nasıl davranması gerektigini bilmiyorsa yol alır
Haz etmediğim ve bana ters olan yaşam stili var ise düzgünce konuşur ayrılırım
Medeni oluyor muyum?😀
Ne isterse yapabilir derken başka kadınla yatsa yine mi böyle diyeceksiniz
Ben demedim, der misiniz dedim
Yanlış okumuşum o zaman
banane ya isterse benle sevgiliyken arkadaşımla seks yapsın o kendinden sorumlu koyun gibi onu gütmekle mi uğraşıcam bi adam kendine güvenmiyorsa ben onu baskılayacak mıyım yol veririm gider
Boynuzlanmamak ve kimsenin kirli geçmişini kabullenmemek için yalnızlıktan şaşmıyorum. Bence en medenî tutum budur.
Olması gerektiği gibi olurum.
Medeni olacağım diye de güzel kardeşim olmam. Kusura bakmasın kimse. Her şeyin bir adabı vardır.
Kıskanmak ne kelime işe göndermem, sosyal medyası olamaz nokia 3310 kullanabilir, üstüne çip takar gittiği yerde takip ederim daha sayim mi 😂
Ilişkilerimde %90 medeniyim diyebilirim %10'da hata payı diyelim öyle de yok bende ama mütevazi olmamak lazım
Yani güzel kardeşim olmayacak kadar medeniyimdir, empati, hoşgörü, saygıyı bilir ve uygularım, aynı şekilde tabi ki karşılığını da almak isterim.
Ben medeni bir insan değilim. Medeni kanunlara uymak başka olmak başka 🤷♀️
Bu saydıklarınızla medeni olamam yüzde sıfır
kıskanırım o kadar da medeni değilim kız arkadaşları ile olan her bir şey beni ilgilendirir
Kiskanirim aga yok oyle bi dunya arkadaslarina pekmkarismam
Bir nevi ne kadar güzel kardeşim olabilirsiniz diyor arkadaş 😂
G*vat dememi engelliyor
Kıskanırım.
Karşı cins arkadaşları ile arasında resmiyet beklerim.
Genel olarak ciddi görünmesini isterim.
Medeni olmak bunları gerektirir. Diğer türlüsü başka bir şeye girer.
Anormal olanin normal diye dayatildigi toplumsal algıların çoğunluğu gerçek medeniyetin dışında.
Hiç medeni değilim kıskanırım kısıtlarım tripden tribe sokarım geniş geniş kafasına göre takılamaz öyle bir dünya hiç yokk
Şu medeniyet olayını abartıp baya rahat olanlar var rahatsız edici bir durum seven herkes kıskanma li..
%100 medeni olacağıma inanıyorum, bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Herkesin bı sınırı vardır bu medenilikle alakalı değil medenilik genişlik demek değildir
kıskanırım ama kalkıpta ona söylemem sevgilim zaten neyi yapıp yapmaması gerektiğini bilir
Hep medeni olurum
Hiç medeni felan değilim...
Sıfır medeniyet taş devri kadınıyım
Kıskanmam burnundan getiririm
Yazdiklarinin medenilikle alakasi yok
Medeniyet tek dişi kalmış canavar değil miydi
Bazen fazla medeniyetten maraz çıkıyor 😊
ben ne kadar seviyorsam o kadar çok soru sorarım
pek medeni sayılmam
Hiç medeni değilim 😂
sanat camiasından olman lazım...
Kesinlikle 100
Öz saygı önemli
Ben ayıyım
Sadece kocasına karışmam.
Medeni değilim
Medeni olmayan yanımı daha çok seviyorlar.
%90 . Onunda bir hayatı olduğunu unutmamak gerek.
Ben sıfır çektim magarama geri dönüyorum
Medeniyet dedigin tek dişi kalmış canavar
99,999% ne pok yiyorsan ye derim
%100
Medeniyim baya
Yüzde 0. Mağaramda yalnız takılıyorum
70 oranda
İlişkim yok ama medeni sayılırım
Bende aramam da
O saydığın medenıyet mı oluyor güldüm
%-188247
Kıskanç biriyimdir