Aşk İlişkileri Hayatınızda biri varken eski sevgilinizi merak ediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yillar geçse bile sosyal medyada takip ediyor musunuz? Evet Hayir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınızda biri varken eski sevgilinizi merak ediyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. hayır eski sevgilim umurumda bile olmaz hele ki hayatımda biri varken 0 0 Yorumla
Cemeterey Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Ben etmiyorum ama eşim ediyor. Zaman zaman girip profillerini inceleyip bana bilgi veriyor. Yorumsuz. 0 0 Yorumla
BiiOgretmenBuss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Bu kadar karaktersiz değilim ya. Banane ondan. Bu da bir aldatma biçimidir benim gözümde. Hayatımda biri varken neden eskisini merak edeyim. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nesini merak edeceğim ki. Bitip gitmis, stalk bile yapmam. Her görüş bir hatirlamadir. O yüzden hiç görmemek en iyisidir. 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Hayır Giden Gitmiştir bitmiştir benim için ilk aşkım hariç ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece 1 eski sevgiliyi degil tüm eskilleri gizlicene stocklarim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatında biri varken mi? Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eski eskide kaldı 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Ara sıra ararım nasılsın diye bizde böyle gardasss 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır asla merak etmiyorum 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ben ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır eski sevgilim umurumda bile olmaz hele ki hayatımda biri varken
Ben etmiyorum ama eşim ediyor. Zaman zaman girip profillerini inceleyip bana bilgi veriyor. Yorumsuz.
Bu kadar karaktersiz değilim ya. Banane ondan. Bu da bir aldatma biçimidir benim gözümde. Hayatımda biri varken neden eskisini merak edeyim.
Nesini merak edeceğim ki. Bitip gitmis, stalk bile yapmam. Her görüş bir hatirlamadir. O yüzden hiç görmemek en iyisidir.
Hayır Giden Gitmiştir bitmiştir benim için ilk aşkım hariç ama
Sadece 1 eski sevgiliyi degil tüm eskilleri gizlicene stocklarim
Hayatında biri varken mi?
ara sıra aklıma geldikçe sırayla bakarım dsadhsahdsah
Eski eskide kaldı
Geçmişle ilgilenmiyorum
Ara sıra ararım nasılsın diye bizde böyle gardasss
Hayır asla merak etmiyorum
Yok
Allah o kadar düşürmesin 🙏🏻
ben ederim
Arada eserse bakiyorum ne b. k ediyor diye