Aşk İlişkileri 154'lük bi kıza kaç kaclık bi erkek gider? Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boy olarak soruyorum...😁 Bu arada yarın okullar tatilmis... pimi çekilmiş bomba gibiyim 154'lük bi kıza kaç kaclık bi erkek gider? Cevapla Tatil Soruları Erkek Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. boyu önemli değil önemli olan senin kendine yakıştırdığın bunu da sen belirlemen gerekiyor sevgi ile. 1 0 Yorumla
sdfghjklşdfghjkldrt Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 1.95 lik kaslı 18 cm lazım pimi çekilmiş kız 0 4 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Okul tatil olduğu için yazdım onu ulan altı üstü bunu yazdım nerelere getirdiniz konuyu Yorumla sdfghjklşdfghjkldrt +1 yıl benim olayım bu zaten mevzuları köpürtmek :) tatil olması daha iyi değil mi bumndan mutsuz olanı ilk kez duydum Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Mutsuz değilim işte mutluyum onu demeye çalışıyorum Yorumla sdfghjklşdfghjkldrt +1 yıl hangi boyu tercih ediyorsun peki bak yine manipülatif yazdım Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen kaçlık istiyorsun 1 5 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl 176 yeter bence Yorumla Ya_özgürlük_ya_ölüm +1 yıl Daha aşağısı olmuyor mu Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Gelecekteki çocuklarımı da düşünmem lazım ben zaten kisayim eşimde kısa olsa çocuk da kısa olacak... ornegin babam 170( 170 değilde öyle zannediyor) annem 150 ben bi 154 adalet mi bu Yorumla Ya_özgürlük_ya_ölüm +1 yıl Anne baba dışında ailenizde uzun yok mu hiç Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yok be anne tarafida baba tarafida kısa işin komik yanı baba tarafı kendini olduğundan uzun sanıyor Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl sadece milli eğitimde mi bu tatil 1 1 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Ilk orta ve lise tatil üniversiteler değilmiş... Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Size gore 1.90 alti zaten erkek degil 1 10 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yoo ben o kadar uzun erkek sevmiyorum... Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Zaten minicik bişeyim 190 i napicam Yorumla Mkocbas +1 yıl Pek inandirici degil Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Inanmazsan inanma ben uzun erkekle napayım... 154 um kavga esnasında sinirlendimi çarpar duvara yapıştırir😂 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Senin boyun kaç ki o kadar önyargılı konuşuyorsun Yorumla Mkocbas +1 yıl 1.74 benim boyum Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Eee iyi... Yorumla Mkocbas +1 yıl Şu üç nokta ne alaka Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Bende alışkanlık oldu yazarken sürekli yaparım... da sen sanki biraz takintili gibisin Yorumla Mkocbas +1 yıl Heryorumda ayni seyi goruom ondan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece okullar tatil dimi 1 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Evet üniversiteler tatil değil ama... yazık oldu onlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol canım Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Ne demek Yorumla
Anotolion Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sen niye pimi çekilmis bomba gibisin 1 5 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Okullar tatil ondan 😂 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Sınav stresi var di üstünde duyunca rahatladım biraz Yorumla Anotolion +1 yıl Geçersin ya nolcak rahat ol Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yeni milli eğitim bakanı sağolsun biraz zor olucak geçmek Yorumla Anotolion +1 yıl Kacinci sinifsin Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 1.54 üstündeki her boy 1 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim gibi birisi gider 😈 0 2 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Senin ne özelliğin varmış Yorumla HardAktif99 +1 yıl Orasını konustukca anlaman gerek Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boyundan uzun olan 1 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1,75 1 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1.60 0 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Gelecekteki çocuklarıma yazik Yorumla Homelanderr +1 yıl E 1.54 tarafından bile tercih görmeyecekse napacak 1.60 erkekler? Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yanı illa görürler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 154 musun 🔥 0 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke biraz daha küçük olsaymisim 🤦🏻♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhaba minik hanim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
boyu önemli değil önemli olan senin kendine yakıştırdığın bunu da sen belirlemen gerekiyor sevgi ile.
1.95 lik kaslı 18 cm lazım pimi çekilmiş kız
Okul tatil olduğu için yazdım onu ulan altı üstü bunu yazdım nerelere getirdiniz konuyu
benim olayım bu zaten mevzuları köpürtmek :) tatil olması daha iyi değil mi bumndan mutsuz olanı ilk kez duydum
Mutsuz değilim işte mutluyum onu demeye çalışıyorum
hangi boyu tercih ediyorsun peki bak yine manipülatif yazdım
Sen kendine hangisini yakıştırıyorsan
Sen kaçlık istiyorsun
176 yeter bence
Daha aşağısı olmuyor mu
Gelecekteki çocuklarımı da düşünmem lazım ben zaten kisayim eşimde kısa olsa çocuk da kısa olacak... ornegin babam 170( 170 değilde öyle zannediyor) annem 150 ben bi 154 adalet mi bu
Anne baba dışında ailenizde uzun yok mu hiç
Yok be anne tarafida baba tarafida kısa işin komik yanı baba tarafı kendini olduğundan uzun sanıyor
sadece milli eğitimde mi bu tatil
Ilk orta ve lise tatil üniversiteler değilmiş...
Size gore 1.90 alti zaten erkek degil
Yoo ben o kadar uzun erkek sevmiyorum...
Zaten minicik bişeyim 190 i napicam
Pek inandirici degil
Inanmazsan inanma ben uzun erkekle napayım... 154 um kavga esnasında sinirlendimi çarpar duvara yapıştırir😂
Senin boyun kaç ki o kadar önyargılı konuşuyorsun
1.74 benim boyum
Eee iyi...
Şu üç nokta ne alaka
Bende alışkanlık oldu yazarken sürekli yaparım... da sen sanki biraz takintili gibisin
Heryorumda ayni seyi goruom ondan
Sadece okullar tatil dimi
Evet üniversiteler tatil değil ama... yazık oldu onlara
Sağol canım
Ne demek
1.80 ve üzeri. ..
175 filan gider
Sen niye pimi çekilmis bomba gibisin
Okullar tatil ondan 😂
Sınav stresi var di üstünde duyunca rahatladım biraz
Geçersin ya nolcak rahat ol
Yeni milli eğitim bakanı sağolsun biraz zor olucak geçmek
Kacinci sinifsin
1.54 üstündeki her boy
Benim gibi birisi gider 😈
Senin ne özelliğin varmış
Orasını konustukca anlaman gerek
175 iyi
165 üstü olur ona
Boyundan uzun olan
1,75
1.60
Gelecekteki çocuklarıma yazik
E 1.54 tarafından bile tercih görmeyecekse napacak 1.60 erkekler?
Yanı illa görürler
154 musun 🔥
Evet
Keşke biraz daha küçük olsaymisim 🤦🏻♂️
Merhaba minik hanim
1.70