Aşk İlişkileri "Tut elimi seninle bir sonraki aşamaya geçelim" demek istediğin biri var mı hayatında? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/aRCG4Ccthz8?si=Ylb5KqYsZyk7-UEgSelam milletNaberseniz?Morelinizi bozmak gibi olmasın ama yarın pazartesi😂Öhöm öhömKonumuz tabii ki de aşk..Mevcut ilişkisini bir sonraki aşamaya geçmesini isteyen kimler bakalım el kaldırsın 😀 "Tut elimi seninle bir sonraki aşamaya geçelim" demek istediğin biri var mı hayatında? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru beğendim.. 😂✌️hayır yok maalesef öyle birisi. ama keşke olsaydı diyorum tut elimi seninle bir sonra ki aşamaya/aşamalara geçelim demek.. bence bunu diyenler çok şanslı çünkü sevdikleri yanında olmuş oluyor. veya sevdikleri var 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Teşekkürler barışcım 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ablam :D
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Korkaklarla işim yok. Elimizi uzatsak boş kalır. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Var. Kendim😄 bir sonraki aşamaya geçelim hadi Ece tut elimden 🤍 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçecek level kalmadı, oyun bitti. O yüzden tekrar sıfırdan başlamak daha iyi olacak sanırım 😂 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yeni bir sen, yeni bir aşk heee..Yakışır 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Yok ya aşka kadar çok level var, ben aşk öncesi levellardan bahsediyorum 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Aman aşk nedir zaten allasen Flört et bırak tekniği iyidir iyi 😂Bunları söylediğime inanamıyorum 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Hahaha, aşk acıdır, flört en güzel aşamadır. Keşke hep orada kalsa 😂 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gerekli aşamaları geçtim 😃Olağan devam ediyorum.. 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Oh hayat sana güzel be johnyx 😂 Yorumla johnyx +1 yıl Est.. 6 aydır gurbette sürünüyorum.. 😅 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Allah kolaylık versin Günaydın ✌️ Yorumla johnyx +1 yıl Günaydın efenim 🍀😊 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Maalesef daha ortada bişey yok gelin güvey olamıyoruz 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Olur olur oda olur inşallah 🙂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ay kimse tutmasın elimi. Yeni peeling yaptım bebek gibiler hiçkimse hak etmiyor şu an bu bebeksi elleri 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Ihıhıhı bir sonraki aşama 91 gün 😅 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl O ne kız 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Beybisuu en uzun süren ilişkim 90 günlük ilk bir 91 gün olsun rekor kıralım 😅 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hahhah kırarsınız o rekoru ben inanıyorum 🧿 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bir geçelim kido date’i yapacağım asjsjsk Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok ben demem böyle şeyler karşı taraftan beklerim. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır yok şu sıralar aşk ilişkilerine kapalı bir gönlüm var çok yara aldı açıkçası 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ahhh keşke olsa da ciddi olup evlensek ama maalesef 1 0 Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Yarın ptesi ve konumuzun aşk olmasini nasıl bagdastirdin anlamadım 🤔Soruya gelince ; var ama yok 0 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl önce halinizi hatrınızı sordum sonra yarın iş günü olduğunu belirtip canınızı sıkmak istedim, en sonunda konuya geri döndüm Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Peki thanks 😄 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok benim elim yakar 😃 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Direk tutma elini o zaman ısıyı geçirmeyen eldiven takTabii öyle bir eldiven varsa 😂Yoksa söyleyin ben üretimine geçeyim 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl El tutmaya karşıyım diyelim 😃 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır yok… aday adayım bile yok.. sonraki aşamaya gelene kadar.. 🤭 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% +1 yıl Ben boştayım. İlgilenenlerin dikkatine 😊 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok hoş bir cümle ne güzel..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır sıkıyor beni ileri ciddi aşamalar 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnşallah bir gün 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Henüz yok 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yuk maalesef.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Var var , düğünümüz cok yakın 😎😎 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geçti benden öyle günler gelmez atık 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Game over olalı çok oldu 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Yohtur 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla