2 yillik ilişkim çok yüz buldu davranışa bak değersizleştirip beni eşya gibi gördü hata bende çoktan tekmeyi basacaktım engellemedim sesizlik egosunu daha çok yıkacak
Canım en başta heyecandan yemek yiyemiyordu benim için bişe yapmak için ağzımın içine bakıyordu. Cinsellik yaşadım halde takmıyordum baya ilgiliydi. Sonra aşık oldum yüz verdikçe bi haller oldu beni umursamıyor takmıyor çok kaba başkası bar heralde ya da tepeme çıktı bulduğu yüzden dolayı kendini yüksek görüyor
Yav var ya böyle erkekler tez vakitte yok olur inşallah daha ne diyim ki..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tüm masum güzel duygularımı öldürdü o kadar güzel yaklaştım ki zehirli bi sarmaşık gibi hayatımı sardı zehirledi hata benim ama yılana bal yedir yine zehir kusar
Bende de vardı bitane bundan, kilo ver diye diye 63 e düştüm 69 dum Şimdi ne oldu biliyor musun bana sadece uzaktan bakabiliyor? Kalçalarını seviyorsan kal! Sevmiyorsan kendin için yap ve bunu derhal terk et
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kalçam da gayet iyi kendinin tipini görsen kolum kadar bacağı var 😃
Ondan ayrıl , dik dur, bu kadar sevgi dolu bir mesaja normal bir insan böyle cevap vermez, seni ezmeye aşağılamaya çok alışmış, çünkü sen izin veriyorsun buna
Onun amacı belli, ayrıl ama ayrılmadan önce ona şey de, senin gibi küçük beyinli bir erkeğe çok fazlayım, hadi yallah de. Kendi bamya kadar şeylerine bakmadan bizim oramızı buramızı eleştiriyolar 🤣 biz desek obje oluruz ama.
Hem yetersiz hem başkasını eleştiriyo haha tam eziklik, evet duygusuz köpek o senin güzel sözlerini hak etmiyor var ya bomboş bir insan ya çok iğrenç. Tüm hakaretleri et ona
Beni bu hale dırdırın getirdi diyor dırdırım çok ama biraz romantik olsa iyi hissetsem olmazdı çok sakin vi insandım beni kendi gibi kavgacı toksik birine çevirdi
Sen onun gerçek yüzünü görmemişsin bağlanmışsın seni kendine bağlayıp sonra gerçek yüzünü göstermiş, ipleri eline almış nasıl olsa sen onu seviyorsun diye, bide senin sevgin onu şımartıp narsist birine çevirmiş. Tam yüzüne tükürülecek tip. O senin kalbine değil, kalçana odaklı olduğu için onu dış görünüşünden vurarak terk etmen güzel olacaktır. Bazılarına anladığı dilden konuşmak lazım.
Onu bu hale ben getirdim bu kadar havalanmış ilk buluşmalarda heyecandan yemek yiyemiyordu şimdi beni eleştiriyor sıfır ilgi ben arıyorum hep bi aydır. Buluşma da da çok takmadı kesin başkasıyla konuşuyor. Tüm ilgimi kessem eşekkten düşmüşe döner mi acaba
Evet düşer tabi ki. İlgiyi kesmek değil terk etmek lazım. Gerçekten seven insan zaten çabalar uğraşır pişman olur, oradan anlarsın sonra. Ama tavırları terk edilmeyi hak ediyor bu durumda.
Sen de farkındasın onunla olmaman gerektiğini ve ayrılamadığını. Ama ayrılmak zorundasın bence, tecrübe sahibiyim, ipleri eline alıp hanzoya dönüşen erkekten olmazzz
İşte bunu bildiği için hatta emin olduğu için sana her istediğini yapıyor öküz. Ay vallahi kendine saygın için bile bırak şu gebeş kaplumbağasını, seviyorsan da unutursun, kimse vazgeçilmez değil. Sen daha önemlisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
🙄Ne olacak, ne olmali cok basit bir cevabi var ve bence bunu siz de biliyorsunuz.
Materyalist br dunya gorusune sahip ve her seye madde olarak bakan insanla mutlu olamazsiniz
Bi defa şiir gönderdim akıl hastası mısın dedi. Suç benim ama iki yildşr bi bok öğretemedim insanlık adına
Degistirmek, egitmek bizim gorevimiz degil. Sizin ruhunuza denk biri mutlaka vardir. Zamaninizi, guzel duygularinizi zayi etmeyin.
2 kadını boşamış bundan ne hayır gelir suç benim işte sadece daha beter özgüveni geldi sevdikçe beni eziyor
Onu cikardiginiz yerden asagiya bi anda birakiverin madem. Zamani gelmis. 2 sene ciddi uzun sure. 6 ay yeterli.
Narsist sanırım bende aşırı derecede manipüle oldum keşke bırakabilsem bu adamı
Ne olacağı mi var? Alıp hayatının penceresinden aşağı sallandıracaksın, hatta iteceksin. Bu ne saygısız bir üslup, duygudan yoksunluk.
Cevap vermedim aşağlık kaç gündür küsüsüz yazdığı şeye bak bi de bu 2 yilfir hayatımda. Bokunu çıkardı çok yüz buldu
Cidden sinir bozucu fazlasıyla.
😔😔😔
Sinirden duvarı yımrukladım elim kanadı
Bu mesajdan sonra yapman gereken tek bişey var sen mi yaparsın ben mi söyleyim şu an varya aşırı sinirlendim öküze bak ya dağ ayısı
Allahın belası
bir erkek için kendinizi bu kadar ezdirmeyin
Cevap vermedim zaten aptala duygusuz it
engelle o iti derhal
2 yillik ilişkim çok yüz buldu davranışa bak değersizleştirip beni eşya gibi gördü hata bende çoktan tekmeyi basacaktım engellemedim sesizlik egosunu daha çok yıkacak
egosu batsın onun nerden buldun bu malı sen
Canım en başta heyecandan yemek yiyemiyordu benim için bişe yapmak için ağzımın içine bakıyordu. Cinsellik yaşadım halde takmıyordum baya ilgiliydi. Sonra aşık oldum yüz verdikçe bi haller oldu beni umursamıyor takmıyor çok kaba başkası bar heralde ya da tepeme çıktı bulduğu yüzden dolayı kendini yüksek görüyor
amacı cinsellikmiş sende ona vermişsin erkekler elde edince soğuyolar zaten
Daha önce de vermiştim istediğini ama böyle değildi cinsellik olmasına rağmen biraz mesefale umursamaz davranıyordum kendi ilgiliydi ama
Benden emin oldu duygularımdan cepte görüyor
Yav var ya böyle erkekler tez vakitte yok olur inşallah daha ne diyim ki..
Tüm masum güzel duygularımı öldürdü o kadar güzel yaklaştım ki zehirli bi sarmaşık gibi hayatımı sardı zehirledi hata benim ama yılana bal yedir yine zehir kusar
Kahkaha attım ya 😂
Adamın kriterleri var helal olsun
Kendi çok kibar ya sanki beni beğenmiyor
Seni beğenmiyorsa yol ver gitsin. Adamın odak noktası zaten kalçaların
Önceden böyle değildi
Beğenmiyorum ama alışkanlık duygular var 2 yil
Olsun en azından kriter sahibi , ne istediği konusunda net biri 😂
ama karakter sahibi değil yol verdim
aslında uyumlu bir çiftsiniz sen romantiksin oda materyalist dengeli bir ilişki olmuş
Hiç dengeli değiliz dengemi bozuyor
çemkirme bana psikolojim negatif etkilenir çıkarken bana mı sordun
Keşke sorsaydım da yok deseydin çok isterdim inan
Bende de vardı bitane bundan, kilo ver diye diye 63 e düştüm 69 dum
Şimdi ne oldu biliyor musun bana sadece uzaktan bakabiliyor? Kalçalarını seviyorsan kal! Sevmiyorsan kendin için yap ve bunu derhal terk et
Kalçam da gayet iyi kendinin tipini görsen kolum kadar bacağı var 😃
Sen buna hala değer veriyorsan ciddi değersizlik hissin var demektir, kendinizi bu kadar ezdirmeyin yazık ya
Evet var yenmeye çalışıyorum üzgünüm
Ondan ayrıl , dik dur, bu kadar sevgi dolu bir mesaja normal bir insan böyle cevap vermez, seni ezmeye aşağılamaya çok alışmış, çünkü sen izin veriyorsun buna
Evet narsist
2 yildir hayatımda ben iyi yaklaştıkça o daha kötüleşiyor kendimden utanıyorum
Yaklaşma o zaman sende sorun ondan ziyade. Sonuçta sana hakaret ediliyor ona değil
Evet nasıl böyle bi insana dönüştüm bi anda değil ama 2 yilda yavaş yavaş psikolojimi bozdu
🤬🤬🤬 Ruh hastası ayı öküz pislik ş*sizzz
Evet aşağlık ne zamandır küstük 4 gündür böyle mesaj attım alakasız şekilde bunu yazdı hiç bi anlam veremedim
Onun amacı belli, ayrıl ama ayrılmadan önce ona şey de, senin gibi küçük beyinli bir erkeğe çok fazlayım, hadi yallah de. Kendi bamya kadar şeylerine bakmadan bizim oramızı buramızı eleştiriyolar 🤣 biz desek obje oluruz ama.
Pek istekli cinsel düşkün biri de değil onu diyip güya bende açık bulmak için kendince
Duygusuz köpek
Hem yetersiz hem başkasını eleştiriyo haha tam eziklik, evet duygusuz köpek o senin güzel sözlerini hak etmiyor var ya bomboş bir insan ya çok iğrenç. Tüm hakaretleri et ona
Narsist. 2 defa boşanmış bu yaştan sonra adam olmaz bu (38)
Tüm hata benim ama bi anda olmadı rolle bağladı sonra gerçek yüzü bi güzel söze hasret kaldım ama suçlusu benmişim
Beni bu hale dırdırın getirdi diyor dırdırım çok ama biraz romantik olsa iyi hissetsem olmazdı çok sakin vi insandım beni kendi gibi kavgacı toksik birine çevirdi
Sen onun gerçek yüzünü görmemişsin bağlanmışsın seni kendine bağlayıp sonra gerçek yüzünü göstermiş, ipleri eline almış nasıl olsa sen onu seviyorsun diye, bide senin sevgin onu şımartıp narsist birine çevirmiş. Tam yüzüne tükürülecek tip. O senin kalbine değil, kalçana odaklı olduğu için onu dış görünüşünden vurarak terk etmen güzel olacaktır. Bazılarına anladığı dilden konuşmak lazım.
Onu bu hale ben getirdim bu kadar havalanmış ilk buluşmalarda heyecandan yemek yiyemiyordu şimdi beni eleştiriyor sıfır ilgi ben arıyorum hep bi aydır. Buluşma da da çok takmadı kesin başkasıyla konuşuyor. Tüm ilgimi kessem eşekkten düşmüşe döner mi acaba
Evet düşer tabi ki. İlgiyi kesmek değil terk etmek lazım. Gerçekten seven insan zaten çabalar uğraşır pişman olur, oradan anlarsın sonra. Ama tavırları terk edilmeyi hak ediyor bu durumda.
Anlatsam nasıl hala bunlasın diye bana kizarsın yüz bulduğu için cesaret ediyor ama şınır koymam lazım aramadıkça aramıycam
Sen de farkındasın onunla olmaman gerektiğini ve ayrılamadığını. Ama ayrılmak zorundasın bence, tecrübe sahibiyim, ipleri eline alıp hanzoya dönüşen erkekten olmazzz
Evet her hafta ayrılık mesajı atıp bi gün sonra arayan embesil benim tam bi mal enayi gibi davranıyorum ona karşı
Kendimden de nefret etmeye başladım
İşte bunu bildiği için hatta emin olduğu için sana her istediğini yapıyor öküz. Ay vallahi kendine saygın için bile bırak şu gebeş kaplumbağasını, seviyorsan da unutursun, kimse vazgeçilmez değil. Sen daha önemlisin
Evet emin. 😔acı çekme sırası onda
Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın
Öyle tabi 👍🏻🤝🏻
Başarabilirim ☺️
Evet kesinlikle ❤️
Ahahahhahhahs allah affetsin de güldüm ya
Şaka gibi trajikomik
Ben bile bu kadar öküz değilim la
Önde gideni hanzo
Yol ver gitsin
Hahhaha adam takintili demek ki 😝
bu popo sevdalısıni sevmeyi bırak