Aşk,
Üç harften oluşan ama milyonlarca cümlenin ifade edemediği duygu tamlamasıydı..

Aşk,
Üç harften oluşan ama milyonlarca cümlenin ifade edemediği duygu tamlamasıydı..
ben aşka inanmıyorum maalesef hiç. çünkü bu zaman da maalesef insanlar gerçekten birbirlerini sevmiyorlar bunun yerine çıkar ilişkisi yaşıyorlar.. ama gerçek aşk varsa eğer bir yerde.. birbirlerini severler asla bırakmazlar.. toksik ilişki de yaşamazlar yani tartışmak kavga etmek yerine konuşarak çözler. gerçi günümüzde kaç kişi böyle güzel aşk yaşıyor o da ayrı konu. çoğu kişi bencil olmuş. bende zaten bir gün aşkı bulacağıma inanmıyorum ama yine de aşk bu belki de bir gün çıkabilir şimdilik sadece bekliyorum ben..
Arzulama turdaki gibi kuzenin yaşattıkları gibi kuzenin arkadaşının yaşattıkları gibi maalesef rüyada görür neden ben onu şu an bulaşık yıkarken anladım acaba niye anneme de bakıyor rüyada acaba gördü mü annemin ona baktığını odaya girmeye çalıştığını gördüyse bakabilir çünkü herşeyi biliyor şahit var bir şahit daha var ama o rüyada yok ve bir annem bir ben belkide annemin odaya girdiğini gördüğünü anladı o yüzden anneme bakıyor bana niye bakıyor tuzak kuruyordur yeni
Cevap
17Cevap
Aşk bir görme kusurudur, evlilik ise bu kusurun tedavisidir..
ne güzel açıklamışsın nereden geldi aklına bu :)
Seversin ama sevilmezsin
Bin defa bunu KS'ye attım yine atıyorum 😸
Aşk, şiddetli bir muhabbettir. Fâni mahbuplara müteveccih olduğu vakit, ya o aşk kendi sahibini daimî bir azap ve elemde bırakır. Veyahut o mecazî mahbup, o şiddetli muhabbetin fiyatına değmediği için, bâki bir mahbubu arattırır; aşk-ı mecazî, aşk-ı hakikîye inkılâp eder.
Ve sorduğum diğer sorularda da atacaksın hshsjjs ve ben de hepsinde bıkmadan okuyacam hshsjjs
Shhsjsj iyi bari
Nasipte ne zamansa o zamanı beklediğim bir duygu. Herhalde nasibimdeki kişi öyle bir dua ediyoki başka kimseye nasip olmuyorum 😅
Sghshsh Allah gönlüne göre versin 😃
Amin. Sağ olasın 😄 . Senin de gönlüne göre hayırlı birini versin.
Aminn 😃
İlk zamanlarda kör eden, yokluğunda anlasilan, zor bulunan bir duygu
Ne demekk
Yeni olan bir şey değil ki yaklaşık 5-6 aydır bu şekilde
Hiç uğraşmıyorum kendiliğinden çoğalıyor
Benim notlarımda aşk ulaşılamaz ama günün birinde belki uzaktan görebileceğin gökkuşağı gibi bir şey, aşk dönemseldir ömür boyu süremez sevgiye saygıya fedakarlığa yalnızlığa tatlı bir huzura en kötüsü hayal kırıklığına dönüşebilir
Aşkin bendeki tarifi cümlelere sığmayan gonulde saklı kimsenin göremediği domunulmasi imkansız ve kalbi için değer verip bütün ahlak ve edep kurallarini kendine yol edinilerek Allah için sevmektir
Aşka çok fazla anlam yüklemiyorum beğendiğim birine duyduğum çekim gücü diyebilirim
Anisina saygıyla ışıklar içinde ışıklarla olsun
Nedenleri çünküleri olmayan ve enlerde yaşanan duygular bütünü.
ben pek inanan biri değilim. sevginin varlığına inanıyorum. sadece sevme sevilme ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. bir ihtiyaç kısacası.
Aşk elimizde kanıtı olmayan bir hisse karşı duyduğumuz inançtır.
Tanım ve talebim aşağıda verilmiştir;
Aşk laftır paralı erkek şarttır.
🙃🙂🙃
Kapalı o defter açarsam yaparım tanımını 😀
Açarsan bekliyorum cevabını 😸
Aşkın tanımı sevgi saygı mutluluktur
bir kadını sevip diğer tüm kadınlardan vazgeçmek
Libido yüksekliği sadece bana göre
aşk bana göre zaman kaybından başka bişey deildir
Manyak insanların birbirini bulması
Aşk eski bir yalan Ademle Havvadan kalan
Aşk üzmeye kiyamamaktir