Hayatı da zor geçmiş hep bir ajitasyon var naif biriyim ben hemen etkisine giriyorum erkeklerin gururunu kırmak istemiyorum ama böyle de olmaz ki
Ben ne yapabilirim bu konuda?
Hayatı da zor geçmiş hep bir ajitasyon var naif biriyim ben hemen etkisine giriyorum erkeklerin gururunu kırmak istemiyorum ama böyle de olmaz ki
Ben ne yapabilirim bu konuda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
o zaman onlardan uzak durun
İşin komik tarafı onlar bizden yapisiyor
Baban yaşındaki adamlara yönelmek için bahane arama lan
5-10 yaş buyukbiri babam olmuyor
Kesinlikle öyle. Kibirli oldukları için reddedilmeyi hazmedemiyolar.
Kibir yok daha çok hassaslik var
Hayır, kibir çok fazla var. Kendilerini çok yakışıklı ve değerli sanıyorlar bu yüzden reddedildiklerinde sinirden çıldırıyorlar. Hassas oldukları doğru ama kibir kesinlikle var. “Beni kimse reddedemez.” diyor çoğu.
Öyle olan da var ama ben bad boy tarzı erkeklerle ilgilenmiyorum o yüzden pek karşıma cikmiyorlar
Ben de ilgilenmiyorum. Genel olarak Türk erkeklerinde gördüklerimi söyledim.
1 kez karşıma çıktı o da uyuşturucu geçmişi olan aşırı dövmeli ve korunmasız cinsel ilişki yaşayan biriydi
Koşarak uzaklaşmak lâzım onlardan.
Duygusal zayiflik sıkıntı
Evet öyle adam yakışıklı kaslı ama içten öyle değil kız arkadaşlarım hep terketti diyor Ben de üzülüyorum yani bıktım şu seylerden
Dert ortagi mi ariyomus kendine
Ona şans vermemi hem istiyor gibi hem de ama unutamadığın biri var sanırım demişti uzakta olduğumuzu defalarca söyledim ama aynı yani dengesiz sanirim
Sen de bu dengesizliklerden yoruluyon haliyle sen diyon ki ben dengesiz oluyim dogal olarak kız oldugun icin :D
Evet yani nispeten
Olgun birisini al Hayatına, çoluk çocukla Aşk yaşama
Öyle biri çıksa sevinirim
Nasip Kısmet işi bunlar ,, Sabır eyle ))
Öyle yapıyorum şu an ama karşıma böyle insanlar çıkınca ne yapacağımı da bilmiyorum
Soru cevap yapacaksın, birbirinizi Tanıyacaksınız, Güven veriyormu sana ona bak en önemlisi, biliyorsun bu Devirde kimseye Güven olmuyor
Hayır erkekleri değerlendirmekte sorun yaşamıyorum çokta sadece rededemiyorum uzuluyom
Eee tecrübeden yana şansını kullanacaksin
Öyle biri karşıma çıkıp beni beğenmesi gerekiyor ama
Güzelsen neden olmasın
Yüzüm sadece güzel fizik falan kusurlar var
Yüz güzelliği önemli
Her erkeğin kriteri farklidir)
Tabi ben fiziğe de bakıyorum 🥰
Çekilmez hocam
Güçlü erkek olmalı o ne öyle be
Aynen canım ya çok kötü olmuş bu z kusagi aşırı mantık dışılar
Çoluk çocukla uğraşamam ben sende uğraşma
Uğraşmazsın insallah