Neden hep cinsel yakınlaşma olduğunda erkekler geliyor da, öyle birsey yasamak istemeyen kızı erkekler sutluyor?

Evet kız arkadaşlarım var onlar benden daha geniş. Ne konuda mesela birisi cinsel iliski yasiyor, diğeri de diğer herseyi yapiyor

mesela dün bi arkadaşım arada bir görüştüğü çocukla görüştü yine. ilk Konusuyolsr arabada, sonra işte devamını biliyorsunuz.
Cocuk ama yazıyor yine arada bir , buluşmak istiyor, dün buluştular bugün yazmış yine

ben daha çekingenim , hemen öyle öpüsmem. Öpüsmeddn hariç de birsey yapmam açıkçası. Namazidayim, kimseye kötülüğüm yok, kendi halimdeyim. ( başörtü falan takmiyorum ama dindarim, namaz kildigimi falan söylemiyorum karşı tarafa)

ama erkekler bunu hissediyor, ya beni durup dururken siliyorlar ya elektrik alamadım diyorlar ya yazmayı kesiyorlar

ben şimdi ne yapayım? Kendimden mi ödün vereyim. Ben neyi yanlış yapıyorum? Neden hiç beni ben olduğum gibi kabul eden biri çıkmıyor karşıma.

erkeklerin hepsi artık böyle mi istiyor? Ben napicam, 2 senedir böyle. Arkadaşlarımı görüyorum, hepsi mutlu. Bana bakıyorum, kimse istemiyor benim gibi

Artık agliyorum kendi kendime, moralim de bozuluyor. 29 yaşındayım , yaş geçiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum artik

Neden hep cinsel yakınlaşma olduğunda erkekler geliyor da, öyle birsey yasamak istemeyen kızı erkekler sutluyor?