Evet kız arkadaşlarım var onlar benden daha geniş. Ne konuda mesela birisi cinsel iliski yasiyor, diğeri de diğer herseyi yapiyor
mesela dün bi arkadaşım arada bir görüştüğü çocukla görüştü yine. ilk Konusuyolsr arabada, sonra işte devamını biliyorsunuz.
Cocuk ama yazıyor yine arada bir , buluşmak istiyor, dün buluştular bugün yazmış yine
ben daha çekingenim , hemen öyle öpüsmem. Öpüsmeddn hariç de birsey yapmam açıkçası. Namazidayim, kimseye kötülüğüm yok, kendi halimdeyim. ( başörtü falan takmiyorum ama dindarim, namaz kildigimi falan söylemiyorum karşı tarafa)
ama erkekler bunu hissediyor, ya beni durup dururken siliyorlar ya elektrik alamadım diyorlar ya yazmayı kesiyorlar
ben şimdi ne yapayım? Kendimden mi ödün vereyim. Ben neyi yanlış yapıyorum? Neden hiç beni ben olduğum gibi kabul eden biri çıkmıyor karşıma.
erkeklerin hepsi artık böyle mi istiyor? Ben napicam, 2 senedir böyle. Arkadaşlarımı görüyorum, hepsi mutlu. Bana bakıyorum, kimse istemiyor benim gibi
Artık agliyorum kendi kendime, moralim de bozuluyor. 29 yaşındayım , yaş geçiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer