Güncellemeler
+1 yıl
Taraflardan biri kızı ya da erkeği gözüne kestirip aralarını bulmasını istese yine anlarım da tanımadığım kilşlerle ve hatta farklı şehirden biriyle aramı bulmaya çalışan arkadaşlarım var. 😂😂Dersin yaşadığım şehirde erkek kıtlığı var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İki sevdiğim arkadaşım ise elimden gelen her şeyi yaparım
Hiç bulaşmamak gerek, sonra onlar barışıyor ve sen kötü oluyorsun, seni devredışı bırakıyorlar : ))
Çöpçatanlık bahsettiğin. Hayır hiç uğraşmam. Her kavgalarında beddua alırım falan 😅
Yani bu kadar iyiyse niye kendileri sevgili olmuyor ki bunların 🙄🤷♀️
Sordun mu böyle 🤷♀️
Kırılmasınlar diye sormadım da soracağım bu gidişle.
Bence sor akıllansınlar.
Sonunda birinde öyle olacak
Banane ya öyle bir amacım yok tek iyilik meleği benmi kaldım.
Eskiden yapardım bunu da artık zerre karışmıyorum.
Ay ben ara bulma anladım sjshshs barıştırma anlamında
O olabilir de iki insanı sanki istese kendi birini bulamıyormuş gibi arasını bulmasın kimse. Sonra iyi diye aralarını buluyorlar ve dedikleri gibi çıkmıyor. Ayrıca düşünüyorum. Bu kadar iyiyse niye onlar bana kaptırıyor?
Yok ya o ise girmem, kimseye de kefil olmam çok riskli
Doğrudur. Denemedim hiç bunu daha önce.
Yapınca aracının başına kötü şeyler oluyoy
Evet buluruz
Elektrik ve ışık varsa araya girip işleri kolaylaştırmak hızlandırmak faydalı olmazmi
Onda normal de bazı arkadaşlar tanış olmayan insanları birbirine ayarlamaya çalışıyor.
Belki tanıştırıyor etkileşim olursa devam edebilirler diye yapıyorlardır temiz duygularla güvenli kişilerle olursa sorun olmaz
Ah ah! Güvenli diye yapılanları da görüyoruz. Hepsinin içi goruk çıkıyor. 😃😃
Elektrik olmazsa olmaz. İnşallah bir olanı çıkar
Arkadaşta elektrikte sıkıntı varsa niye öyle bir şeye girişme hakkını kendinizde buluyorsunuz? Çok gördük iyi denilen karakteri bozukları. 😃😃
Onları sileceğiz bu işte iki tarafta birbirini sevmeli vereceği kararda saygı duymalıdır. Onu kabul etmeyen tipler içinde arabada girmemek gerekir
😅🌹
Valla öyleleri için araya girip sonradan "Ben de bilmiyordum." Yok şöyle diyordu, böyle diyordu diyenler de çok oluyor. Ağzının ortasına yumruğu geçirmelik. Sanki benim çevremde hiç erkek yok. İstesem bulamam. Onlara mı kalmış yani? Yoklukta falan mıyım da acaba haberim yok. 😅😅
Bu kadar mükemmelse niye onlar sevgili olmuyorsa? 🤷♀️
Genelde evli kişilerin çevresinde bulunan bekar kız ve erkeklerin birbiriyle tanıştırıp uyum sağlayanlara aracı olmak güzel olmazmı
Herkes kendi bulsa daha iyi olmaz mı
İdeali o zaten genelde kızlarımız ve erkekler arasında yetişme tarzından kaynaklı çekinme pasifik kalma huyları var öyle tipler varki işlerinde seninle konuşup dışarıda verdiğin selamı bile almayan tipler var bu pasif kesim birbiriyle buluşup konuşup evlenme girişiminde bulunma cesaretinden bulunamıyor. Böyle durumda çevredeki kişileri buluşturmak güzel ama o tanıştırmak iyi olursa kendilerinden kötü olursa tanıstirandan oluyor. Bu işlerin böyle risklerini oluyor
Gereksiz.
En güzeli. Sanki kişi istese kendisi birini bulamıyor? Yoklukta sanki. 😃😃
Gereksiz muhabbetler
Duruma göre değişir