Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Diyalogu bir de şöyle yapalım.
Kız 1: sevgilim benden 30 yaşında kanka
Kız 2: olsun kanka olgun erkek iyidir.
Erkek 1: kız arkadaşım 30 yaşında kanka
Erkek 2: kart kadını ne yapacaksın oğlum?
Güzel bir karsilastirma oldu mu?
5 kuruş parası olmayan erkek kendini güvende hissedemeyecegi için ciddi bir ilişkiye girmek istemeyecektir. En fazla cinsellik amaçlı ilişkiler peşinde olacaktır. İlla çok zengin olmanız gerekmiyor ama kendi kendinizi adam etmeniz gerekiyor. Kullanılıp atılmak istemedikleri için kızları suclayamazsiniz. Erkek kadında para aramasa bile güzellik citirlik ve temiz bir geçmiş arar. Bunlar yoksa o zaman da ancak parasi olursa kadını kabul eder. Bir sürü ornegi var. Para aramıyor olman seni saf yapmıyor yani.
Evet o yüzden sınırları belirleyip niyeti başka türlü olan erkekleri baştan eliyorlar zaten. Siz de bunu eleştirip aklınız sıra kızlar paraya bakıyor diyerek utandirma taktiği uyguluyorsunuz ama yemezler.
Geçmiş senin için ne kadar önemliyse kadın için de senin iş güc sahibi olman önemli. Kadın için erkeğin geçmişi nasıl önemli değilse erkek de kadının maddi durumuna bakmaz. Bu gayet dengelidir. Ha hem geçmişini temiz tutmayip hem de statü para sahibi erkek isterse o zaman eleştirme hakkın olur tabi.
Ne alaka? Ben onu mu diyorum? Kadın geçmişini temiz tutsun ondan sonra işi gücü olan erkek istesin. Beni söylediklerim anormal değil. İki tarafın da beklentilerine uygun şeyler söylüyorum. Bunu doğru olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun tabi ama belli ki işin gücün konusunda yeterli seviyeye gelememissin kendince kompleks yapmışsin ve bunu kendine itiraf edemiyorsun. Kendi kızın olsa işsiz güçsüz birine vermezsin ya da kız kardeşinin öyle biriyle evlenmesini istemezsin ama elin kızına gelince niye para önemli diyorsun işte... Yarın cebin para görse ama senden daha fakir adamın tercih edildiğini görsen o zaman da kızlar akıllı değil nerede işsiz güçsüz erkek var onu buluyorlar dersin🤣🤣🤣🤣
Ya hadi onu bunu bırak da sana şunu sorayım. Sen evlendin diyelim ikiniz de çalışıyorsunuz. Evde karınla iş bölümü mu yapacaksin yoksa geleneksel anlamda herşeyi ondan mı bekleyeceksin?
Ne saçmalıyorsun sen Allah aşkına ya? Senin evlenmeye niyetin yok belli ki. Çocuk oyuncağı sanıyorsun anlasildi. 🤣🤣 zaten şu sitede geleneksel evlilik rollerini reddeden ne kadar insan varsa çoğunun aslında evlilik niyetinde olmadığı bir şekilde ortaya çıkıyor
O zaman şöyle sorayım. Karin evde yok diyelim. Senden geç geliyor yani. O gelmeden önce evdeki işleri yapacak misin yani?
İyi en azından eşitlik konusunda tutarlisin yani. Böyle düşünüyorsan diğer düşüncelerini tutarlı bulabilirim. Ama geleneksel rolleri savunan erkeğin kadın neden iş güç sahibi parası olan erkek arıyor deme hakkı yok. Yapacağı tek iş eve ekmek getirmek zaten ondan da kaciyorsa evlenmesin.
O zaten var.
Toplumsal cinsiyet rollerine karşı çıktım, paraya hiç bakmadım. şu an hem ev işini komple ben yapıyorum hem de çalışıyorum. Erkekler de bu cinsiyet rollerine karşı çıktığında tartışalım.
Paraya bakın kızlar çünkü o sizin ev içi emeğinizi görmezden gelecek.
Gysysgsysgshsgs yere attığınız çorapları, banyoda düşen kılları periler topluyor değil mi?
Yani herşeyin sonunu buraya bağlıyorsunuz ya. Yaşınız da küçük değil, cidden anlam veremiyorum. Madem eşimin arkasını toplayacaktım, zengin birisiyle evlenirim. O da benim arkamı toplardı. burada ben denklik, adalet göremiyorum.
Erkek bunları bekleyince çıkarcı mi oluyor
Evet kızlar görüyorsunuz, ben anlattım. Ev içi emeğiniz hiçe sayılacak, sevgi diye tepenize çıkmaya çalışacaklar. O yüzden maddiyata önem verin. Sadece sizin toplumsal cinsiyet rollerine karşı çıkmanız yetmiyor.
Soran duydun mu? Ev içinde emek vermen de erkeği çıkarcı yapıyormuş. O zaman senin de karşılık beklemen normal oluyor arada denge olması icin
@apro45 kadının ev içinde verdiği emeği dile getirmesi sevgisizlik ve çıkar bekleme kaynaklı ise senin kadında para aramayip kadının sende para aramasını dile getirmen ve parani başa kakman da senin çıkarcı olduğunu gösteriyor o zaman. Gerçekten sevseydin bunu dile getirmezdin ve saflik olarak görmezdin senin mantığına göre.
Aynen öyle arkadaşım. Tek yaşayabilirim ve bu benim için daha kârlı olur. Devam edin böyle hiçbir işe yaramamaya.
Ev içi işler öyle basit değil kusura bakma. Kadın tutsan dünyanın parasini ödemek zorunda kalırsın.
Parayı erkeğin kazandığı ev işini de kadının yaptığı evlilikte zaten iki taraf da win win olmuş oluyor hatta erkek yine daha ucuza kapatmış oluyor ama siz hala bunu cikarcilik olarak görüyorsunuz. Kadın para kazanıp bekar kalsa asıl siz zararda olursunuz.
Shshhshhshshhsh madem o kadar kolay siz niye bir işin ucundan tutmuyorsunuz?
Tamam işte senin gibi parayı kadının başına kakan adamla evlenen de mutlu olamaz. İki de bir kadına ben senin parana bakmadım sen bana param için geldin filan dersin
O bile kolay olduğunu idda etmiyor, merak etme.
Üşengeç evet
Bende işe giderken üşenip, onun parasını yemeyi düşünüyorum. Nasıl fikir?
Gerçi yetmez ama napalim artık.
Evet. Konu ne olursa olsun erkekler daha saf. Onlar da pek hinlik, kin ya da art niyet olmaz. Kadınlara karşı alakasız ve sapık bakışlarından bahsetmiyorum. Böyle olanlar zaten insandan bile aşağıda benim için.
Alakası yok. Bir sürü insan var ama hiçbiri cinsiyeti yüzünden akılsız gibi davranıyor. İnsanları cinsiyetine, yaşına ya da farklı özelliklerine göre ayıramayız. Her insan kendi özelinde değerlendirilmeli. Erkekler saf dedim, aptal değil. Saflık, masumluktan ileri gelir. Zekayla bağlantısı yok yani. Ayrıca her kadında sinsi ve manipülatif demedim.
Cevap
5Cevap
Kadınların daha çok saflığı var bence
Erkekler saf değildir en azından 20-22 e kadar saf kalır sonra değişirler
Olgunlasiyorlar yavaş yavas
Hayir neden kötü olsun
Sevdiklerimize karşı safız doğrudur. Kötü şeyler düşünmeyiz. Ancak kötülükler bizi bulur. Fazla iyilikten maraz doğar...
Attığın şeye göre sadece daha akıllı olduğu anlaşılıyor
Erkekler şerefsizdir sktr duygusuzlar jskskdk
kdkdkdkkd
Daha pek çok konuda böyleler maalesef
Saçmalık
cin gibiyiz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?