Eşinizin arama çubuğunda arattığı bir kadın profili sizi rahatsız eder mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tepki vermem caktirmadan takip eder izlerim napiyor ne is
Nasıl takip edeceğim ben tüm gün evdeyim
o senin esini tanima yetenegine kalmis.
Zamanla çıkar zaten bir açığı varsa da diye düşünüyorum ya sabır
yani anlarsin iste giyim kusami bakimi degisir senle pek ilgilenip kavga filan etmez. cinsel olarak uzaklasir vs vs
Biz görücü evlendik. Başlardaki ilgisi yok tabi zamanla rutine döndü gibi oldu. Ama değişti bunun farkındayım. Giyim kuşamı değişmedi ama spora yazıldı. Kilo aldı biraz vermek istiyor
kac yildir evlisin belki dogum yaptiysan senle uzaklastigi icin olmustur oyle
2 yıllık evliyiz bir çocuğumuz var. Ben düzenli ve bakımlıyım. Beni önemsemiyor. Bunu hissediyorum. Ben böyle diyince tartışıyor uzatma diyor bana
belki sen tarzini degistirmelisin
sen soz gecirdigi bir kadinsin o ulasamadiklarina hayra
Ne yapmalıyım mesela ona soğuk davranınca bu durum beni üzüyor. Gerginlikten hoşlanmıyorum. Zaten gönlümü de alabiliyor beni ikna ediyor. Ona bir şekilde inanıyorum ama bu doğruları söylediği anlamına gelmez. Çocuğum da var ne yapabilirim ki
cok tatli dilli ve daha istekli ol se. ksi ol. daha bir erkeksi hissetsin.
İnan elimden geleni yapıyorum hayatım o zaten başka ne var ki. Zaten yeni evli sayılırız 2 yıl ne ki.
bi erkegi eve baglayan sey istekli karisi ve huzurdur. fizigine dikkat et kilo vs aldiysan
Biraz aldım tabi xaten tahta gibi değildim doğumdan sonra kilo almıştım birazını verdim. Çok kötü bir fiziğim yok. Bu konu fizikten öte nasıl desem metafizik gibi. Adam başkasının hayalini kuruyorsa ben ne yapsam zaten olmaz. Huzursuzluk çıkarmamak için de elimden geleni yapıyorum
sen kendine bak ve ozguvenli ol degis. seni kiskansin
Öyle yapıcam artık. Baktığı kız da çok güzel onun da etkisi var üştümde. Umarım yoluna girer bir şeyler
guzellik baska etkileyicilik baska. nasil birisin bilemem ama biraz sehvetli ol oyna. oyuncu ol kudurt
O zaten öyle seviyor anladığım kadarıyla. İyilik yaramıyor onu anladım. Daha dik duracağım artık. Teşekkürler tavsiyeler için
Vallahi kafasını kırardım
Abartmayın sanki siz bakmıyorsunuz kimseye. d
Aslında pek ilgimi çekmiyor sadece p*orno ya bakıyorum ondan sonra sosyal medyadaki her yerini göstermeyen primci kaşarlar ilgimi çekmiyor
Bu öyle bir durum değil daha çok eski sevgilisine bakması gibi bir durum söz konusu
O zaman kafasını iyice kıracaksın öyle iş olmaz eski sevgili başka karılar falan
Yasalar izin vermiyor:) cani de değiliz öyle kaldık
Ya kafasını kır dediysem kızarsın
Öyle zaten konuşmuyorum onla
Eşin mi ki yoksa sevgilin mi senim
Eşim evet.
Vallahi o adamın işi belli olmaz bak bix erkekler başka karılara bakıyorsan illaki çok büyük ihtimal başka kadınlarlada seks yaparız
Bu çok olası çok
Ben de böyle hissediyorum ne yapabilirim bilmiyorum
Vallahi bir kere o topa girmişsin
Sordum kim bu diye eski bi arkadasım dedi. Yüzü değişti
Vallahi senin koca bence acayip işler yapıyordur
Bazen akşam gidiyor bensiz saatlerce dışarda vakit geçiriyor. Kafelerde üniversitenin orada oturuyor. Sorunca arkadaşlarımlaydım diyor. Kardeşi var onlaydım diyor ama güvenmiyorum. Arabası her şeyi var. Dışardan bakan biri beğenir yani. Yüzük de takmıyor ayrıca
Abla senin koca başka kadınlarla oluyor inan bana
Keşke herkes benim gibi sevdiğinin koynundan başka koyunda yatmasa
Bu çok yüksek ihtimal zaten. Neden yapar bi insan bunu anlamıyorum
Heyecan oluyor adama başka öhö öhö çok agederisn başka @min tadi tenin tadı başka oluyordur bilmiyorum ben evli değilim kimseyi de aldatmasım ama öyle yani
Bunu düşünmek midemi bulandırıyor. Heyecan arıyorsa evlenmeseydi benimle. Ben onun için çabalıyorum onun umrunda değil
Vallahi oturun karşılıklı konuşun aldattığını itiraf ettir pişman olur belki
İtiraf etmez asla biliyor tavır takınacağımı. Beni yumuşatır eminim. Ama konusucam uygun bir zamanda. Kendimi toplayıp konuşmam lazım
Özelden benimle kontakt kurarsan sana yardımcı olmaya çalışırım abla
Yok ben siteye soru sormak için girmiştim senin de başını ağrıttım kusura bakma..
Hayır ne kusur yazmak istemiyorsan sorun yok kendine dikkat et erkeğine de
Edicem inşallah teşekkürler 😇
karakterine hadi ordan
Kim bu
Eskisine bakan biri
Rahatsız eder
Hayattan soğudum
Neden
Aldatıyor beni muhtemelen ben de çare düşünüyorum acaba sorsam mı
Sor en fazla ne olabilir ki
İnkar eder ben de ispatlayamam içimde bu hisle kaldım
İspatlayıcı bi delil bul sende
Konuşma yazışma yok hiç baktım. Ekli de değil. Sadece bakmıış da olabilir emin değilim. Zamanla anlayabilirim belki
İilğisizlik var mi
Yüzük takmıyor başlardaki gibi ilgili değil rutin bir ilişki var aramızda. Akşamları dışarı çıkıyor. Çoğu zaman işyerinde kalıyor gelmiyor eve
İlgisizlikte var bu durumda sen ne yapıyorsun
Ben evdeyim çalışmıyorum çocuğa bakıyorum ailemin yanına gidip geliyorum ya da onlar geliyor.
Mutlumusun peki
Mutluyum ama huzursuz oluyorum onun garip halleri beni şüphelendiriyor
Nasıl halleri
Bazen dışardayken arıyorum lafı uzatmayı sevmiyor ya da çok resmi konuşuyor benimle. Hesap sormama asla izin vermez. Çok baskın bana göre
Sen sanki ikinci planda gibimisin
Birlikte vakit geçiriyoruz iyi hoş ama az konuşuyor mesela telefona bakıyor sürekli. Uzun açıklamalar benim nasıl olduğumu sormak yok pek. Ben ise oldukça ilgiliyim. Yani düşünmemeye çalışıyorum bu durumu. Beni sevdiğini de söylüyor ama azarlar gibi saçmala der mesela tabi seviyorum
İlgisiz kalmışsın sen
Geçiştiriliyorum her kadın hisseder ve bilir bunu..
Ne yapmayı düşünüyorsun
Açıkça konusucam böyle olduğunu düşünüyorum gibi bir şey konuşma ciddi yöne evrilebilir hazırlıklı olmam lazım
Bence de hazırlıklı ol herşeye
Konuşmak istersen d. m e gelebilirsin
Ederdi
Engelle derim
Baksın
Eder