Saçlarımı kestim kapanmadım diye bu yaptıklarım onu soğutmuş kolay mı söyleyin ya nolur. Nefes alamıyorum artık erkekler nasıl bu kadar her şeyi kolay görüyor. Beni çok seviyordu soğudum dedi bu yüzden hem de. Evlenme hayalleri kurarken ne yapıcam ben Allah aşkına yazın
Güncellemeler
+1 yıl
Ne düşünüyorsanız yazın lütfen gözyaşlarım dursun, aklım başıma gelsin. İnsan sevince at gözlükleri oluyor biliyorsunuz maalesef. Sözlerinize ihtiyacım var çok üzgünüm
Ssvgilinizin kapanmasını istiyorsunuz bi gün kapancağını biliyorsunuz ama, ondan soğur muydunuz bu yüzden?
Ne güzel söyledin kadın köle değil obje değil sen gibi adamlarda kalmış burada. Keşke öyle düşünseydi o da. Beni benim diye koşulsuz sevseydi. Gözlerim şişti ağlamaktan sevgim ona yetememiş.
Ben evlendim esim kapaliydi bana ilkehan acilabilirmiyim musade edermisin demisti hayatim dinen yasak bu boyle kurallar ama sen acilmak istiyorum dersen ben sana teblig ettim karar senin kirillmam uzulmem desteklerim ne karar verirsem dedim o neyapti tuttu mini etek giymeye kalkti cok acilmak istedi kendini teshir etmek istedi bosandik
En iyisini yapmışsınız hayırlı olan buydu belki de hakkınızda. Değer bilmemiş o, keşke o da benim arkamda böyle dursaydı. Ben ona kapancam dedim biliyor musun hiçde açık giyinmem şu an hep arkamı kapatırım uzun gömlek bol pantolon giyerim makyaj yapma der yapmam daha ne yapayım ben şehirdeyim köye ev yaptıcam annemin yanına der oraya da tamam derim yanımda yeter ki sen ol dedim. Eğer o senin dediğin gibi desteklerim deseydi yanımda olsaydı gerçekten ona bin kat güzel şeyler yaşatırdım ben ileri gitmezdim bile hiç
Dimi, bak büyük en şeyi yaptım ben onun için, hala kapan diyor hala değerimi gördüm sendeki der. Ben gibi seveni bulamaz bak doğru hiçbi kadın kabul etmez ben çok sevdiğim için ediyorum işte.
Teşekkür ederim düşüncen için, ama ben eminim kalbin gibi tertemiz bi insan çıkıcak karşına. Sen kalbini ferah tut. Nasibin gelicektir. En önemlisi de senin değerini bilmeleri bi erkeğin merhametlisi benim için en önemli şey ve hissediyorum ki sen de öylesin inşallah karşına çok iyi insanlar çıkar
Ya en basiti saçlarımı kestim diye bile neler dedi bana, bahane değil de onun üstüne düşeyim istiyor hep böyle yapıyor. Heo kavga çıkarıyor. Sonrada hep beni suçluyor. Bie öper sever günahı biliyorsa kapanmamı istiyorsa neden öper dokunur ki. Kıskandığı için napcağını şaşırdı
Hayır açıkta değilim görsenn, onun her dediğini yapıyorum kapalılıkta zorladıkça zorluyor. Demediğini bırakmıyor hem öper günah işler benimle hem de kapanmamı ister. Gerçekten napıcam çaresizim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendi yaşamadığı dini ve ahlaki değerleri başkasına despotluk adına baskı kuran kişilerden uzak durun. Sonrasındada çok mutsuz olursunuz.
Niye bir çişlinin donlarını yıkama hevesiyle kendinizi bu kadar ezik yapıyorsunuz anlamıyorum :)
Keşke yapmasaydım, mahvetti beni.
eder, yaptıktan sonra başlar bahaneler odunlaşmalar. artık senden kurtulmak istiyor
kapalı isteyen kapalı alsın seni olduğun haliyle sevmiyorsa sen neden böyle biri için çaba harcıyorsun
Tabi ki, Beni başından böyle sevdi, saçlarımı kesmeme bile kızdı kesmek istemişimdir kesmişimdir onun için bile demediğini bırakmıyor bana
Dimi çok çaba harcayıp, gözyaşlarımı tükettim onun için
böyleleriyle uğraşmaya değmez
Hayir sogumam ve karismam
Keşke o da öyle deseydi. Saçlarımla oynamama bile kızıyor.
Malin teki lan o okadar dindarsa gitsin kurani okusun 1 kere teblig edersin dinini sonrasina karisamaz kadin kole veya obje deildir
Ne güzel söyledin kadın köle değil obje değil sen gibi adamlarda kalmış burada. Keşke öyle düşünseydi o da. Beni benim diye koşulsuz sevseydi. Gözlerim şişti ağlamaktan sevgim ona yetememiş.
Ben evlendim esim kapaliydi bana ilkehan acilabilirmiyim musade edermisin demisti hayatim dinen yasak bu boyle kurallar ama sen acilmak istiyorum dersen ben sana teblig ettim karar senin kirillmam uzulmem desteklerim ne karar verirsem dedim o neyapti tuttu mini etek giymeye kalkti cok acilmak istedi kendini teshir etmek istedi bosandik
En iyisini yapmışsınız hayırlı olan buydu belki de hakkınızda. Değer bilmemiş o, keşke o da benim arkamda böyle dursaydı. Ben ona kapancam dedim biliyor musun hiçde açık giyinmem şu an hep arkamı kapatırım uzun gömlek bol pantolon giyerim makyaj yapma der yapmam daha ne yapayım ben şehirdeyim köye ev yaptıcam annemin yanına der oraya da tamam derim yanımda yeter ki sen ol dedim. Eğer o senin dediğin gibi desteklerim deseydi yanımda olsaydı gerçekten ona bin kat güzel şeyler yaşatırdım ben ileri gitmezdim bile hiç
O iliski biter dostum annemin yanina ev yapcam vs ole bisi hicbi kadin kabul etmez + bukadar bogmayada gelmez hicbir kadin sen hizmetcimi aliosun eşmi
Dimi, bak büyük en şeyi yaptım ben onun için, hala kapan diyor hala değerimi gördüm sendeki der. Ben gibi seveni bulamaz bak doğru hiçbi kadın kabul etmez ben çok sevdiğim için ediyorum işte.
Senden bana bulsana bitane gorucu usulu aliyim :)
Teşekkür ederim düşüncen için, ama ben eminim kalbin gibi tertemiz bi insan çıkıcak karşına. Sen kalbini ferah tut. Nasibin gelicektir. En önemlisi de senin değerini bilmeleri bi erkeğin merhametlisi benim için en önemli şey ve hissediyorum ki sen de öylesin inşallah karşına çok iyi insanlar çıkar
İnsallah demekden baska carem yok
Attım
Hayir ya ne alakasi var o sadece bahane bulmuş
Ya en basiti saçlarımı kestim diye bile neler dedi bana, bahane değil de onun üstüne düşeyim istiyor hep böyle yapıyor. Heo kavga çıkarıyor. Sonrada hep beni suçluyor. Bie öper sever günahı biliyorsa kapanmamı istiyorsa neden öper dokunur ki. Kıskandığı için napcağını şaşırdı
Bende kapanıklıktan soğuyorum hayatlar işte
Hayır açıkta değilim görsenn, onun her dediğini yapıyorum kapalılıkta zorladıkça zorluyor. Demediğini bırakmıyor hem öper günah işler benimle hem de kapanmamı ister. Gerçekten napıcam çaresizim.
Nasıl yani kafanı yarımmı kapatıyosun?
Hayır tabiki öyle şey olur mu sadece başım açık, onun dışında hep kapalıya yönelik şeyler giyiyorum ya
Umarım mutlu olursun
Teşekkür ederim inşallah
araplarla sevgili olmamak da bir seçenek
Hayır saçmalama
Hayır soğumazdım