Belli ederim
Belli etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İçime dert olmasından ise belli eder hatta söyler olumlu ya da olumsuz sonucunu öğrenmeyi tercih ederim.
Beli ederim tabiki hayat mutlu olabilecegimiz anıları ertelemek için çok kısa.. 😊
Cevap
42Cevap
Hayır hemen belli etmem..
Hoşlanmam kimseden ama olsaydı evet
Eder-dim. Sonra fark ettim ki ilk sen belli edersen erkekler seni cepte sayıyor. şu an ilişki biraz ilerlemeden asla belli etmem.
Haklısın valla
Evet hemen belli eder tüketirim içimde kalıp büyümesin diye
Peki hoşlanmadığınız biri size baksa sizin tepkiniz ne olur her size baktığında bakarmısinız
Ben ederim ya duygularımı kontrol edemem ben birinden hoşlansam o kız yolda giderken ayağı kaysa ben de balkonda oturuyor olsam kız yere düşmeden ben balkondan aşağı atlarım onu tutmak için:(((
Ederim. Böyle saklamalı, kaçmalı şeylere girmem pek.
Belli ederim baktım ki anlamıyor daha yüz vermem sonra bakarım o da hoşlanıyo başa dönerim belli ederim bu sefer karşımdaki yüz vermez değişik ya erkekleri anlamıyorum illa cilve mi yapmak gerek
Ben bakıyorum oda bakiyor ben bakmasam bakmıyor her baktığimda genelde bakiyor sizce hoslanmasa her baktığım bakarmiydı
Sen baktığın için bakıyo olabilir sen bakmadan bakıyosa hoslanıyo kesin
Peki ben bakıyosan niye bakıyo hoşlanmayan niye baksın ki?
Neden bakıyosun bakma diye de bakıyo olabilir sapık mı diye düşünebilir
Güzel bakıyorum sadece yüzüne bakiyorum yanlış sapık anlamaması için ne yapabilirim 18 gündür onu tanıyorum
Bakiyorum Sapık olduğumu düsunuyosa o zaman hoşlanmıyo
Yanii bakana bakılır hoslanmasanda sürekli bakan biri varsa neden bakıyo acaba diye dönüp bakabilir
Herkes herkese bakmaz orada kac tane kız var bi tek ona bakiyorum sizce anlamamiş mi? Serviste arkasindaki koltuga oturuyorum gördügüm heryerde direk ona bakıyorum sizce bundan ne anlamış oda bakıyor ben baktığimda
Benim böyle arkadaşım vardı ödev falan soruyodu sonra ben üniyi bıraktım bir kere sormuştu niye gelmiyosun hastayım yazmıştım. Hoşlansa arardı mesela herneyse o da seni arkadaş olarak görüyo olabilir hoşlanıyosa bakarken gülümser tebbessüm eder ifadesiz bakıyosa hoslanmıyo olabilir
Bir keresinde baktı sonra gülerek yürüdü gitti belli yanlış anlaşılmaması içi gülümsemiyor hiç muhabbetimiz yok aramızda hoşlanmasa niye baksın her baktığımda
Serviste yanımda kahkaha attı gülmekten kafasını koltuğa koydu
Hım bence hoşlanmıyo hoslanan gıkını çıkartmaz yanına oturan erkekle muhabbeti yoksa.
Genel hep hep sessiz oturuyor güldü ama sakladı gülerken utandı genelde hep sessiz benim oldugum tarafa bakmiyor bilmiyorum benim oldugumu farkettimi arkasında durdugumu bazen arka taradında duruyorum o benim tarafa bakmıyor
Hoşlanmıyo bence
Hoslanmayan her defasında baktigjmda bakarmı? Bugün sabah sıramatikte sıraya arkamdaydı arkamı döndüm göz göze geldik onunla
Bende bakkal amcayla hergün göz göze geliyorum sence hoşlanıyo mu? Tövbe tövbeeee ya komşunla da gelirsin göz göze normal bu.
Ben baktığımda oda bakıyor orada kac tane kiz var sadece ona bakıyorum digerlerine bakmıyorum
Of olabilir ben olsam ben de bakarım niye bakıyo gibisinden. En yakın arkadaşa da bakılır yanlış anlıyosun bence git konuş kurtul. Hoşlanıyorum senden de bir şey kaybetmezsin
Herkese öyle bakmıyorum erkeğe bile ona bile kimse bakmıyor ben hariç
Tm kardes hayırlısı açıl gitsin
Bak sende yazmışsın illa cilve mi? Yapmak gerek o da cilve yapmiyor
Hoşlandığım kızı İki gündür görmuyorum o vesile ile amcası kızıda aynı birlikte çalışıyoruz aksam üzeri iş çıkışı otobüste indim amcası kızına sordum iki gündür görmüyorum bide neyi sever sevmez diye diyoki niye soruyorsun dedim ne demek istedigini anlamdin mi? Anladım o kizlardan değiliz diyo burada kimseye bakmaz dedi bende bakmam dedi hiç teklif etme dedi kim aramızda kalsın dedim ona oda niye bana soyledin dedi dedim bilgi almak için agzını yokla dedim fikri nedir diye sor tamam dedi amcası kızına sormakla hata mı? Ettim
Belli ederim. Karşı taraftan bir sinyal alırsam ne var ne yok içimde dökerim
Ediyomus gibi davranirim. Baktim bir triplere giriyor falan kendimi direk geri cekerim🤷♀️
Peki ben bakıyorum oda bakıyor ben bakmasam o da bakmıyor çok öyle bakiştım ne yapmam lazım kendiside adım atmıyor serviste koltugunun arkasinda oturuyorum bakmıyor servisten iniyor bakmıyor sizce hoslanıyor mu?
Hoşlandığima karsı duygusalım utanıyorum muhabber kurmaya
Anlaman icin utangancligini bir kenara koyacan , ve adim atmak zorundasin. Yoksa oyle uzaktan uzaktan bakmaya devam edersin
Ne yapmamı tavisiye edersiniz
Konusmayi
Muhabbet mi? Edeyim yoksa açıkayım mı?
Bu arada profildeki benim çirkinmiyim red yermiyim sizce
?
Ya ben nebilim red yermisin yemezmisin? , kiza bagli. Ki boyle islerin cogu tiple yurumuyo. Ozguven varsa tamamdir
Ha tabi tipte onemli , ama cok az. Dedigim gibi daha cok ozguven. Ve diyelim kiza acildin kiz buna okey ve konusuyosunuz ya. Sohbetinin sarmasi falan
Özgüven var Hoşlandığını bilmeden açılamam yanlış olmaz mı?
Evet sohbet onemli komik olmak lazım
Sakin Efendilik bir karakterim kisiliğım var oda bunu gorüyor
Ozaman arkadasca yaklas
Önce muhabbet kuracağim ama açılmamı beklemez mi? O kadat bakıştık şimdi niye açılmıyor sadece konusuyor demez mi?
Niye etmiyim ki.
Oyuzden onunla olmak istiyorum.
Belli etmem diyenler kafanıza kedi düşsün inşallah
Belli etmem ama farkında olmadan belli ederim kskdksıksıd
Ben bakıyorum oda bakıyor ben bakmasam oda bakmıyor öyle bisi mi? Bu kız hoslanıyor mu? Sizce
Valla bakıyor bakmıyor ay baktı kesin hoşlanıyor dersen ne yol alabilirsin ne de sana bi yararı olur sadece kafayı yer ömründen götürürsün gir konuş sor
Ne sen kendi kendini yemiş olursun ne de düşünerek daha çok bağlanırsın konuş bitir ya da devam ettir belki birşeyler başlar
Kim bilir
18 gündür görüyorum kendisini
Durumu anlattım bilsem hoslanıyor adım atacağım hoslanmiyorsa adım atarsam red yerim
Sizce durumu anlattığıma gore nedir
Red yemek seni korkutmasın emin ol red yemen daha iyidir yiyeceksende yoluna bakarsın neden oturup acabamı diye düşünesinki
Ya da yakın ol kendisine insan olarak bi süre sonra belki kendiliğinden gelişir birşeyler
Arkadaş olarak değil tabi yakın ol ama arkadaş olarak değil açıksözlülük her zaman kazanır
Profildeki benim sizce red yermiyim beğenilmeyecek birimiyim sizce yorum yaparsanız sevinirim
?
Ederim ya neden etmiyim yani bu kötü bi şey değil ki. Bence kadın erkek herkes de belli etmeli
Hoşlanılan biri olmadığımı bilirim, hoşlanmam ve belli etmem.
Hiç çekinmem belli ederim. Kendime güvenim tam. 😎
ederim maalesef senden de çok hoşlandım.
bak hemen belli ettim.
Ederim elbette... kaç kayıp yaşadım sırf bu yüzden
Belli ederim illa bakışlarımla dha sonra onun dinledigi şarkıları bilerek yanında geçerek söylerim kombinine uygun renklerde kombin yaparim dikkatini çekerim yani böyle şeyler işte 😀😀
Peki ben bakıyorum oda bakiyor ben bakmıyosam oda bakmıyor hoslanıyor mu?
Çok güzel karısınız hanfendi bayan kadın hanım kişisi diyerek belli ederim
Cok belli etmemeye calisirim, ama insan karsisındaki insanin her hareketinden bir cikarim yapabiliyor.
içimde tutamam ben yani öyle olur diye tahmin ediyorum
Çekingen bir insan olarak kolay belli edemem ama yüz kızarıklığım ele verir
Evet belli ederim
Ederim kaçmasın😂
Hayır emin olduktan sonra belli ederim
Hayat kısa bekleyecek zaman yok
ben her duygumu belli ederim nefretim de dahil
Ederim , hatta çok güzel itirafta ederim 🤭
Detaylı bir stalktan sonra evet jdjss
Hayır hiç belli etmem
İnşallah etmiyorumdur 😂
Ederimde hemen değil ya
Kaybetmenize bu belki yapamiyoz
Etmem..
Hayır karşıdakine bağlı
Kısmen ederim ama hemen etmem
baştan kaybet sonrası acı olur.
Ben belli ettikten sonra anlamı kalmaz
Ederim huyum kurusun
Nasıl mesela ben böyle bişi yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Kendimden emin olduğum an hemen belli ederim.
Hayır doğru zamanı bekler tanımak isterim.
Ederim ya ne kaybedeceğim
Ederdim ama artık etmem saçma çünkü çok
ben adım atarsa atarım kız mı yok
Haşlanınca düşünürüz beğenemiyorum
Ermem asla jsjsjs
ediyorum offf
Etmem
Hemen etmem
Belli etmem
Etmem.
evet belli ederim
Anında ederim