Benim kafam yine bozuldu.. mis gibi bozuldu. Ne yazsam hissettiklerimi tarif edemeyecek kadar havada kalacak.. kelimelerin kifayetini yitirdiği noktadayım sözü size bırakıyorum...

Benim kafam yine bozuldu.. mis gibi bozuldu. Ne yazsam hissettiklerimi tarif edemeyecek kadar havada kalacak.. kelimelerin kifayetini yitirdiği noktadayım sözü size bırakıyorum...

Birini seviyorsun o da seni seviyor ama bu sevgi ona zarar verecek o yüzden ayrılıyorsun ve her gün bu kişiyi görüyorsun ama sevmediğini düşünmesi için elinden geleni yapıyorsun
İşte bu duygu bu his içini öyle yakıyor öyle acıtıyor ki dayanamıyorsun
Nerden biliyorsun ona zarar verecegini bu sevginin? Belki bu bir önyargıdir? Belki sandığın kadar zarar vermeyecek?
Verecek çünkü o kişi evli ve tuttu bana aşık oldu ben de ona aşık oldum sence zarar verir mi ona
Ooo tamam evliyse evet verir.
Çaresizlik duygusu. hani olur ya başınıza bir şey gelir ve sizi mutsuz eder bu nasıl oldu dersiniz. ve ne yaparsanız yapın düzelmez ve öylece sadece beklersiniz. zamanla da geçmez işte bu duygu içimi yakıyor.
Cevap
6Cevap
Konuşamamak ya, söyleyememek, bazı şeyleri dile dökememek.
Hiç bir duyguya bu kadar anlam yüklemiyorum..
Geç kalmışlık hissi...
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. 🌸🌸
Sağolasın 🙏
Özlem çok berbat bir his bana göre.. Sonra kıskançlık..
Çaresizliklerim hiçbir şey yapamayışım kötüye giden her şey ve en büyüğü aşk acısı...
Kalben ve ruhen acı çekiyorum Rabbim inşallah yardimcimiz olur 🤲🏻Tarifsiz bir şüphe korku yumağı içim de dolaşıyor 😭
Sevdiğim kişiden uzak kalmak engeller ona layık hissedememek o özlem kıskançlık duygusu
Görmezden gelinmek ve değersiz hissedilmek ikisi çok benzer duygu ama ikisinin acısıda tarif edilemez zor benim için
@MutluOK beni değersiz hissettiren insanlardan bahsettim
@MutluOK teşekkür ederim mutlu
avrat bulamama duygusu
Niye bozuldu niyee
😷😷
Güno Sayın Modum🌸 Kokpite geçip yazcam💃
İlgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?