Kardeşlik, ben şuna inanırım. bu hayatta yaşadığın her olayın muhakkak bir sebebi vardır. senin durumunu yaşamadım seni tam olarak anlayamam ama bende senin gibi acı çektim bende 5 yıllık sevdiğim kızdan ayrıldım tam herşey ciddiyken. öğrendim ki sonra kimseye güvenmiceksin körükörüne. babamın dediği lafı ozaman anladım(bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafı)
demem o ki. seni sileni sen 2 defa sileceksin. şöyle düşünmelisin: evlendikten sonra boşanmanız daha mı iyi olurdu? yada bir çocuğunuz varken böyle bir mutsuzluk sonucu ayrılmanız daha mı iyi olurdu? bu düşünceler bardağın yarısı dolu tarzında düşünceler değil. bunlar gerçek. Mevlananın lafı vardır: aşk acısı çekmeyen yürek ya deliye aittir ya ölüye! çok doğru bir laf. bu hayatta herşey bir sınavdır. sende şuan bir sınavdan geçiyosun ve herkez bu sınavdan geçiyor hatta daha ağırlarından geçyor. bence bu gibi durumda yanında olan dostların varsa onlara şükretmelisin. Kuranı Kerimi okurken hangi ayet hatırlamıyorum fakat Allahın şu ayeti vardı : ben her zorlukta bir kolaylık koydum. yani bizim her çıkmaz sokak dediğimiz yerde muhakkak bir çıkış kapısı vardır. ama insanoğlu işte bunu o anda göremiyor. bence kardeşlik en iyisi olmuştur. kendini hiçbir zaman suçlama ama ders alacağın yanlışların varsa da almalısın bunu da unutma :) bende senin gibi düşünürdüm sonra anneme babama baktım üzülüyolar benim halime sonra şunu düşündüm: Ya beni bir kız bıraktı diye ne bu hallerim dedim. anam babam halime üzülüyor dedim buna hakkım yok dedim. kaldı ki beni veya seni bırakan kişiler yada bu şekilde aşk acısı yaşayan kişiler (ki herkez yaşar) bazı olayları daha farklı görmeye başlar :) onun için kendini hırpalama. çünkü insanoğlunun ömrü kısadır. seni bırakan varsın bıraksın gitsin. seni haketmeyen insana sen duygularını paylaşınca sen kullanılmış olursun.
sana tavsiyem kendine zaman tanı. ama sakın intihar olayını düşünme. çünkü bu güçsüzlerin yaptığı bir davranıştır. atlatcaksın bunu atlatcaksın ama geçmişinde hep ders alacağın bir konu olarak kalıcak. çünkü hatalardan ders almazsan aynı hataya tekrar düşersin :) bu sadece bir tecrübedir. tecrübe kazanmak malesef bedava değildir :) insanın canını sıkar yakar eder :) ama sende görüceksin ki zaman içinde düzeleceksin. sadece kendine zaman tanı :) dostlarınla konuş. dışarı çık dolaş :) ben gece sokaklarda kendi başıma çok yürüdüm mesela :) fazla düşünme kendini yeme. geriye bakma. bir karar al ve nokta koy artık önüne bak. çünkü geriye bakarak geleceğini görmekte zorlanırsın ve seni tanımak isteyen insanları görmezden gelebilirsin :) herşeyin iyi olacağına inanıyorum :)39 Yorumla- +1 yıl
Allah senden razı olsun soluksuz okudum, ve orda kendımı gordum benden beter durumda ailem. İntihar ettim öldrmeyen allah öldrümezmiş. ölmedim. Psıkolojım bozuldu cok destek aldım en son 3 gun once gıttım ısın guzel yanı ıse hıc dostum arkdasım yok. yasadgm yere yenı tasndık kımsem yokkkk yalnızlıktan daha da yalnızım. gecelrı gok yuzune bakarak sıgara ıcmek bıryle konusamamak ne kadar acıdır kıııı acılarn en kralını yasadım senden Allah bin kere razı olsn ınan cok rahatlattın benı
- +1 yıl
öenmli değil kardeş. bunlar emin ol ki doğrular. hani ben özü sözü bir adamımdır ki çoğu insan beni bu yüzden sevmez. gerçi umrumda da değil :)) beni sevenler etrafımda nasıl olsa. bu söyledikleri hep doğru şeyler yani :) hani insan arada bir silkelenmeli anlatabiliyor muyum? :) seninde silkelenme işi bu şekilde olcak demekki. şunu unutma dostum en büyük servetimiz bizim yanımızda olanlar ve bizi seven insanlardır. bizi sevmeyen insanlar zaten uzak dursun yanımıza da gelmesin.hayat böyle anlamlı
- +1 yıl
sen karakter olarak bana cok fazla yakınsın senı sevdım. Allah tum sıkıntılarını alsın senden. Bıkac gun daha beklerm sonra ıse dularım artık beddua olur kardes. kımse benı bu kadar uzmemıstı hayatımda 3 defa agladım, ilki yengem oldgnde 2. annemın kalbı kucagmda durdugnda sukur su an yanımda ve ıyı 3. de bu celık gıbı bı adamı ne hale soktu yaa kendıme acır hale geldım
- +1 yıl
sağolasın.ama benden sana tavsiye beddua etme hiçbir zaman aksine teşekkür et rabbine :) ve o nu Allaha havale et. bırak O'na. Allahından bulsun de ve geç. bak ailen sağ ne güzel :) yanında bir ailen var :) bunlar güzel şeyler. kendine hiç acıma senin tek yanlışın bence benim gibi çok güvenmen :) ama artık bunuda öğrendin. ve geri gelirse sakın geri dönme gibi bir yanlış da yapma benden sana tavsiye. sen bilirsin ama yaptığın en büyük hata o olur :)
- +1 yıl
geri donerse kı donermı? ne yapacagm onuda bılmıorum sarılır aglarmmı? defol bana neler yasattın mı derım? normal davranr bıkac gun sonra acılarm aklma geldngde ona mı yuklenrm bılemıyorum eskı tugrul olsa ne yapacagmı bıen ırade sahıbı bırydm, sımdı kestıremıyorum, ona hep derdım calsmaya baslaynca benı bırakrmsıın dıye, asla askım derdıı tesellı ederdı, son zamanlardada o dedı sen yarn ıs bulcan calscan benı unutacan demeye basladı cok teselı ettım. sebep ne hala cozemedım ama gıden gıdıyr ıs
- +1 yıl
ben sana söylesem asıl sebebi şuan kaldıramazsın bunu kendin görmen lazım :) geri dönerseyi çıkar abi aklından. yarı yolda bırakan adam geri dönse ne yazar? yarın öbürgün bir zorlukta seni ortada bırakması daha kötü olur. haddimi aşmak istemiyorum dostum ama gerçek budur. dönse de kendine hakim ol. hani karakter önemlidir. dediğim gibi seni sileni sen 2 defa sileceksin :)
- +1 yıl
eyvallah kardeş bunu 3 kere dusunecegım. donerse evet ya yarn baska bı zorlukta terk ederse ya bosanırsa? o da var
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılBak dostum 14 sene baya uzun süre bende 3,5 ay önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldı. İlk ay elimden ne geliyorsa kazanmak adına yaptım sonra baktım olmuyor. Kapılarına falan gittim ve yine fayda etmedi. Sonra ne olaylar yaşandı bir bilsen karakollara kadar düştüm hadi onları geçtim. Karakoldan 1 ay sonra kız beni kendi aradı. Tekrar olmak istediğini ve özlediğini söyledi. Yani hesap et onca çirkinlikten sonra geri döndü. Ben ilk ay sen gibi uyku bilmez yemek yemez biriydim. Tam kendimi düzeltiyorum derken kız karşıma çıktı ve ben uysal yaklaştım kabullendim. 10 gün görüştük buluştuk yine ayrıldık. Bu sefer kızın şeytan olduğunu artık benim kadınım olmayacağını anladım. Seni çok iyi anlıyorum en baba şekilde anlıyorum ama artık sosyal yaşantına merhaba demelisin. Bir kaç arkjadaş edin onlarla dolaş et bak göreceksin sen daha iyilerine layıksın. Ben bile dolaşırken etrafıma bakıyorumda bir sürü güzellikler var belki kısmetim onlardan birisi. Tabi seninki daha yeni ayrılık o yüzden daha bünyenin yerine oturmasına 1 ay var. Ama emin ol 1 aydan sonra dediklerime geleceksin kendi gözlerinle gerçekleri göreceksin. Bir kız bitirmemeli seni dostum anamız ve geride bıraktığımız sevdiklerimiz var.
https://www.youtube.com/watch?v=HQSG2XDAMbwDinle ve ne sözler geçiyor sende iyi oku.
14 Yorumla- +1 yıl
tesekkr ederım ınan bana banı anladıgına ınanıyorum snede yasamıssın bazı aıcıları ancak baskanıs dusunemıyorum bıle yemek yıyemıyorum ıftarda bıınsan 3 lokma alır kalkarmı masadan ya
- +1 yıl
Ben ve burdakiler ne dese yalan dostum sana herşey boş gelecek. Bu sınavı kendin geçeceksin zor olsada bitireceksin ama sonunda başarıyı elde edeceğini kendin göreceksin. Olgunlaşmak bir yana acı tecrübeler seni dinç yapacak. Kardeşine güven ama kendini yıpratma saçların beyazlamasın :) Üzüntüne, acına bende ve ben gibileride ortak tek değilsin unutma. Ne zaman istersen gel dertleş ne bileyim dilersen telde ara konuş bana dinlerim. İçindeki acıyı ben biliyorum o acıyı kimse söndüremez ...
- +1 yıl
eyvallah allah razı olsun, su sıralar ılac tedavısı altndayım eger bıtırmeyı uygun gorrse doktor soz arayacagm sneı yakın bı yerdeysen yuz yuzee gorsmeye gelrm ıstersen dostum varol. Allah ne derdın varsa senden uzaklastırsın
- +1 yıl
Arkadaşlığı kabul ettim ben İstanbuldayım kardeş yakınsan beklerim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiği insandan böyle birşeyle karşılaşınca hayattan kpma isteği olur . Oluyor da zaten Çok seviyorsun değer veriyorsun onun la ilgili hayaller kuruyorsun onun seni sevdiğini sanıyorsun ki zamn geliyor biz öyle zannediyor oluyoruz sadece . Bende sevdim üzgünüm barıştık tekrar ayrıldık ama bu sefer o istedi cevap yazmadım ayrılmak istediği zaman elimden ne gelebilir ki ondan önce elimden geleni yaptım ama bu sefer yapamam benim de bir gururum var sonuçta . Ayrıldıktan bir gün sonra nasılsın dye mesaj atmış bana telefonum kapalı olduğu için başka zaman gördüm Facebook adresimi dondurdum oda dondurmuş ve hala onun da kapalı normalde o 1 hafta sonra geri açardı ama ne mümkün benim facebook hesabım hala kaplı diye oda hala açmamış snaırım . Doğum günümün olduğu akşamı mesaj atmış Doğum Günün kutlu olsun Gülay ve daha söylemek istediğim çok şey var gerisini sen anla der gibi ... koymuş . Ertesi günü cevap yazdım hatırladığı için sanırım o pişman umrunda olmasaydım hatırlamazdı doğum günümü ve kutlamaya tenezzül etamamezdi ve facebook hesabını dondurmazdı ve nasılsın diye mesaj atmazdı diye düşünüyorum ama nafile . Ben sevmiş olabilirim ama benim de bir guruurum varken bir daha dönmek isterse eğer dönmeyi düşünmüyorum . Üüzülüyorum sadece ben pnu severken bunların olduğuna canım yanıyor şuanda sadecee . Zamana bırkatım ben sadece lebet bulur beni de hayırlsıı diyorum .
19 Yorumla- +1 yıl
uzucu ama bence gurur yapma gurur yerıne al karsına ne kadar uzgun oldgnu anlat gulay eger sevıyorsa o gururnu yıprattıgından dolayı emınım kı 14 sene snra terkedılmenın tecrubesyle kenedenı sana fazlasyla telafı ettırecektır . ınsallah tekrar brarısırsınız . paylastgn ıcın canı gonulden tesekkrler sana
Cevap sahibi+1 yılAyrılmamak için elimden geleni yapmış ben bak yine onu hatırladım ve özledim ama :)
- +1 yıl
oda benı ozluyormudur sence?
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum tanımıyorum sonuçta
- +1 yıl
bır bayan olarak bayanlar ozlermı ?
Cevap sahibi+1 yılSeven her insan özler her ne kadar sevmediğini söylemiş olsa dahii
- +1 yıl
umarım cektgm acıları oda cekıyordur onun ıcın akl saglıgımı yıırdım yahhu sozde benı sevmıosn ılglnmıson derdı ayrlrken bana askından delrdım be
Cevap sahibi+1 yılKimi insanın kafası basmıyor sonuçta umarım bziim çektiğimiz acıları çekerler
- +1 yıl
beterını ceksın. kımsenın ahı kımsede kalmaz bunuheep gordum dılerm dahda gorrum
Bak arkadaşım.Ne sen beni tanıyorsun nede ben seni.Senın bu 14 senelık ilişkini gorunce çok uzuldum.ama kaderinde bu varmış.Demekki nasip değilmiş.Kalpleri Rabbim ısıtır. ılerde üzülme dıye belkıde ayrıldınız.Sogumuşsa tatlı dılle konuşur sorunları anlatır tekrar duzene gırerdınız.sen ıstesen okul okumazdın hemen evlenırdın.ama sen okul okuyosun kı ılerde eve para getırebılesın dıye.senın gıbı okuyan pek erkek yok.okumasan derler serserı.okusan derler kızı oyalıyo. Sana şunu soylım gıden bırgun gerı doner.ama iş işten geçtıkten sonra. Ve goznden akan her yaş ıcın Allah ona hesabını sorar.Bu dunyadan tek gıdecegız.mezarlık tek kişilik.ne annenı ne sevdıgını yanında goturebıleceksn.yaptıklarnın hesabını tek vereceksn ve şu bı gerçektır kı.ıstersen 50 sene çık bırıyle 50 sene evlı kal. öldugun zaman bı cenazene gelecek snra aklna bıle gelmeyeceksın. bu yalan dunyada kendını üzme.O beni terkettı dıye canın yanmasın.Allahıma şukret dekı şukurler olsn daha beterı olmadı de
34 Yorumla- +1 yıl
bu yasta bu olgunluk ınanamıyorum Helal olsun emdıgın sute. ben oss ye gırmstım eskıden adı oss dı sırf ona daha ıyı gelcek vermek ıcın 3 snee tercıh yapmadım muhnds oldm iş durmum cok ıyı sukur ancak o bunu gormedı ona yaptgm fedakarlıgı goremedı, gıden gerı doner mı bılmem ama donsede artık eskı tugrul u bulr mu? bulsada ben hep demıcemmı bu benı boşar yada bıdaha terk eder demıcemmı?
ölürsem yakında askere gıdıyorum cenazeme gelmesın, nasılsa tum kayıtlarım ıncelnır olunce :) - +1 yıl
Bırı ıcınde sakn ama sakın ıntıhar etme. o senın annen degl senı 9 ay karnında taşımadı.o senın baban dgl senı buyutup okutmadı.senın aılen kmblır ne zorluklarla senı okuttu ıyı bır evlat olabılesın dıye. bı kızda gelıp hayatnı maf edecek dgl. ben 6 yaşnda hayatın zorluklarnı yaşadım dıye boyleyım
- +1 yıl
Allah kalbını ferah tutsun senın takdır ettım ayakta alkıslarım senı ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bu kadar acı çekmen sadece senin zararına demekki hayırlısı bu değilmiş başka biri çıkıcak karşına acıların en büyüğü bu olmamalı anlıyorum o kadar yıl o kadar zaman bi anda silinip gidiyo ama çelik gibi bi insanmışsınız bu konudada böyle olmanız lazım aşk acısı çekmedim ama çok yakınlarımı kaybettim tavsiyem kafanızı sürekli doldurun kitap okuyun film izleyin spora gidin sürekli bi meşgale ile ilgilenin onunla ilgili herşeyi silin aklınıza geldiği zamanda o düşünceden kurtulun belli bi zaman geçtikten sonrada başka insanlarla konusmaya başlayın yeni insanlar bu da kafanızı iyice dağıtır onu değilde başkasını düşünür olursunuz umarım yardımcı olmuşumdur
13 Yorumla- +1 yıl
tesekkrler denız, ama hayatta hıc arkdasm ve dostum yok olanlarda bana cook uzak tek dostlarım bu sayfada . sızlersınız kımseyı tanımasamda bıkac gercek dostun var oldgnu bılıyorum. tanmıasamda her ınsanın gorusu ve fıkırlerı benim ıcın degerlıdır yararı olmazmı yazdıklarının elbette olur Allah razı olsn snden umarm ask acısı yasamazsın aancak 14 sene de unutulur cınsten degıl be ablacm
- +1 yıl
evet hak veriyorum sana aslında bu zihnimizin bize oynadığı bi oyun bunuu böyle düşün aklına ne kadar çok zaman geçirdiğin ne kadar sevdiğin gibi şeyler geliyordur hep ama aslında bunlar acı çektiricek değilde vay be zamanında şunları şunları yaşadım diyebilmek mutlu olmaktır kaderinizde yazılı olsaydı zaten bi arada olurdunuz sen gelicek olan hayırlısı için dua et insan kendisinin doktorudur bunu unutma seni sadece sen düzeltebilirsin
- +1 yıl
farkındayım ancak doktor meslegı bıraktı artık derbeder gezıyor , hayır ve şer allahtandır ancak acım buyuk en cok 20 sanıye guluyorum eskıden cevremdekıler sırf yanına bızı guldr dıye gelıyoruz derlerdı ahhh ahhh ne acıymıs ya
+1 yılzamanla dıner bu acı uzulme 32 gun olmus ee artık yavas yavas dınmeye baslarsın 40 gun sonra ondan nefret etmeye baslıoycan sana bunu yasattıgı ıcın 60 gun sonra özlıycen ama ınkar etmeye baslıycan 90 gun sonra aklına geldımı ııcın sızlayacak ama etkılemeyecek senı 120 gun sonra bırı sorar veya bırseyı gorunce o benı kaybettı dıye beddua sayıcan 150 gun sonrada oo su kıza bak bende evlensem artık felan dıyıcen zaman dıyorum onun ıcın arkadas zaman acıdır canını cok yakar hıc gecmeyecek gıbı gelır ama zaman en ıyı ılactın en tatlıyı en sona bırakır herzaman hakında hayırlısı buymus ha gerı donersede bence kabul etme
16 Yorumla- +1 yıl
seni hatrladımi bi ara sevgilime ne hediye alsam dıye soru yazmıstıns ana beyaz bı gomlek lınkı vermıstım, umarm hatrlamıssındır benı. Geri dönerse kabul etmeyımmmı? neden? delıler gıbı sevıyorum ben onu
- +1 yıl
bu hesap el degıstırdı ben yenıyım:) bende senın yasadıgın sey olmasada bencezrını yasadım cok sevdım vaz gecemem sandım ama vazgecmek gerekmıs bazen emın ol ılerde daha cok canın yanıcak şu an zaten canın yanmıs bı derece hafıflemısın tekrardan basa sarma bunu bazen ınceldıgı yerden kopmalı
- +1 yıl
vazgecebılsem unutabılsem bana bunları yasatna bırını bır an dusunurmuyum kı? umrmda olmaz öl geber dedı ben yınede delı gıbı sevıyor özlğyor beklıyorum, Rabbım hayırlı eylesın dıye dua edıyorm. cocuk gıbıyım oyuncagı alınınca ııllakı o oyuncak olucak dıye aglar ya bende llakı o olacak dıye dua edıyorum ınsallah dularm kabul olur ve gerı doner. yasadıklarımı bır anda unutum o zaman ve ıstedıgı ne varsa yaparım
- +1 yıl
zaman sadece zamana bırak
- +1 yıl
off cok uzuldum ya:(
- +1 yıl
tesekkrler ama o kaybeden oldu, 14 sene onu sevecek bırnı bulursa eyvallah onla benle yasadıklarnı da yasarsa oda onun cırkınlıgı
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. çoğu kişi yaşamıştır kısmet değilmiş diyeceksin olmayacakmış olmadı. öyle yada böyle nefes aldığın sürece zaman geçicek geçen zaman belki biraz acılar çekiceksin can çıkmadan herseyi yaşamaya mahkumsun kaçarın yok sadece geçen zamanı daha güzel acısız geçirmenin hesabını yap bir zamanlar yasamıstım isyan ede ede üzülerek günlerim geçti şimdi unuttum diyebilirim tabiki içimde izi var fakat zaman örtüyor bazı şeyler bazı şeyleri yalnış zamanda düşünüz yalnış işler yapma çabuk karar verme herşey zamanla hallolur sen zamanı geçirmeyi bil. ;)
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallah sagolasın
belkı senı anlayamam ama bende sevdım aşk acısı nedır bılırım.benım erkek arkdşım benım ağzımdan bıttı kelımesını dedırtmek ıcın neler yptı ama çok dayandım bıtırmemek için ama sonunda sabrımı taşırdı.hala sevıyorum hala kötuyum.. ama ne kadar anltsamda arkdşlrıma anlmıyolar amaan bulursun dıyolar öyle değil işte ben buna ınanmak ıstemıyorum bulcğıma başka birinin hytıma girceğine ona aşkım dıyceğime ınanmak istemıyorum..aşk diye bışey yokmuş bunu yaşayarak anladım ve burda okduklarımda baya bı kesınleştirdim bunu.hayat çok acımasız seversın defolup giderler hayatını mahvedıp senı senden alıp giderler..ama değmiyo diyemıyorum :/ benım içimde halla ona karşı bişeyler varken değmedi diyemıyorum yakıştıramıyorum bunu kendıme neyse çok yazdım sanırım :/ yanı kısacası tek değilsin burda bir sürü insan vardır sevdiği halde bitti diyen bende onlardan bıtanesıyım.. ama iyi olmak yaşamak zorundayız malesef o olsada hayatımızda olmasada..
19 Yorumla- +1 yıl
Sana bir şey söyleyimmi arkadaş inanki karşına öyle biri çıkarki o eskisiyle geçirdiğin günlere acırsın bu dediğime inan..
- +1 yıl
aynen bende senn gıbym bı baskasna nasıl askım karıcım der sarılırım, hala onu sevıyor armasnı belerken nasıl unuturm hekresın baskasıını seversen hayrlısı demesınden bıktım sıkıldım oyuncagı alınmıs cocuk gıbıyım aglıyorum aglıyorum aglıyorum
- +1 yıl
ya benn, o kadar resmımız var kı bırlkte, bana aldgı o kadar hedıyesı varkı, her mesaj sesınden ondan dıye umutla telefona sarılısım, en kotusude ne bılıyormusun öldüm öldüm diyipte ölememek
- +1 yıl
çok acı ya gerçekten çok acı bak mesela yataga gırelı 1 saat oldu onu dusnmekten uyuyamadım gerı cıktım yataktan solgu burda alıverdım
- +1 yıl
inşallah ama hiç geçeceğe benzemiyor
ahhh ah... benim hikayem de cok i*ne bisey... arkadasimin arkadasi almanya gezisinde tanistik... tanismamizin 2. gunu cikmaya basladik... bana evlenicegimizi, bensiz yasayamiycagini soyledi... agladi benim icin, hic ayrilmiycagimizi ve ben onu biraksam onun beni birakmiycagini vs. soyledi. erotik seyler yaptik ama yatmadik... daha oraya gelmedik :D antalyaya geri donduk 1 hafta sonra ayrildi benden arkadaslari benimle dalga gecti diye... sonra cok pismanim seni deli gibi seviyorum dedi agladi ben de baristim... ondan 1 hafta sonra da sogudum dedi ayrildi. 6 gun sonra yeni biriyle cikmaya basladi ondan da 1 hafta sonra ayrildi. 11 gun sonra durumuna yeni birine asik oldugunu yazdi. bende kalan bilekligini benden geri istedi... ask.fm'den beni sorduklarina da tanimadigini soyledi... ki 5-6 kere sormuslar beni... hepsine tanimiyorum. diye cevap veriyo.. onu ne zaman unutmaya baslasam bunu hissetmis gibi kendini yeniden hayatima sokuyo... İBNEEEEEEEE
111 Yorumla- +1 yıl
:) bu hıc bırsey ınan yasadıklarmn yanında bu cın alının hıkayelerı gıbı gelr tabı her askın bı acısı vardır ancak sen atlatmıssın ben? 14 sene yaa bı anımı unutamadım kı
- +1 yıl
canın sagolsun yonetım okursa anlar zaten
- +1 yıl
aradım cok aradım ustume gelme dedı ama ben gıttım en son pırlanta almıstım ona hedıye ogrencıyken borc harc onu gerı ıade etmk ıcın yuz yuze gorstuk ordada umudunu kes dedı dondu gıttı cıceklermı bıle almadı... o an hayatımdakı en buyuk acıyı yasadım 23 temmuz 2012 saat 15:46
- +1 yıl
unutyor ıste hemde bır gecede cuma arıyor yarn kpssde basarılar ıstersen ben bırakym senı okuluna dıyor sınavdan cıkıyorum arma benı sogudum ara verelım dıyor daha sonrada unut benı benden hayr gelmez artık sana dıyor
- +1 yıl
yuz yuze konusmuyor kı mesaja cevap yok aryorm acmıyor numramı dgstrcem dıye tehdıt edıyor...vs vs derdını anlatmıyor. kaybeden ben mıyım o mu bende bılmıyorum
- 1 yıl
Merhaba unuttun mu çektigin acıyı?
+1 yılAllah sana güç verecektir, sende dedin be abi dua edelim..
Benim hikayemde tabi ki ayrılık üzerine.. 2 senedir ilk aşkım ve ilk aşkı olduğum insan vardı.. herşeyimizi bilirdik.. ama çok üzdüm çok kıskandım ve kızdım kimi zaman bağırdım sinirlendim. çok ağladı. ve o beni en sonunda çok ciddi bir kararla bıraktı. artık dönmüyor. öylesine pişmanım ki değişeceğim diyorum ama inanmıyor.. yapacak birşeyim kalmadı artık.. sadece bekliyorum.. umut ediyorumki ileride gene benimle olacak..18 Yorumla- +1 yıl
inşallah kardesım senınle konusmak dun benı cok ıyı hıssettırdı ancak bugun yne cok kotuyum, ilaçlara geri donecegım. uyusup uyumak dunyadan sıyrılmak en ıyısı.
İnşallah senınkı gerı doner de acın bıter ama benım her gecen sanıye umudum bır kat daha azalıyor - +1 yıl
abi be sen kendini bu kadar çok üzersen ileriye nasıl bakacaksın, üzülmemek için artık biryerden başlaman gerekiyor. evet ilaçlarını kesinlikle iç ancak şunuda bil ki önünden uzunca bir hayat var. artık kendi önüne bakma vakti geldi. yavaş yavaş biryerlerden başlayacağını kendine söz ver..
- +1 yıl
kardesım denıyorum denıyorum dusndkce dahada cıklmaz oluyor. tam atlattm ıyılestm dıyorum aklıma gelıyor su an ne yapıyor dıyorum al gıttı 2 gunluk guzellık
- +1 yıl
abi dün akşam seninle konuştuk bende çok iyiydim ama çok ilginç bu akşam banada aynısı oldu, benimde aklıma düştü ve canım sıkılıyor.. bu gecenin özelliği nedir ya sanada banada hatırlattı..
- +1 yıl
İbadet eksikliği bence hayır ve şer Allahtandır Güçlü olmamız lazım kardesm
- +1 yıl
haklısın abi güçlü olmamış şart. biz gene dualarımızı edelim. sabırla bekleyelim..
- +1 yıl
sanada ettım tum acı cekenlere Allah sonumuzu hayırlı etsın
- +1 yıl
emin abi bende ediyorum, herşeyin hayırlısı şu hayatta..
Aslında şöyle düşün dostum, Kaybettiklerin aslında bir gün kazandıklarındır. Zira Siz evlenseydiniz ve onca maddi manevi sıkıntılar masraflar yani bunca yorgunluğu yaşadıktan sonra , sana boynuz taksaydı, hadi onu geçtim daha bir sürü sıkıntılar yasatsaydı , bundan daha mı iyi olurdu sanıyorsun ? Hayır daha iyi olmazdı. Böyle hayatından hayatından dertle sıkıntıyla 1 ay 3 ay giderdi. Ama diğer türlü Ömrün giderdi.. Üzülme ve umudunu kaybetme. Hayatta kazanacağımız daha cok güzel anlarımız olacak.. O anlardada bi yıldız parlayıverir ummadığın anda gözlerine.. Işığına kapılıp gidersin..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2buçuk yılımı verdım ona. 8ay ayrı kaldık bu sure ıcınde baskasıyla cıktı yıne bana geldı..ama onu unutmak ıcınmıs.benı kullandı.. hem nefret edıyorum,hemde ozluyorum ruyalarıma gırıyor..ama artık halim kalmadı midemı bulandırıyor ben ona hıc guvenmedım zaten sadece ınanmak ıstedım..kendı aptallıgım onu affetmemelıydım. sımdı benden ayrıldı o kıza donmeye calısıyor ama ona donerkende baska eskı sevgılılerıyle bulusup gezıp eglenıyor.. ama ben karar verdım alıskanlıkları unutamıyor ınsan sadece ben unutmaya soz verdım.acı cekmemek dıye bısey yok cekıceksın ama sonunda senı hakeden ınsan karsına cıkıcak Allah'a sıgınacaksın...
10 Yorumla
+1 yılYa takma kafana hacı demek ki Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ya evlenip ortada bıraksaydı seni.Bu sana ders oldu hayatını vereceğin kızı maksimum dikkatle seçeceksin artık.Unutma kimse vazgeçilmeyecek kadar değerli değildir,en değerli şey sensin.Canına kıymışsın bir de o acımasız kız için.Bir hayat dersi gibi düşün ve yola devam et ki hayat da ondan acısını çıkarırken tanık ol ve adalete şükret.
12 Yorumla- +1 yıl
artık onu beklıyorum bana yaptıklarnı ceksın ve bende şahit olıym diye kardeş Allah razı olsun
- +1 yıl
Çekecek merak etme ama şimdi ama yarın ama 3 yıl sonra.Ama bulacak cezasını
yerinde değilim seni anlayamam.. hiç o kadar uzun bi ilişkim de olmadı.. o yüzden boş laflar söylemeyeceğim. sadece intihar ettim demişsin.. psikologa gittim faydası olmadı demişsin.. bunların hiçbirine gerek yok diyebilirim sana. bu dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyorsan ve geçmişi tamamen geçmişte bırakmak istiyorsan sana bi konu önereceğim, araştır.. ''farkındalık'' :)
12 Yorumla- +1 yıl
:) farkındalık mı . can dundarın bı slaytı var msualla tası 32 gun boyunca 320 kere ızledım dınledım agladım farkındayım ancak bu kadar buyuk bı acı yasayınca ınsan hala hayatta oldgunu ana babasının sag odlgnu dusnemıyor kı canm ya
Hayatta acı da var tatlıda. Çoğumuz yaşamışızdır. Kimileri ne acılar çekerken başkasıyla çok daha mutlu olup hayatını birleştirmiştir. Dönerse kısmet dönmezse yine kısmet. Acıyı çekiyoruz ama çekmekte bitirmekte elimizde bunu görmüyoruz. Daha doğrusu acıyı silebileceğimize inanmak istemiyoruz. Sabır herşeyin ilacı. Allah yar ve yardımcımız olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
amin yuregı guzel dostum aminn
bence ayrılma sebebiniz evlilik olabilir kendisi evlenmek istemiyor veya senle evlenme düşüncesi olmaya bilir evlilik konularına girince sorunlar çıkmış olabilir ondan daha fazla seni sevecek sana saygı duyan seninde sevdiğin kişiler karşına çıkar sadece hayta küsme ve başkasına aşık olmaktan korkma sana dönme niyeti varsa hızlandırmanın bir yolu var seni başkasıyla görürüse seni kıskanıp tekrar sana dönebilir ne demişler kaybedince kıymeti anlaşılır hesabı
10 Yorumladöneceğinden eminsen sabırla bekle ama değilsende kendini hayatını karartma..sabır dile ve dostunla arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir..diğer taraftan ta maneviyata (dinine)daha fazla yönel.seni en güzel rahatlatacak olan şey budur..umarım atlatırsın :(
11 Yorumla- +1 yıl
donermı donmezmı bılmem her gee ruyamda dondugnu goruyorum, manevıyata hayatmda yapmadgm kadar yoneldım tek rahatladgm yer orası dost arkadas maalesef 3 5 tnae onlarda bana coook uzaktalr
+1 yılsenin gibi acı çeken bir erkek ilk defa görüyorum.. hep taş kalpli sanırdım onları... çok acayip yani başka kızları hiçmi dşünmedin? düşünmediysen sevmişsindir sen arkadaş
14 Yorumla- +1 yıl
hıc kımseye bakmadım bıle o derece kı facemde eklı kızlar ya evlı ya ılskı ıcınde yad kuznlermdı, kafamı kaldrp bı bayana bakmadım halada bakmıyorum her erkek bı gogus dekoltesı bı kalca ararken ben bu muhbbtler odlgnda guler gecerdım ama sımdı ne haldeyım gormelısın
- +1 yıl
ya ister facende yüzlerce kız olsun ister manken olsunlar önemli olan onları arkadaşın gibi görmek sadece sevgilini sevmektir... yoksa silsen nolur insanın içi kötü olunca.. sen sevmişsin ama bunu gösterebilmekiçin o kızları silmişsin faceden.. valla biz kızlar devamlı seven birini arıyoruz bulununcada sıkılıyoruz valla çok üzgünüm... neden çünkü biz şikayet ediyoruz ama sevenide geri tepiyoruz çok çelişkili şeler bunlar. hem erkeklerde öyle.. off keşke herkes sevgisine sadık olsa
- +1 yıl
cok dogru bı yere dokundun sımdı, sadıkını sevenını arıyorsunuz bana sevmedgmı soylerdı ya hep ben delırdım askndan bılse ah bı bılse, sevenıde bulunca boyle acılar yasatıyorsunuz. e ben artık sımdı hangı kıza guvenıym? bı baskasnı hayatma nasıl sokım demıcemmı ona lan dıgerı 14 sene sonra terk ettı bu daha 3 4 ay oldu buna 15 sene vermelıym kı terkedermı etmezmı gormek ıcınn artık kımse yok cıdden yok kararlıyım
- +1 yıl
benim her zaman sevdiğim, kullandığım bir söz vardır... "okşayan elin kıymetini bilmeyenler, tekmeleyen ayağı öperler..." henüz okşayan elin kıymetini tam olarak bilen görmedim... arada bir tekmeleyeceksin ki kıymetin artacak... yoksa hiçbir ilişki yürümüyor ben bunu anladım... hep seveceksin ama sevdiğini hep belli etmeyeceksin...
+1 yıl14 Senelik bir iliski gercekden Yasadigina inanmiyorum !
14 seneden bahsediyoruz ve eger 14 sene bir iliski gercekden ilerlemis ve Yasanmissa bu
demekdirki bir cok seyinizi Paylasdiniz buda Sizlerin birbirlerinizin Kisiliklerini tam anlamiyla
tanidiginizin isaretidir. Önemli olan Yazdigin ifadelerde Sevdigini tam anlamiyla Tanimadigin
vede
Sucu onda arayacagina birazda kendinde ara hic bir Kadin , Kiz durup dururken Terketmez
böyle
uzun iliski yasamissa. Eger gercekden böyle bir iliski vardiysa Kiz Arkadasini Aldatdinmi ?
Hatalarin olduysa nelerdi bunlari cöz ilk önce ondan sonra bir sonraki basamaga cikip orda
yeni Sorular yöneltiyim vehaut Sen yönelt kendine.11 Yorumla- +1 yıl
inan yada inanma bu acıyla umrumda degılsın,
1. asla aldatmadım,
2.terk edlme sebebını kendı bıle bılmıyor bırden sogudum dıyor
3. canımı sıkma ısıne bak hade cevap yazma
+1 yılmerhaba kardeşim ben 29 yaşındayım tam 10 senelik bir sevgilim vardı nişanlanmıştık birbirimizi çok seviyorduk hatta evlenecektik düğüne 1 hafta kala benim seninle nişanlanmam bir hataydı dedi beni bıraktı o günden sonra kendimi öldürmeye çalıştım kendimi bıçakladım neler yaptım neler unutayım dedim unutamadım 5 sene sonra 2. darbe geldi evlenmiş çocugu olmuş biz çocuk hayalleri kurarken onun başkasından çocugu olmuş dünya başıma yıkıldı bizim dinlediğimiz bir şarkı vardı onu şimdi ben tek dinliyorum o dinleyemez çocugu uyanır
00 YorumlaHerşeyiyle kendimi okudum zannettim. Benimde 12 yıllık sevgilim aynı sebeplerden terketti gitti. Daha 3 gün sonra da başkasını buldu onca şeyin üzerine. Çok yalvardım herşeyi yaptım ama yapmamam gerekiyormuş. İnsan öyle durumlarda kendini nasıl aciz duruma düşürdüğünü anlayamıyor. Çok ağırıma gitti şimdi hala başkasıyla hiçbişey olmamış gibi devam ediyor 2 ay olacak. Aileme kadar herkesi üzdü yıktı bana çok üzüldüler. Bende intihar etmeyi çok düşündüm hatta tam yapacakken annemin aramasıyla bi anlık geri durdum ve yapmadım. Annemin ağlamasına dayanamadım. Bugünler oldu iyikide olmamış diyorum tabiki hayat böyle basit bir insan için vazgeçilecek kadar kıymetsiz değil gerçekten. Ama insan kabullenemiyor. Aslında yazacak çok şey var ama yanlız değilsin. Allah gerçekten bu sevginin kıymetini bilen insanlarla karşılaştırsın bizi.
00 Yorumla14 sene az mı ya. bu kadar senenın hıc mı hatrı yoktu ayrıldınız
11 Yorumla- +1 yıl
ayrılmadık terk edıldım :) ayrılık karsılklı olur anlsrsn dost kalır yad akalmazsın, tekr edılmek ıse acılarn en buyugudr tarıfı yoktur, her acı tarıf edılr ama bu o kadar acıdır kı tarıfı yoktur
neden ayrıldınız sorusunun cevabı önemli bence burda
11 Yorumla- +1 yıl
sogumus benden, derslerm kalmstı son 3 ay okula gıttım geldım hep bulusamadım, sogumus bnden, kendısıde bılmıyor bırden bır sogukluk oldu dıyor zaman ver dedı ve gıttı. evlılık profılıne uymuyormusum kalbıyle degıl mantıgı ıle hareket edecekmıs artık
atlatamadım daha ama benimki seninkinin yanında devede kulak. 14 sene ne demek yahu.
228 Yorumla- +1 yıl
hayatımın yarısı 28 yasındayım. acılara tutunmak boyle bır sey her anımız bır an gozmn onnden gecmıyor gulumsemem en fazla 3 sanıye suruyor sonrası derın bır huzun
- +1 yıl
ogumus benden, derslerm kalmstı son 3 ay okula gıttım geldım hep bulusamadım, sogumus bnden, kendısıde bılmıyor bırden bır sogukluk oldu dıyor zaman ver dedı ve gıttı. evlılık profılıne uymuyormusum kalbıyle degıl mantıgı ıle hareket edecekmıs artık
- +1 yıl
cok yazdım ara bır ıcınden cıkamaz oldkca burdakı ınsaların ıcınde bazıları gercekten cok ıyı, onlar denk gelsın dıye hep yazdım. hatrlamana sevındım. evet zamn ver dedı aradım ustne gıttım en son pırlantamı gerı verdı unut benı dedı cekıp gıttı cıcegmı bıle almadı hayatımdakı en acı gundur 23 temmuz 2012 saat 15:46
- +1 yıl
ben umudumu yıtırdım artık bıkac gun sonra dualarım bedduaya donusur ya o yuzugun hatrına bak aldgmda cebmde param yoktu ve 5 tl ıle 3 gun yasadım unıversıte ogrencym 5 tl var 3 gun sonra param gelıcek 3 gun gezdım ac susuz... o ıse yuzugu kutsyla fırlattı onume ya. bu herseyden daha acıdır carsınınen kalabalıkyrnde hungur hungur aglayrak eve geldım. bu ne kadar asaglayıcıdır bı erkek ıcın bılebılırmısınız? aslaaaa
- +1 yıl
kendimi senin yerine koydum, gercekten cok kötü bir durum ama beddua etme, bırak Allahından bulsun sana böyle davrandıgı için ve lütfen uzun ilişkiden cıktım, kızlar güvenilmez, artık kızlar benim için oyuncak deyip kızlarla oynama, tamam? baskalarını incitme. cok büyük ah alırsın. eger böyle yaparsan bu cektigin acı sana baska birinde mutluluk olarak geri döner. kendine biraz zaman ver. baska seylerle ugras.
- +1 yıl
yo yo asla hayatm boyunca kımseyle kus kalmadım ne ah almayı ben Allah korkusu olan bırıyım ben bıdaha kızlar yaklasmam bıleeee bırak oynamayı uzmeyı acı cektrmeyı. tövbe haşaaa. Ama su gercek kkı kımseyı sevemem onun kadar onun ıcın bı baskansı tumbenlıgımle sevemedkten sonra o kız cagzada yazık dusunseene o benı sevıyor ama ben onu tum kalbımle sevemıyorum . ona acı cektrmekten se ben acılarmla yasamayı coktaaan kabullendım
- +1 yıl
ben böyle birine rast geldim :) uzun ilişkisi varmış ve kızdan cok kötü bir sekilde ayrılmıs senin durumun gibi ama o senin gibi degildi. ben yaranı sarayım dedim, o bana pacavra muamelesi yaptı hic haketmedigim halde. hala unutamadım. yüzünü, gözlerini hatırladıkca gözlerim doluyor. nefes alamıyor gibi oluyorum. yani özetle ah alma.
- +1 yıl
buyuksun bacım
- +1 yıl
ınsallah ama ıcımden bır ses olene kadar untamayacaksın dıyor kı oylede olacak kalbımın bı parcası hala onunıcın atacak ya donerse dıye
- +1 yıl
o hıs bendede var, dıyo kı o ses bana arayacak senı aglayrak askım napyosun senı gormem gerek cokozledm dıyecek bulusalım suraya gel hadı dıyecek ben gıdecegm sarılıp aglayacagz ...ve daha bı suru guzel sy ancak bunlar sadece hafızamda kurguladgm syler ZİNDAN ADASI fılmı gıbı oldum ya
- +1 yıl
evet bende ıstedm kalkmasnı belkı uye olmstr buraya okur dıye ancak sımdı tam ayrılıgı koydu artık okusada degsmez bırsey
- +1 yıl
ama sevıyorum, vazgec artık desemde kendı kendıme hayalmde onunla kurdugum yuva ve cocuklar var gulusu var seklı semalı var gozmde hep
- +1 yıl
sende bende yas olarak olgunuz ama bu acılar yasa bakmıyor kı sen atlatabılmıssın ben acının tam ortasındayım, canım dedıgım ugruna canımı verdıgım psıkoloktanmedet umdgm ınsan ıcın kuculdum ana babasna rezıl oldum tum bunlara degermı? ama o bugun aradgnda konustum hıc bır sey umrunda degıl ya cok sogudu zamanla toparlıcak yada gercekten bıtmısım. dese kı tam bıttın umrmda olmaz hala dıyo kı kadrmzde varsa olr ozlersem ararım, desekı arıcam senı ama zmn tanı 3 4 sene verıym yurt dısına cıkıym
- +1 yıl
o kdr sevıyorum kı ne derse desın ölene kadar bekleyecegım, ama atlatamadım hıc ona ragmen bekletsede kabul. senın hıkayende benimkıne benzerdır supesız Allah sabır versın ıkımısede
- +1 yıl
Acırım ona sadce, bak ne dıcem bu hayatta kımseye bı yanlısım olmadı kı Rabbım canımı acıtanlrı hep helak ettı ve gordum, dilerim bana cektırdıklernın cezasını Allah onada verır ve gorrum baska da bır sey demem. giden gitmistir tek tesellım evlenıp aldatmadı cocuklarmla bırakmadı sımdı bıraktı
- 1 yıl
Merhaba! Döndü mü sevgiliniz?
insanlar 14 sene evli kalamıyor masallah size bu bile buyuk basarı.. kısmet diyorum olmaynca olmuyo bn kabullendim hatta sonra iyi bile olmus dedim
11 Yorumla- +1 yıl
daha dıyemedım ancak o olmazsa baska bırı de olmaz hatta ben de olamam o kadar sevıyorum yanı
+1 yıl15 yaşından beri mi çıkıyorsunuz :O Vay be. Şuan aşk acısı çekmiyorum. Bi daha freedom ımı kimseye vermeyi düşünmüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
evet 15 yasndaydım mahalleden askımdı sonra unıversıteyı aynı sehrı kazandık sonra 3 snee gectı aradan ve kpss den sonrakı gun terk ettı benı acı ama gercek ıste
- +1 yıl
Bağlanmasaydın keşke. Neden terk etti?
- +1 yıl
sogumus benden, derslerm kalmstı son 3 ay okula gıttım geldım hep bulusamadım, sogumus bnden, kendısıde bılmıyor bırden bır sogukluk oldu dıyor zaman ver dedı ve gıttı. evlılık profılıne uymuyormusum kalbıyle degıl mantıgı ıle hareket edecekmıs artık
+1 yıl36 Yorumla- +1 yıl
komik oldugunu mu zannediyorsun? dilerim bi gün sever ve terk edilirsin o zaman acından dayanamaz nasihat ararken böyle bir lakayıtlıkla karşılaşır ve dannnnk eder dersin ki zamanında bende bi densizlik etmiştim yolumda geldi. İNŞALLAH
- +1 yıl
fikir sundum kaldıramayacaksan niye soru soruyosun .)
- +1 yıl
ben sımdı sana baska kaldırabılecek bır fıkır verıymı? engellısın artık yazmaya calıs calsı dur ezık
- +1 yıl
Ben de yaşadım bu acıyı ama atlattım ve verilen karikatür gayet de güzel ve yerinde olmuş beterin beteri var işte.
- +1 yıl
yooneunhye cansın sen yaa on numaraa helal olsunnn bayıldım bunaa:=)))
+1 yılcok uzun bi süre burdaki yorumları falan oudum anladığım kadarıyla sen cok sevmissin ama o senin kadar sevmemiş bu kız seninle 14 yıl nasıl devam etmiş madem öyle ben ona sasıyorum ama cok hatalar yapmıssın aklın basına gelmiş ama biraz gec olmus be :/
03 Yorumla- +1 yıl
hata mı ne hatası yapmısım?
- +1 yıl
ipler kızın elindeymiş resmen zaten cok sevdiğini belli etmen basta hata
- +1 yıl
sevgımı neden bellı etmeyım?
Sen ilişkinin bittiğine değil de geçen 14 senene yan bunca seneni boşa harcamış gibi oluyor insan inan bu sana daha faydalı olur hobiler edin eğlenceli yeni ortamlar bulmaya çalış :-)
10 Yorumla3 yıl boyunca bir ayrıl bir barıs suren bır ılıskım vardı, en son ayrıldığımızda yalvar yakar yıne affettim onu (salaklığıma gel) ama ne oldu yine bana esmer günler düştü..
Şimdi yine ara verelim dedi ama artık yok dahası yok yani tamamen sildim adi köpeeee. Yıne dönecek tilki kurkçu misalı ama artık ne bende hal kaldı nede sevgı..21 Yorumla- +1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim ben 4 senedir senin gibiyim,
üzgünüm,
geçmedi, geçmicek..
ta ki sen yeni bir aşk bulana kadar, ben bulamadım henüz11 Yorumla- +1 yıl
bulamayacagmda sanırım
+1 yılHaklısın...Çelik gibi insan eriyor bir zaman sonra
Herşeye dayanıksız oluyor,ağlayamıyor bile.
14 sene , çok uzun bir süre...Ama bence geri dönecektir...Umudunu yitirme...11 Yorumla- +1 yıl
tek umudum o zaten ınsallah kardesımınsallah allah razı olsun
+1 yılbende varım.3 ay önce terketti beni ama acısını deli gibi yaşiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
aramıza hoşgeldın, kac senelıktı benim gıbı uzunmuydu? 3 ayda aradımı senı? nasıl atlattın bu durumu nasıhatın onern tavsıyen nedır?
- +1 yıl
1 senelikti.2 kez aradı biri facedeki resimleri silmem için ikincisi devreye tüm sülalesini sokmustum sen ne yapiyorsun bitti anla diye.atlatamadım her zaman hala tele bakiyorum belki mesaj atar diye.hiçbi tavsiyem yok olsa ben uygulardım.yarın gece askere gidiyorum ve bu psikolojiyle 156 günü nasıl bitirecem bilmiyorum
- +1 yıl
vay kardesm cok uzgunum bende arya aılelerı soktum oda aynını dedı hayrlı teskereler, nereye cıktı acemı ve uzman bırlıgın?
- +1 yıl
böyle yapınca ellerine ne geçiyorsa.acemi ankara usta ankara havacıyım
Çok kötü bişey bu ya 14 sene ne demek allah sana sabırlar versın hakkında hayırlısı olur ınsAllah
11 Yorumla- +1 yıl
son zamnlarda o kadr cok hayırlısı kelımesnı duydum kı artık hayırsz da olas donsun demey basladım cok tesekkrler Allah razı olsn
14 yıl gerçekten uzun bir süre, gerçekten yıkım olur insan için ama hayatın devam ettiğini unutmamak lazım.
10 YorumlaAbi bence kendınıze bu kadar eziyet etmeyın. Rabb'e sıgının. Sizin değerinizi anlayacak olan hanımlar cıkar inşallah.Tek bı kısıye gönul baglamayın.(
13 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeşim çok sagol öyle yaptım acılarmı unuttugum tek yer seccademın başı . Ama bu kadar acı cektırn bırı neden hayatıma gırmıs kı dıye dusnmuyor degılım
- +1 yıl
hayır ve şer Allahtandır kardeşim biz böyle bildik böyle yaşarız ancak bir insan bir insana neden bu kadar acı yaşatır ki?
+1 yılhocam bende cok sevdim ask acısı sevdim ama umudumu hiç kaybetmedim 5 yıl bekledim ama allah karsıma oyle birini cıkardı kı ansızın simdi sevgiliyız 9 ay oldu hiç kusmedik tartıstık ama kırmadık ailelerimiz memnun kısmetse 9 gün sonra söz yuzuklerimiz takılacak benim tavsiyem allaha dua et ancak o seni kurtarır bu sıkıntıdan ve benim gibi karsına birini çıkarıverir kı eskıyı unutur ıyıkı bırakmıs dersin
02 Yorumla- +1 yıl
Allah mutlu etsın Allaha dua edıyorum ama gerı donsun dıye bı baskanısını ıstemıyorumben
- +1 yıl
istemiyorum deme ortak belki bu dha hayırlı olur ınan neyın nerden cıkacağı belli olmaz nıye terketti ki seni madem cok seviyor peki geri donse tekrar gitmeyeceği ne malum
tecrübe etmiş oldun bir daha ki ilişkinde yada ilişkilerinde daha dikkatli davranırsın. aynı hatalara düşmezsin. umut yok gibi hocam gerçekler doğru bir o kadar da acıdır malesef.
10 Yorumla
+1 yılölüm var ölüm ölüm o yüzden değmez üzülmeye. sen doğru ol yeter
11 Yorumla- +1 yıl
şükürler olsun ki öldgmde alnım ak basım dık gıderm ancak o benı bu kadar uzdugu ıcın mutlu olabılırmı?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 sene baya fazlaymıs bende 4 senemi verdim elimde kurumus ciceklerden baska bisey kalmadı senin anlaman gereken insanlarla beraber yasamaya alısmalısın,insanlara bağlı olarak değil
32 Yorumlazamanla unutursun ..süt emerdin gündüz gece unuttun ya büyünce ve tıpkı öylece unutursun...
https://www.youtube.com/watch?v=VJiAgj2m1mY00 Yorumlaibret aldım şuan ustam 14 yıl ,5yıllık kız arkım var aklıma kurt düştü neden terkette nedeni ne ?
13 Yorumla- +1 yıl
sogumus ıste, sana nasıhat :
asla sogutma ama sıkılmasında senden cok gorme ama seyreltmede gorusmeyı, ilgilen onunla ara sıra sogut cok ısınmasın, ancak sunuasla asla asla asla asla unutma sakın kendını kucuk dusurecek syler yapma sensız olamam ölürüm yasayamam sen benım ılk tek askımsın falan fılan bunlar yasakkkk sakın yama. her zaman senı guclu gorsun ıdolu sen ol. ve ne olursa olsun ipleri ona verme - +1 yıl
yok o ıhtımal yok, sordumda arastrdm da takıp te ettım hem o karakterde bı ınsan degıl olsa dırekt der baskası var senle olmıcak der kı onu dese 3 ıhtml vardı
ya ıkısınıde oldrrdum teslım olurdum
ya kafama sıkarım
yada o cocuk kımse canlı canlı gomerdım onu
+1 yılYazdiklarini okudukça kendim yazdım sandim.. ben de çok sevdim.. unutmak için başlarıyla görüştüm ama fayda etmedi.. 2 sene oldu daha çok özlüyorum. üstelik iki cihan bir araya gelse biz gelemeyiz o derece.. çok cçirkin noktalara gitti olay.. bilmiyorum çaresizlik zor bi şey.. yani ne önereceğimi de bilemiyorum.. zamanla bu sorunun cevabını belki bulabilirim
00 Yorumla
+1 yıleline bir akapunktur iğnesi al ve her o aklına geldiğinde iğneyi kendine canını hafi yakacak şekilde batır. bir süre sonra beynin acıyı ve eski sevgilini özdeşleştiriyor ve onu gbloke etmeye başlıyor ve onu unutuyorsun. Birde çok dua et.
02 Yorumla- +1 yıl
iğne kısmını okumamıs olıym . duya gelnce alnım secdeden bı an ayrılmıyor kı kardesım ahh ahh bılen anlar baskaı anlamaz kı kımsenınde 14 sene snra tekr edılecegnı zannetmıyorum onunıcın bu acı bı tek bende vardır
- +1 yıl
Tek çağren dua o zaman.
anlatmamak en iisi 8 senedir çekiyorum 18 sene daha çekerim onundan gelen dert başım gözüm üstüne
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşında olsan 16 yaşından itibaren onlamısın?
12 Yorumla- +1 yıl
ya cocukluktan berı askım ıste napıcan yası başı
Acı çektım yasadım ve bıttı
22 Yorumla- +1 yıl
nasıl atlattın? yardım etsene bıraz
Gizli Üye(36-45)+1 yıllan böyle erkekleri skcksin:) o yarar gt delikli kafalılara
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben terk eden erkelere bu lafı söyledim aşağıda kızlar yazmışlar ya..sana gelince yeni taş gibi bi kız bul eski sevgilinden daha güzel 3 ay sonra onuda seversin..sonra o mal eski sevgilin acı çekecektir..gel beni dinle
- +1 yıl
dogru dımı benı haketmıyor o, acıyı o ceksın ben degıl bırazda
Cevap sahibi+1 yılama eski sevgilinden daha güzel olmalı kız...ve en önemlisi eski sevgilinle yaşadığın köü şeyleri ..onun sevmediğin huylarını yaz...ve eski sevgilinle ,ilgili sadece bu yazdıklarını hatırla..peki 14 yıllık sevgilin niye seni terk etti?
- +1 yıl
sogumus benden ılgılenmıyormusum hep o yapmıs ben bırsey yapmamısım mezun olmamı beklıyomrs ayrılmak ıcın okulm dahada uzar vebalını alamaz mıs sımdıkı aldıgı vebalı bılmez tabı
Cevap sahibi+1 yılsana dediğimi yap...daha güzel birini bul ve o kıza bağlan...eğer eski sevgilin beni unut dediyse sende onu çatır çatır unut...evet eski sevgilini unut ..onunla yaşadığın kötü şeyleri yaz onun kötü özelliklerini yaz..sadece onunla ilgili kötü şeyleri hatırla.. bugün başla kız aramaya..kız mümkün olduğunca güzel ve canlı hareketli olsun..o zaman eski sevgilini unutursun..değiğimi yap ben yaptım çok işe yaradı..sonraki çocuğu ilkinden daha fazla seviyorum..ilkinide unuttum
Ben denedim bunu yemiyolar :D:D:D:D hani dayak yiyen erkeğe olanlar sana olmuyo :D:D:D bence dayak ye daha kolay :D:D
00 Yorumla
+1 yılbenimde 8 aylık ilişkim var sürekli ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık şimdi iyiyiz ama arada kavga ediyoz kıskançlığım ve yanlış anlamalarım yüzünden
01 Yorumla- +1 yıl
erkegı cok bunaltıyorsunuz bu sızın yapınızda var ne dıyım ama sevıyorsa zaten kıskanmanıza gerek yok o sızı aldatmaz
14 senede evlenemediysen sorun var zaten demektir
13 Yorumla- +1 yıl
askerlık iş olmadan evlenılır mı? nasıl bakıcan o kıza? neden mıllete avuc acayım kendı ayaklarmn uzernde celık gıbı durmak varken?=
- +1 yıl
ben okuluuzattım yenı mezun oldm tam askere gıdecekken ayrıldı ıste
+1 yılNoldu, nasıl atlattınız? Sonu, ya da başlangıcı merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla geçecek. Sadece bunca geçen zamana yazık olmuş..
00 Yorumla
+1 yılSalak mı ya o ?
15 Yorumla- +1 yıl
bı baskaı onu 14 yıl sevebılecek mı? yada sevdıgı bırı olunca onu operken el ele tutusurken benı hıc dusunmeyecek mı? anıalrmız gelmeycek mı gozunun onune?
- +1 yıl
O kadar duygusuz ki seni ortada bırakmış.Yazık olmuş verdiğiniz 14 yıla... Ama herşeyde bir hayır vardır.Belki 14 yıl bambaşka bir neden için vardı yanında...Belkide seni seviyordu gerçekten ama istemeyerek bir sorun nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.Ama dediğim gibii herşeyde bir hayır vardır.Belkide köşede seni yıllarca seven biri vardı. Hayat bu nerden bileceksin ne olacağını :)
- +1 yıl
hayır ve şer Allahtandır ancak ben kosede benı seven bırnı ıstemıyorum ben sevgılımı ıstıyorum atamıyorum ıcımden bı turluu
- +1 yıl
Zamana bırak
- +1 yıl
maalesef onunda ıstedıgı gıbı bı muddet aramıycam kı 11. gun dolgu 12. gunbaslıyor aramıyorum. bakalımozlyıp donecek mı?
+1 yılhuh ne aşkmış!
11 Yorumla- +1 yıl
yaaa gercek asşktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok merak ediyorum ben geçti mi çektigin acı?çünki şu an ben de aynı şeyleri yaşıyorum😔nekadara geçti? başkasını seve bildin mi? yoksa barıştınız mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
Allah kimseye yaşatmasın :(
01 Yorumla- +1 yıl
amın canım amınnn
sen ilk önce o mafya serseri resmini değiştir efendi bir resim koy
12 Yorumla- +1 yıl
:) yazıklan sana acıdım vallahı. o selcuk yontem dır tanmadgn bellı mafya serserı dedın ya. Allah sana benden beter acılar verır ınsallah kahroulur yanarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayı o silahla intihar edersen tabi ölmezsin bildiğin hürriyetin kuponla verdiği silah
01 Yorumla- +1 yıl
şakamısın sen ramazan ustu ya
ACIN BÜYÜK :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi durumunuz nasıl çok üzüldüm
00 Yorumlaçookkkkk...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği