Mantığım durduruyor sürekli beni. Zaten düşününce de tek taraflı hoslanti olarak kalır kim beni neden sevsin böyle. Çocuk zaten dış görünüş olarak çok iyi bana bakmaz. Soyle dışarıdaki sevilen insanları görünce heves ediyor insan az da olsa ama sonra hayatın gerçekleri yüzüme vuruyor kim benim gibi çöpü neden sevsin ki.
Zaten bu dünyadan bağımda koptu iyice sonra ki zamanlarda da bir de komple bu dünyadan göçüp gidersem efsane olur en azından kırık kalbim dinlenir sonsuza dek.
Zaten bu dünyadan bağımda koptu iyice sonra ki zamanlarda da bir de komple bu dünyadan göçüp gidersem efsane olur en azından kırık kalbim dinlenir sonsuza dek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyun kaç? Yüzünde sivilceler var mı? Ten ve saçın? Bazı ınsanlara bakım gerekiyor güzelliğini keşf etmek için
167 yim bakım yapıyorum ama dış görünüşüm yine de iyi değil sivilce her türlü çıkıyor bakım yapsanda o vücudun doğal bir tepkisi
Şöyle söyleyim güzellik görecelidir sen beğenmesen bile seni beğenen illa vardır.
Bence çokta kötü olamazsın. Yaşın kaç? Ve ten ve saç rengın nasıl?
Yoktur ancak göstermelik veya yarabandı olarak kullanmak için beğenir biri beni
Sanmıyorum ya öyle düşünme birisi kötülük yaptı diye tüm insanlar kötü olamaz ki 🥺
Hangi şehirde yaşıyorsun
İyisi denk gelse sevildiğime inanmam ben. Benim bu hayatta görevim kendimi yarabandı olarak kullandirtmak. Hayat maalesef özellikle Tanrı bazı kullarına torpil geçiyor bu dünyada. Ben kimim ki sevileyim ki çöp kadar değerim bile yoktur dış görünüş desen o da yok zaten
Gizliden cıkıyorum
Çıkınca ne olacak ki yanlış anlama dediğimi
Kim olduğumu bıleceksın
Seni tanıyınca ne değişecek ben kendimi tanıtmakta bile zorluk çekiyorum. Tanıdığım biri bile ben erkek olsam sana bakmam demişti o kadar haklıymış ki şu an düşününce çok mantıklı geliyor dediği şey
Yazman lazım yanı
Ne yazmam lazım ki
Bi yap sen görürsün
Yanlış anlama seni tanımıyorum bile ne dersen de yine değişmeyecek düşüncem hayatın gerçekleri bunlar ben böyle öğrendim
Senden kimse hoslanmioki kasma otur evde sen
Teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız da zaten kim benden neden hoslansin ki
Byby
Yasın kaçkş
20 den büyüğüm
boş ver takma çok
Sadece görünce insan heves ediyor az da olsa da ben artık dünyadan bile soyutladim sadece Malum sonu bekliyorum umarım biraz acele eder Tanrı
Kriterler neler
Bir kriterim var o da bu dünyadan çekip gitmek başka bir şey istemiyorum sadece canımı yakan durumlar var bende buraya yazdım. Bilmiyorum ama önceden kalbim falan agrimazdi artık her gün ağrıyor biliyor musun hislerim doğru çıkacak gibi uzun süreli yaşamam ben bu hayatta.