İlk buluşma anısı 🙃?

Merhaba arkadaşlar bundan aylar önce ilk defa biriyle date çıktım arabasıyla beni almak istedi 2 3 kere hayır dedim ama biraz daha ısrar edince kabul ettim buluşmaya gittim ama utanıyordum herneyse biraz sohbet ettik ama çocuk hiç benle ilgili sorular sormuyordu yani tanımaya çalısmıyordu beni daha sonra arabayı bir yere park etti kahve almaya gitti o sırada eve gitmek istiyordum çocuk geldi saçıma dokunda daha sonra birden sarıldı bende kendimi geri çektim sonuçta ilk buluşma ve ilk defa biriyle date çıktım sonra bana hemen benden sıkıldınmı dedi hayır dedim izin istedi sarılabilirmiyim diye tamam dedim sarıldı ama git gide böyle yakınlaşıyordu kendimi kötü hissettim makyajım sweatine bulaştı dedim ıslak mendil verdi elime sweatini tuttu bende sildim sonra geri döndük beni aldığı yere yol boyunca konuşmadık pek fazla eve gittiğinde mesaj at dedi bende atmadım diğer gün arkadaşıma anlattım arkadaşım ilk mesajı o zaman sen at dedi attım çok soğuk konuştu mesajı atmak istemiyordum içimden gelmiyordu aradan 2 hafta geçtikten sonra takipi bıraktı çok takıntılı olduğum için halen onu düşünüyorum acaba kendimi rezil edecek birşeymi söyledim yaptım diye sonrada diyorum ki amacı farklıydı umarım beni unutmuştur anlatacak kimsem olmadığı için anlatmak istedim bahsettiğim arkadaşımlada konuşmuyorum.(biraz pelteklik var bende bu yüzden özgüven sorunu yaşıyorum utangaçlığımın sebebide bu ama bana çok güzelsin demişti).

İlk buluşma anısı 🙃?