Nasıl davranmalıyım bilmiyorum içimde kalmasını istemiyorum yarın ne olacağı belli olmaz dedi ve söyledi bende olmayacağını dile getirdim açılmadan önce de konusu çok geçmişti o zaman da ailesel bazı olaylar yüzünden bu işlere sıcak bakmadigimi söylemiştim biliyor yani çok kibar efendi eğlenceli biri onu seviyorum ama o aşk açısından bilmiyorum nasıl davranacağım gram fikrim yok eskisi gibi davransam mı soğuk durmak da istemiyorum çünkü arkadaşım en azından benim için uf.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer arkadaş ilişkisi arasında aşkı da hoşlanma gibi durumlar girdiyse ben sana net bir şekilde şunu söylemek isterim ki o arkadaşlık eskisi gibi devam etmez, eğer zaten sende bir duygu yoksa onu da sana karşı duygular varsa ve belli bir zaman sonra bunu ifade ettiyse artık o sana arkadaş gözüyle bakamaz sen de ona bakamazsın doğruyu söyleyeyim, çünkü her dakika bir umut bekleyecek belki sen istemediğin zaman üzülecek aynı zamanda senin hayatını başkası girdiği zaman kabul etmek istemeyecek o yüzden ya arkadaşlığını bitireceksin ya da seviyorsan şans vereceksin eski arkadaştan sevgili olur en azından seni anlayan seni bilen bir insan ama arkadaşınla sevgili olduktan sonra yeniden arkadaş olamazsın ya da duygularını bildikten sonra arkadaş olmaya devam edemezsin çünkü olmuyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıpatıp aynısı başıma geldi. Tabi aynı olayda yine senin başına gelen olaydaki gibi ben çok yakın bir arkadaşıma yıllar sonra duygularımı söylemiştim. Çok uzun süreli bir arkadaşlığımız vardı ve inanılmaz yakındık. Hayatıma sonradan giren en değerli insandı. Birlikte mutlu olur birlikte üzülürdük. Her şeyimizi bilirdik diyebilirim. Aşık mıydım bilmiyorum ama aramıza 3. kişiler girmesinden hep endişeliydim. Onla hayatımı birleştirmek istiyordum içten içe çünkü onunla aramda en ufak bir gölge bile olsun istemiyordum. Uzun lafın kısası söyledim ona düşüncelerimi ve senin verdiğin gibi bir tepki verdi. Beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü söyledi ve bu söylediğim için çok üzüldü. Çünkü yeni bir ilişkiye başlamıştı ve ben çok kötü hissediyordum başka biriyle olduğu için üstelik o kişi onu sık sık üzüyordu. Bildiğin depresyondaydım. O da farkındaydı ve ''bu böyle devam ederse sen toparlayamazsın, hep üzülürüz ve kendimi affedemem'' dedi. Sonrasında arkadaşlığımız bitti. Son konuşmamızdı. 3 yıldır konuşmuyoruz. İçimde bir yaradır. İlk zaman ki gibi değil belki ama hala aklıma geldikçe çok üzülürüm kendi kendime :) Sadece anlatmak istedim çok benzer bir şeyi senin de yaşadığını görünce. Umarım ikinizin de mutlu ve hayırlısının olacağı bir sonuca bağlanır aranızdaki ilişki...
36 Yorumla
Soran+1 yılinşallah gerçekten sevdiğim biri aynı zamanda efendi şu dönemde erkeklerin ağzından küfür eksik olmuyor ama o nasıl konuşması gerektiğini flnda bilir ama ben hep korkmusumdur böyle islerden benim ailem çok sevgi dolu değildi babam anneme şiddet bile uygulamisti o yüzden sıcak bakamıyorum beni seven birini uzermisim gibi geliyor ve arkadaşlığımız başka bı seviyeye çıkarsa belki de aynısı gibi olamayacağız bilmiyorum en iyisi akışına bırakmak galiba
Soran+1 yılYaa öyle düşünme aslında açılması belki de iyi olmuştur ama o erken açıldı bence biraz daha zaman geçmeliydi bana kalırsa sevdiğin kızla ne kadardır tanıştığını bağlı
Cevap sahibi+1 yıl@deminirik Karar senin elbette dostum ama bu sorunun cevabı gerçekten insanı yiyip bitiriyor. Birkaç günlük dünyadasın, sabrı kalmıyor insanın bir yerden sonra :) Açılmadığın için yoluna da bakamıyorsun, karşına çıkan insanlara şans veremiyorsun yani ben en azından öyleydim. Aklımda başkası varken biriyle olamazdım. En acısı da karşındaki kişinin ilişkiye başlamış olması... Başta söylediğim gibi karar seni tabi ki.
Cevap sahibi+1 yıl@soran 8 yıl kadar olmuştu :) daha da zaman geçmeli miydi sence :D
Soran+1 yılOhaa 🙀
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen gün ben de buna benzer bir soru sormuştum. Kişisel düşünceme gelince, evet olur bence. Hatta olmalı. Biz zaten bizi anlayan, yanında mutlu olduğumuz, iyi vakit geçirdiğimiz ve birbirimizi sevdiğimiz kişiler ile yakın arkadaş olmuyor muyuz? O halde bu arkadaşlık ilişkisini bir üst aşamaya çıkarmaya engel olan ne? Seni daha iyi kim tanıyabilir, anlayabilir? Normalde birisi ile sevgili olmak için görüşülüyorsa bile önce arkadaş olmak gerek. Flört falan hikaye.
01 Yorumla
Soran+1 yılPff haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadaşlar birbirlerinin en doğal hallerini bilir. Yani ilerde iyi ya da kötü bir sürpriz yaşanma şansı çok zayıf. Onu tanıyorsun. Bir kağıt al sol tarafa iyi sağ tarafa kötü huylarini yaz. Bu huylara puan ver. Sonra her iki tarafı ayrı ayrı topla. Aradaki farka bak. Artıları çok çıkarsa denemeye değer. Eksileri çok çıkarsa arkadaşlığı da bitir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlişki konusunda kaygıların varsa açık açık konuşmaya başla. Ve davranışlarında rahatsız olduğun bir şey olursa söylemekten de çekinme.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence içinden geldiği gibi mesafeli ol
00 Yorumla Olmuyo ya yürümüyor kendisinin her şerefsizliğini biliyorsun arkadaşken sorun olmuyor ama iş ciddiye binince ağır geliyor. Bende çıktım arkadaşımla ama çok uzun sürmedi. Eğer çıkma islerini çok ciddiye almıyorsanız bence denenebilir. Bazıları direkt arkadaşlığını bile bitiriyor. Biz hala arkadaşız deneyim oldu bizim içinde. Ama bazen Bi kıza çok ilgili davranıp sizede bacısı gibi davranınca Bi bozuluyorsun. Kendi düşüncelerini ve karşı tarafın hareketlerini göz önünde bulunarak değerlendir bebis❤️💋
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama dediğim gibi öyle serserilik yok kendisinde hatta doğru düzgün kız arkadaşı bırak erkek arkadaşı bile yok temiz iyi biri benim erkek versiyonum da diyebiliriz sknd tek sorun beni sevmesi o da sorun mu bilmiyorum üzmek istemem kimseyi
Gerçekten istesen bunu sormazdin. Normal arkadaş gibi devam et. Olur da bir gün saygısızlık yaparsa yol ver gitsin. Yakın arkadaş ile sevgili olur neden olmasın. Ana baba bir değil sonuçta. Ama yani istemediğin bu soruda belli be kuzum.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 🙂
Eğer seni hakikaten seviyosa bunu sana söyleyerek arkadaşlığınızı bitirmeyi göze almıştır. Cevabın olumsuz olursa ben seninle arkadaş kalacağını sanmıyorum en azından ben kalmazdım. Eğer denersen ve anlaşamazsanız yine arkadaşlığınız biter. Yani arkadaşlığınız çocuk sana açıldığı an bitti büyük ihtimalle. Bence bi şans verilebilir zaten arkadaşından oldun belki iyi bi sevgili kazanırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılbenle lütfen küsme demişti gerçekten arkadaşlığımız bitmiş olamaz ya
Soran+1 yılÖyle bir şey olsa anlatmam ki neden çocuğu uzeyim ama zaten sevgili olmama nedenim onla alakalı değil benle alakalı o yüzden hayatıma uzun süre birinin gireceğini sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Tanımadığın bilmediğin biriyle sevgili olmak yerine güvendiğin tanıdığın hoşuna giden biriyle daha iyi olur tanımadığınız iyi biri olduğunu tespit zor olur kötü yönlerini kimse göstermez bence olumlu davran cesaret ver
30 YorumlaOlur neden olmasın ama acele etmemek lazım sende kafandaki soru işaretlerini çözene kadar normal her zaman ki gibi davranabilirsin diye düşünüyorum 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
@Ksüyenaz en mantıklısı yakın arkadaş devamlı yanyana ister istemez bir yakınlaşma olur
Soran+1 yılEvet sağol
+1 yılArtık arkadaş olamazssınız. Tecrübeyle sabit
110 Yorumla
Soran+1 yılNasiiii ya OF OF
- +1 yıl
Denersiniz arkadaş olmayı kısa bir süre sonra o tekrar sana yürür. Bu böyle gider taki ya onun istediği olur ya da sen sıkılırsın bu durumdan ve arkadaşlığınız biter
Soran+1 yılpf tecrübe ettin yani
- +1 yıl
Biraz kardeşim var bendede, 2-3 kez tecrübe ettim
Soran+1 yıleskisi gibi davransam sence sonuçta ona söyledim olmayacağını
- +1 yıl
Davran tabi ama sonuç değişmeyecek
Soran+1 yılvalla çok umutsuz konuştun moralim bozuldu
- +1 yıl
Bozma moralini belkide ben yanılıyorum
Soran+1 yılinşallah öyledir
- +1 yıl
Hayirlısı
+1 yılÇok kötü durum
Seni de omu da anlıyorum
Içinde ona karşı bir şey yoksa hiç bulaşma
Ama yok dedikten sonra zaten arkadasliginizdan eser kalmaz
Ne kadar ugrassaniz da eskisi gibi olmaz
Evet dersen orası farklı boyut tabii03 Yorumla- +1 yıl
Şoyle de bir sey var
Yakın arkadaştan cok iyi sevgili olur bana kalirsa
Soran+1 yılHala çok iyi anlaşıyoruz ama sevdiğini söylemekten çekinmiyor
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş, zaten senin istediğin kıvama inemeyeceği için ister istemez sohbetinizde eskisi gibi olmayacaktır.
Geçmiş olsun10 Yorumla
+1 yılSevdiğim bir kızın arkadaşlarına onu sevdiğimi ve bu söylediklerimin aramızda kalmasını istedim ama olmadı her neyse kız kendisini sevdiğimi öğrendi ve saçma sapan hareketler benim kocam var vesayre beni kendine yakıştırmadı ve iyi arkadaştık bu neden yüzünden küstü, kin tuttu vb gibi olaylar çokta umrumda değil insanlığını tanıyamamış, karekterine sahip olmamış birisi yakın ark şansın olacak bu hayatta bazen olur bazen olmaz ama benim işim bu yönde hep kötü oldu
17 Yorumla
Soran+1 yılYani ne diyorsun akışına mı bırakayım
Soran+1 yılaynen doğru söylüyorsuun.
- +1 yıl
Neyin kocası öğrenciyiz biz daha gitmiş sevgili yapmış flörtüne kocam diyor ergen hareketler
- +1 yıl
Akışına bırakma güzel dille söyle olursa ne mutlu olmazsa boş ver takma kafaya
- +1 yıl
Öyle ark varki yıllardır ark dediğine kazık atar sevgilin var mı dedik yok dedi madem var söylede ona göre hareket edelim bu dünya boş boş
yorumdakilere itafen bir şey sormak istiyorum. ben şahsen tanımadığım bir insanla sevgili olmam. ama tanıdığım insanla sevgili olmak için önce arkadaş olmak gerekiyor. e bu sefer de bu durum ortaya çıkıyor. en sağlıklı sevgili yapma durumu nedir? benim kafam çok karıştı
13 Yorumla
Soran+1 yılahdhhsh inan bilmiyorum arkadaş gibi konuşmak ve daha farklı biçimde konuşmak var arkadaş gibi konuşurken bazen bir şeyler değişebiliyor ve artık karşı taraf için ya da senin için karşı taraf arkadaş olmuyor yani bu işler çok karışık en iyisi aşık olmamak dkndks
- +1 yıl
ya insanlara bakıyorum arkadaşlarıyla aşırı samimi konuşuyor ama sevgililerinin yanında bi kasıntı duruyorlar. yanlış bir şey yapmayayım ya beni beğenmezse diye felan. insan sevdiğinin yanında rahat olmalı ya. belkide benim kafa yapım bu dünyaya ait değildir. galiba sonsuza kadar yalnız kalıcam.
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun sevdiği insanın yanında rahat olmalı kişi bence de ama öyle düşünme belki kendine göre birini bulursun
+1 yılSoruyu gordugum gibi bildirime hizlica dokuntum. Abla senden rica ediyorum. Konusmayi kes ve seni sevmiyorum fikrim degismiyicek ne yapsanda soyle. O bana sunlari soylemedi aylarca oynadi simdi unutmasamda icimde nefret var ona karsi. Olucaksan ol olmucaksan cikar hayatindan erken erken lutfen.
13 Yorumla
Soran+1 yılPf ayh gerçekten kafamı çok karıştırdılar inan ama silsem de o zaman bu öyle dusunucek çünkü bak yakın bı arkadaşım ve bana zaten bağlanmış yine aynı hissiyatı yasatmayacak mı
- +1 yıl
Artik is isten gecmis sen su cocuga asik ol bence
Soran+1 yılKANZKAMDKKANXKDMD ya bak illa biriyle olucaksam onla olurdum tüm arkadaşlarım arasından ama ben birinden nasıl hoşlandığımi anlarım onu bile bilmiyorum
Nie boylesiniz he gerçek manada size umut verecek erkek belki sizi çok sevecek değer belki mutlu olucak sin hep engel ve ret istemiyorsan arkadaş olma o adamın kalbini fala yaralama
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tek taraflı yazmışsın düşünmeden kusura bakma ama
Sen beyefendiden hoşlanıyorsun. Aynı şekilde devam et. Kafandaki olumsuz düşüncelerin nedenlerini sorgula. Sorgulamaktan güzel sonuçlar çıkarsa değerlendir. Umarım mutlu bir başlangıç olur..
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bile hoşlandığımi bilmiyorum ki sen nerden biliyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum değil gibi
Soran+1 yılBence ben korkuyorum çünkü bu sanal bı arkadaşım zaten
Soran+1 yılOfff zaten çok iyi biri bana değer verdiğini anlayabiliyorum ama ben şu zamana kadar sevgili yapmadım ailesel problemlerim vardı zaten babam annem arasında polislik olaylar bile olmuştu o kadar kapalıyım ki bu konulara ona da söyledim galiba sadece Arkadaş olabilirim çünkü m. lim
Soran+1 yılEvett olayları ayrıntılı anlatınca kararinizda değişme oldu değil mi ve çocuk açıldıktan sonra beni sevdiğini ciddi anlamda belirtmeye söylemekten cekinmemeye başladı 2 gün önce oyundaydik dediğim şeylere 5ten fazla önemli değil dedi bende sinirlendim ne önemli senin için Allah aşkına dedim "sen oldu mu"dedi dünde olmayacağını söyledim net bı şekilde bilmiyorum artık ne yapar
+1 yılSen ne kadar arkadaşça yaklaşsan da o senin her hareketinden attığın bir mesajdan umutlanabilir. Kendini çok net bi şekilde umutlanmaması gerektiği yönde dile getirip onunla konuşmanı öneririm. Böylece arkadaşlık bağını koparmak zorunda kalmazsın. O da umutlanmamış olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
Böyle bir durumda hicbirseyin eskisi gibi olmayacağını kabullenmen gerek, çünkü bir taraf gönül bağı kurmak isterken, diğer tarafın arkadaş kalmaya çalışması ciddi anlamda çelişkidir
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
Akışına bırak zaten yakın zamanda aranızdaki bağ kuvvetlenir ona göre bir yola girersiniz
10 YorumlaBugun yol verir yarın bi baskasıyla evlendin diyelim buyuk bi kavga yasadın varsayalım evlendigin kisi ile eger o kavgadan sonra anlatmak icin aglamak icin o arkadasını arıyorsan ona guveniyorsun onun yannda mutlusun demektir ama tam tersi ise ver yolu direk gitsin acımasız olun biraz
00 YorumlaBu yüzden kadın ve erkek arkadaş olmamalı. Eski sevgililerin bu durumu sorun ediyorsa, kıskanıyor laf yapıyorlarsa haklılarmış demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim yok :'
bu gün değilse yarın düşmanın olacak ya sevdiğine ya sana ve o zaman anlıcaksın yılan aç kalırsa seni yutmaya kalkar şimdi yanındasın duygusal doyuyor derim.
00 YorumlaBu karşındakine göre değişir. En yakın arjadaşın sonuçta en güvendiğin insandır. Aşkta esas olan güven ise yakın arkadaştan on numara sevgili olur. Fakaaat
Ben yakın arkadaştan sevgili yapmam. Onumla zaten kardeş gibiyizdir Ee sevgili olma gereklerinden biri de cinsel yaşam sonuçta. Yakın arkaşım benim için amca kızım gibidir. Birliktelikte cinsellik yok ise zaten sağlıklı bir sevgililik de yoktur...01 Yorumla- +1 yıl
Abi konu cinselliğe nasıl geldi ya erkekler şaşırtmıyor gerçekten
sen net olmuşsun tebrik ederim
benim de başıma gelmişti ama net cevap vermeyip duygularımla oynadı05 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte o yüzden bu başlığı attım boş yere üzmek istemiyorum birlikte eğleniyoruz dertlesiyoruz kırmak üzmek istemem çünkü gerçekten efendi biri
Soran+1 yılOfff ya ne güzel arkadaştık neden söyledi ki
Soran+1 yılEvet doğru neyse yapacak bir şey yok gerisi Allah kerim
Durumun farkındasın bu yüzden buna göre adımlar atmalısın tam olarak istemiyorsan sevgililik bu durumu ona belli etmelisin hem de net olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aslında en yakın arkadaşlar ile bir ömür geçer bence kendinize bir şans verin...
13 Yorumla
Soran+1 yılOna bende katılıyorum ama of kafam karışık gerçekten çok yorgunum
Soran+1 yıldoğru söylüyorsunuz
Bence iyi bir ilişki en yakın arkadaşla olandır. Birbirini anlayan insanlar mutlu olur bu fikir zaten herkes tarafından bir noktaya kadar kabul edilir. Eğer içinde gerçekten aşk varsa durma. Eğer yoksa da hiç travma yaşatma karşındakine.
25 Yorumla
Soran+1 yılOf gerçekten çok zor inan ki ve sanaldan yakın arkadaşım bu arada kendisi
Soran+1 yılGörüşmedik uzak şehirler zaten 19 o da 23
Soran+1 yılBilmiyorum belki de
+1 yılArkadaş gözüyle bakıyorsan itirafa rağmen olmaz bu iş. Sonuçta hissimiz de çok önemli.
20 Yorumla
+1 yılaynısı başıma geldi yazsam roman olur abla yapma bence kshxkdkdk
02 Yorumla
Soran+1 yılahbdhshdh tamam yapmıyorum
Soran+1 yılya şu an ikimizde arkadaşız ve her şey iyi ama yürüyor mu evet yürüyor ve o öyle yapınca ne desem bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan hoşlanmadığı bir karşı cins ile nasıl arkadaş oluyor ben bunu çözemedim
04 Yorumla
Soran+1 yılyani bilmiyorum belki yetiştirilme tarzından olabilir benim abim ile aramda çok bir yaş farkı yoktu arkadaş gibi büyüdük bu yüzden erkeklerle aram hep kızlarla olduğum gibi iyi olmuştur bazen böyle şeyler yaşanabiliyor işte
Soran+1 yılbilmiom artık
+1 yılBenim de yakın arkadaşım var bilemiyorum nasıl olur aynı konuyu açmak istiyorum
017 Yorumla- +1 yıl
Açılmak en doğru karar olur hayatının en doğru kişisi en yakın arkadaşındır bana göre en yakın arkadaşınsa zaten otomatikman kafa yapıları da uyuyor açılmak en doğru karardır emin ol çoğu kişi hep en yakın arkadaşından hoşlanmıştır
- +1 yıl
Onu kaybetmek istemem
- +1 yıl
Ozaman yapacak bir şey yok ölene kadar hep kalbinde bir buruk hisle yaşarsın ve keşke deseydim demek yerine iyi ki demişim sözünü söylemeyi tercih ederim emin ol sen demezsen birgün başkası der ve kabul ederse gözünün önünde sevdiğin kızın başkasıyla beraber olması kadar sor bir durum yok
- +1 yıl
O daha zor
- +1 yıl
Aynen öyle bu yüzden açılmak daha iyi
Soran+1 yılUzun bir süre arkadaşsan bence açıl ama yeni bir arkadaşlıksa açılma biraz daha zaman geçsin yine sana kalmiss
- +1 yıl
Aynen haklısın
- +1 yıl
Senelerdir tanıyorum
Soran+1 yılO zaman açıl ya içinde tutma
- +1 yıl
Kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılbenim dayım zamanında sanaldan biriyle tanışmıştı ikisi de birbirinden hoşlanıyormuş ama bilmiyorum ya kendilerine itiraf edememisler ya da söylemekten utanmislar sonra ailesi kızı kendi yakınlarıyla evlendirmis dayım çok acı çekti bu yüzden söyleyemedigi için çok pismanmis yani yine sana kalmış bu durum
- +1 yıl
Bence bu hikayeden bir ders çıkarabilirsin
- +1 yıl
Geç kalmış olabilirim
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Bir kızla buluşacakmış
Soran+1 yılYapicak bir şey yok
- +1 yıl
Birlikteyiz
Yakın arkadaştan koca bile olur. O kadar iyi anlaştığın birini eğer biraz olsun istiyorsan veya için alırsa sevgili olun. Çok mutlu olursunuz.
00 Yorumlaboş ver. kafanı yorma su akar yolunu bulur. adam ne yapsan avrat kıtlığı var memlekette önüne gelene yürümüş. avrat bulmak zor.
00 Yorumlaacildiysa bu saatten sonra arkadaslik iliskisine devam edemezsiniz bence ama iliski olarak deneyebilirsin istersen
00 Yorumla
+1 yılKonunun kahramani sizsiniz, biz nerden bilelim
04 Yorumla
Soran+1 yıl😪 böyle dusunuceksen hemen uygulama kapansın o zaman
- +1 yıl
Şimdi kapansin
Soran+1 yıltamam yetkililerle konuşurum
- +1 yıl
Ben musait olunca artik ablasi :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence, arkadaşlığı sonlandırın. Çünkü; sen ona arkadaş gözüyle bakarken, o sana aşk gözüyle bakacak. Önceden bilmediğin için zor olmazdı ama şimdi çok zorlanırsın. En doğrusu, arkadaşlığı sonlandırmak olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Arkadaş gibi davranmaya devam et zaten olmayacağını soylemissin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbence de haklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakın arkadaştan sevgili olunmaz ya hic çekilmiyor çok sıkıcı geliyor bana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıliletişimini kesmek istemiyor ve arkadaş kalmaya devam etmek istiyorsan konuşarak halletmelisin falan...
ama öteki türlü sanki senin de aklın karışmış gibi. :)00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadığın için sonradan ayrılcaksan umut verme sev olmaz sev olucaksan hiç ayrılma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duygularından emin değilsen boş yere yorma çoçuğu. Şimdi kırılmaz, ileride kırılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaininin sesini dinle o sana en doğru yolu gösterir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz kızın aklını çelebilir çelmekle kalmaz yoldan çıkarır kızların sevgililerini doldurur aklını veya kızları anlayan anladı şimdiden göz önünde canlanmaya başladı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe oluo ne oluoo
+1 yılÇok fazla duygusallaşma mantıken düşün ondan olup olmayacağını kafa yapınız aynı olduğu kanısına vardıysan sevgili ol ama durum tam tersiyse kendinden uzaklaştır
09 Yorumla
Soran+1 yılKafa yapımız aynı hatta o benim erkek versiyonum o derece düşün ama ben birinden hoşlandığımi nasıl anlarım onu bile bilmiyorum bu işlerden korkuyorum ekstra bı sorumluluk benim için sabah günaydın mesajı at yok şu bu benim annemle babamın ilişkiside kötüydü ki hala kötü o yüzden sıcak bakamıyorum
- +1 yıl
Birinden hoşlanmanı beklemen bence saçma kafa yapınız bu kadar aynıysa karakterinde oturmuş olgun biriyse kaçırma öyle insanlara günümüzde denk gelmek çok zor.
- +1 yıl
Yani yanlış anlama git yakasına yapış demiyorum ciddi anlamda hoşlanıyorsa senden karşılık ver duygularına
Soran+1 yılahdhahhd evet haklısın ama sanal arkadaşım bu benim kafam çok karıştı
- +1 yıl
Sanaldan yapılmasını ben hiç doğru bulmuyorum. İnsanlar sanalda tabiri caizse o kadar iyi pazarlıyorlar ki kendilerini etkilenmemek elde değil tabii içini öğrenince o kişinin nasıl biri olduğunu daha iyi tanıyorsun
Soran+1 yılİşte belki de içimdeki korkunun da nedeni o'dur zaten şu zamana kadar deneyimim olmamış e bi de sanal yanuu akışına bıraktım
Soran+1 yılçocuk geçen sene aldatılmış hem beni nasıl sevdi anlamış değilim
- +1 yıl
Kabul etme ve uzak dur daha iyi
Soran+1 yıl😪😪
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu seviyorum demişsin? Aşk olarakmı yoksa arkadaş olarakmı?
03 Yorumla
Soran+1 yılYo bak arkadaş olarak yazmışım sknsk zaten sevsem duygularına karşılık veririm bilmiyorum ki ben hayatımda kimseden hoşlanmadım hoşlanmak nasıl olur nasıl anlarım onu bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCiddi yaklaşıyorsa, şans ver bence Hayatına al, bu devirde güvenilir insan bulmak zor ne kaybedersin ki öyle düşün
Soran+1 yılofof inan bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani olabilir neden olmasın sonuçta birbirinizi tanıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ilişkiniz düzgün gitmez ve ayrılırsanız arakadasliginizda bitebilir ve yakin arkadaş olarak anlaştığın kişi ile sevgili olarak anlaşamayabiliyorsun (tecrübe ile sabit)
21 Yorumla
Soran+1 yılAhshhahs doğru söyledin
Artık arkadaş kalamazsın bu bir gerçek, Aşık değilim mevzusunu da geç aşk diye bir şey yok sana değer veriyorsa yanında mutluysan seviyorsan belli et
20 Yorumla
+1 yılYok yakinken ask mesk iliskisinden uzak durmalisin bak ben ettim sen etme. Bekarlik sultanlikmis. Evlendim sorun sorumluluk bitmiyor birde cocuk oldu mu var yani sen dusun 🥴😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler böyle işte ya. Bu kadın bi erkek nasıl yakın arkadaş oluyor anlamıyorum ne paylaşıyorsunuz
00 YorumlaAslında en güvenilir ve derdini anlatmadan anlayan kişidir arkadaş keşke hissel birsey olsaydin Dürüstçe hiçbir şey olamayacağını anlatmak lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güvenilir hiç kırmak istemem onu
+1 yılyakın arkadaştan ilişki zaten başından beri seviyorsan o senin arkadaşın değildir ama yakın arkadaştan pişmanlık olur sonra yakın arkadaşını da kaybediyorsun
00 Yorumlabaşka kızlara olan tavırları belirleyici olabilir, onlara resmi ise, sana bağlanmıştır diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düzgün kız arkadaşı yok ben varım
Soran+1 yılVe bu çocuğun eski sevgilisi aldatmıştı onu pek kız arkadaşının olmamasının nedeni bu
Soran+1 yıl😿 galiba öyle oldu
Hoşlanıyorsa azmesafe olsun ama sıcak davran bir erkek Hollanda geri adım atmaz , hoşlantısı devam eder yani
064 Yorumla- +1 yıl
Hollanda?
Soran+1 yılEvet ileri adım atıyor zaten geri adım atmadı
Soran+1 yılKaçmak bana doğru gelmiyor zaten ben böyle devam edemem deyip silmem bence karşı tarafı diğer seçeneklerden daha fazla kırar ama böyle de sanki umut veriyormusum gibi pf eskisi gibi davranacağım gerisi hayata kalmış nereye giderse artık (sanaldan biri bu)
Soran+1 yılBen buna benzer bı olayı yine yaşadım abimle beraber büyüdüğüm için erkeklerle iletişimim hep iyi oldu yine bir arkadaşım vardı böyle o bana açıldı açık açık ona da söylemiştim 2 yıl geçti öyle arkadaştık ben değil o sıkıldı galiba:d o silmisti
Soran+1 yılPffff
Soran+1 yılyoruldum ya
Soran+1 yılOSNDKANDKSN oha ne değişik bı kız arkadaşın varmis hiç gulesim yoktu ya yorulmaktan kastım şu karşı cinsle bı arkadaşlık kurdugumda illa böyle bı sorun ortaya çıkıyor kirmamaya çalışıyorum ya ben kırılıyorum ya da ben onu kiriyorum yordu yani bu döngü
Soran+1 yılahbdhshdh tobestafurullah
Soran+1 yılaklımda kimse yok hiçbir şekilde de arzulamiyorum ama onla konuşmaktan mutluluk duyuyorum çünkü beni dinliyor bende onu dinliyorum sanal ama yani zor
Soran+1 yılJSNDJANKSMSN sende kızın üstüne neden yürüyorsun ki
Soran+1 yılBugün bana belki yürümüş olabilir bi olay oldu 5ten fazla önemli değil dedi bende sinirlendim senin için ne önemli Allah aşkına dedim bana "sen oldu mu" dedi bu işler canımı sıkıyor
Soran+1 yılAOAUHSJAJAJSJD of moralim bozulmustu sağol Allah'ta seni güldürsün
Soran+1 yılöyle biz oyundan tanıştık zaten oyunda dediğim şeylere önemli değil diyip durdu bende öyle söyledim o da o yazdığımı söyledi iste
Soran+1 yılsanmıyorum silicegimi
Soran+1 yılnasıl alev almış ya ala ala
Soran+1 yılSilmeyecegim için sıkıntı yok ama silersem buraya gelip yazarım
Soran+1 yılÇıkmam ki
Soran+1 yılSldnslndls ya zaten sanal nerden duysun
Soran+1 yılKıskanırdı muhtemelen sanalda takıma bir erkek aldığım zaman normalde olduğu kadar mutlu olmuyor
Soran+1 yılyani bilmiyorum bence bana kizamaz bi kez bile bagirmisligi yok
Soran+1 yılpff öyle bir şey yapsa açıkça sert bi dille uyarirdim muhtemelen
Soran+1 yılo zaman yapicak bir şey yok
Soran+1 yılAyy sen ne bu iki dakikada senaryo uydurdun gerçekleşmesi çok düşük bi olay bu
Soran+1 yılyaw sende tamam hadi öyle olsun silersem dediğim gibi yazarım
Soran+1 yılinşallahhh
Soran+1 yılahdhhsh teşekkür ederim sende
Soran+1 yılhala mutlu olabilirsin bence
Soran+1 yılBilmiyorum anlattığına göre onla olmaz gibi belki başkasıyla
Soran+1 yılBazı şeyleri zorlamamak lazım
Yakın arkadaşla sevgili olunmaz çünkü bi süre sonra işler boka dönüyo sevgili gibi değil knk oluyosunuz romantiklik hiç olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılorasını hiç düşünmedim ben hala nasıl davranmalıyım onu düşünüyorum eskisi gibi davranacağım galiba zaten istemediğimi söylemiştim ne yaşıyorsa kendisine kalmış ben buyum istemezse siler
+1 yılYakın arkadaştan sevgili olmaz. Her şey ters gittiği zaman hem en yakın arkadaşını kaybediyorsun hem de sevgilini o yüzden hiç o toplara girme
11 Yorumla- +1 yıl
Yakın arkadaşıma açıldım ve şu an 1 buçuk yıldır beraberiz mutluyuz kendisi çok olgun düşünebilen birisi elbette sorunlar oluyor fakat her ilişkide olur önemli olan üstesinden gelebilmek
+1 yılSen hoşlanmiyorsan zorlama. Ama en iyi kiz erkek arkadaslar evlenmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılahbdhahs
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Bu hikâyenin aynısı benimle yakın kız kankami anlatiyor 🤦🏻♂️😂neden olmaz?
028 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmaz? Bir çok sebebi var aslında ama sorun şu ki sebeplerin hepsi çocukla değil benle alakalı üzmek istemiyorum böyle işleri becerecegimi düşünmüyorum ne yapacağım asla belli olmuyor ters ters işlerim var kalbini kırarım ailemde çok sevgi dolu değildi babamın anneme çektirdiklerini çok iyi biliyorum yani bilmiyorum korkuyorum belki de yalnızlık benim kaderim çocuk zamanında aldatılmış ilk aşkı tarafından ona rağmen bana beni sevdiğimden söyledi hiç üzmek istemem
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılyoruldum ben bu durumdan gerçekten
Soran+1 yılsürekli arafta kalıp sıkışmaktan kimseyi kirmamaya çalışırken en fazla kıran kişi gene benim
Soran+1 yıl😿😪
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBir şey yapmadım hala eskisi gibi anlaşıyoruz ama hala sevdiği belli
Soran+1 yılEvet öyle ya ben buna açılmadan önce de sana kız bulayım diyordum o da ben buldum zaten diyordu sanaldan nasılsın bu kadar sevmiş olabilir ki
Soran+1 yılNasıl görüşelim bı uçak bileti falan ne kadar
Soran+1 yılÖyle işte
Soran+1 yılBilmiyorum ya güvenmiyorum açıkçası gerçekten sevmişse zaten arkadaşlığımız bitmez bı şekilde devam eder gerekirse 5 yıl sevmemisse hevesse benim için daha iyi olur bitmesi
Soran+1 yılBenimki de karışık
Soran+1 yılBen yardımcı olurum diyeceğim kendime hayrim yok :d
Soran+1 yılNope buradaki varlıklara güvenmiyorum
Her akşam uyudunmu diye mesaj attıran sey arkadaşına yürümez diye bir şey yok yani ya sal gitsin ya da devam et gitsin adjajakak
00 YorumlaHəmişə necə davam etmisizsə indidə elə edin o görəcəki siz onu Arkadaşı olarak görürsüz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek hoşlanmadığı kızla arkadaş olmazmış
22 Yorumla
Soran+1 yılYok bence olabilir
- +1 yıl
Ciddimisin @bayrakmerve27
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakın erkek arkadaşım benden hoşlanıyor, nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler