Beyler özellikle cevap versin n’oluyo bu adama?

Sevgilim sabah 5.30da kalkıyor soğuk suyla duş alıyor sonra direkt saat 10’a kadar box ve fitness uğraşıyor. Sonra işte yemekti neydi işe geçiyor saat 16’da çıkıyor ve arkadaşlarıyla vakit geçiriyor en son eve geliyor iki kelam edip uyuyor ve uyukluyor. Beni çok ihmal ediyor iki aydır özellikle. Uzun turnelere gidiyolar o zamanlar hiç görmüyorum zaten. Son zamanlarda çok tripli ve sinirliyim ona karşı ama o anlamıyor gibi geliyor. Artık takmıyor onu kafama göte takılıyorum o zamanlar çok arıyor. Geçen gece onu çok özlediğim için biraz sırnaştım biraz vakit geçirdik sonra telefonu çaldı açma dedim açtı beş dakika dedi ben de sinirlendim gittim uyudum kendisi de gelip beni uyandırıyor sonra. Ben de kızdım kalkmadım. Sabahına ben başka şehire geçecektim beni bir saat uzağa bırakır mısın daha rahat giderim dedim. O da işe gitmem lazım o bu şu bilmem ne dedi bir şey demedim. Sabah benim çok samimi olduğum biri beni almaya geldi o şehire beraber geçelim dedi onun da işi varmış yakışıklı sarışın uzun boylu bi oğlan. Sevgilim kapıda bizi görünce ben seni bırakırdım işim zaten o kadar yoğun değildi azaldı halloldu bilmem ne dedi ben de gerek yok ikimiz de zaten o yöne gidecekmişiz dedim çok bozuldu. O oğlanı kendisi de tanıyor ama biz daha samimi olduk özellikle son 4 aydır. Ben şu an sevgilimi aramıyorum meşgulüm falan diyorum keyfime bakıyorum hatta ayrılırım belki kendisi şu an sürekli beni arıyor özledim yanına geleyim mi çok vakit ayıramıyoruz birbirimize neden beni aramıyosun vs diyo instada da bizim fotomuzu paylaşmış. Ne diyorsunuz beyler niye böyle oldu ne bu hareketler kafamı karıştırıyor ne diyorsunuz?

Beyler özellikle cevap versin n’oluyo bu adama?