Onun davranışlarını ben mi yanlış anladım yoksa onun mu kafası karışık?

Yurtdışında yaşıyorum ve Hinge’de Türk bir erkekle tanıştım. Kısa sürede yüz yüze tanıştık ve telefon yazışmalarımız falan baya iyi gidiyordu. Sabah günaydın, akşam iyi geceler yazardı falan. Normalde ikimizde fazla telefonda yazışmayı sevmeyen insanlarız ama karşılıklı saatlerce yazışırdık. İkinci buluşmaya onun evine gittim ve birlikte bişeyler yaptık ve yedik. Üçüncü buluşmadan önce benim bir haftalık bir Türkiye tatilim vardı. O bir haftalık dönemde bana her gün yazardı. Ufaktan birbirimize yürümeye başladık. Ben açıkça kişiliğini falan sevdiğimi söyledim ve o da bana bu hislerin karşılıklı olduğunu belirtti. Bazen ellerim çok üşüyor hep soğuk dediğimde o da bana benim de ellerim hep sıcak diye cevap verirdi. Bana karşı bir ilgisi olduğunu düşünmeye başladım. Türkiye dönüşüm cumartesi ve onunla çarşamba görüşecektim ama bana pazar planım olup olmadığını sordu ve bende şakacı bir şekilde senin yanına gelmeyi planlıyordum ama yorgun olurum yazdım. O da saniyesinde gel yazdı. Çarşambaya çok var pazar gel yazdı ve bende tamam dedim.

Pazar geldi çattı ve film izlemeye karar verdik. Buluşmadan önce korku filmi sevmediğimi ve eğer korku filmi izlerken büyük ihtimal bir kısmını ona sarılarak geçireceğimi söyle ve kendisi sarılmakta bir problem yok dedi. Buluşma günü izlediğimiz korku filmi baya iğrençti ben de bir iki defa onun kolunu tuttum gözlerimi falan kapattım bakmıyorum ekrana. Üçüncü korku patlamasında yanıma iyice yaklaştı ve sarıldı. Başımı omzuna koydum ve filmi öyle bitirdik. Ben eve gitmeden önce üç defa uzun uzun sarıldık ve sırtımı okşadı ben kapıdan çıkana kadar. Arabaya oturduğum anda çok keyifli vakit geçirdim diye mesaj attı. Ben kapıdan çıkalı 5 dakika olmuş. Akşam geç saate kadar yazıştık ve pazartesi iş yemeğini iptal edip buluşma teklif ettim. O da gel dedi. Sevdiği bir yemeği yapmak için alışveriş yaptım ve işten sonra onun yanına gittim. Böyle sürprizler yapma mahcup oluyorum dedi ama bende içimden geldiği için yaptığımı ve mahcup olmaması gerektiğini söyledim. Muhabbetlerimiz iyi ilerliyordu ama mesafeliydi. Ve benim kafam karışmaya başladı. Açık olarak sordum. Benim ona karşı bir ilgimin olduğunu anladığını biliyordum ama ben onu yanlış anladığımı düşündüm. Kendisi şu an duygularının ne yönde olduğunu bilmediğini söyledi ama benimle vakit geçirmekten zevk aldığını falan ekledi. Ama gelecekte ne olur bilemiyorum diye yazdı. Buna karşılık bende duygularından emin olana kadar benim kafamı karıştırmamasını rica ettim. Bundan sonra kendini iyice çekmeye başladı. Çarşamba buluştuk tekrar yemek yedik ama çok mesafeliydi. Perşembe sabah yazdım ve birbirimizi arkadaşça tanımayı önerdim. O da bunu kabul etti ama hafiften yaptığımız planları iptal etmeye başladı ve mesajları azaldı. Ben yazarsam cevap veriyor ama kendi iletişime geçmek için bir gayret göstermiyor.

Babam vefat edeli 3 ay oldu ve bir ay sonra onunla tanıştım. Açıkçası dertleşmek için birini arıyordum ve ondan hoşlanmaya başladım. Birbirimizi yanlış mı anladık?

Onun davranışlarını ben mi yanlış anladım yoksa onun mu kafası karışık?