Bu benden ayrıldı şimdi de yazmış selam nasılsın neden cevap vermiyorsun ne yapmalıyım sevgilimde var yazmalı mıyım ona😐🤔

Bu benden ayrıldı şimdi de yazmış selam nasılsın neden cevap vermiyorsun ne yapmalıyım sevgilimde var yazmalı mıyım ona😐🤔

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben konuşma eski sevgilinle. çünkü seni hak etmiyordur
Hımmmmmmm evet bence de hem giden kendi hangi yüzle yazıyor 🧐
Teşekkürler 😊
Ben buradayım diye kendini hatırlatıyor. Büyük ihtimalle boşta kaldı. Uzak durmak en iyisi olur.
Hımmmmmm ayyyyyyyyyyyyyy hatırlatmasına eksik kalsın 🙄😐😑
Bence de yoksa bir şey olabilir ben çok çabuk kanıyorum uzak duruyum 😶
Eski sevgilin sana nasıl yazabiliyor 🙄 engellenenler de durması gerekir
Engellemedim ki arkadaş olalım dedi ama bence bir kızla bir erkeğin arkadaş olmaz bence 🙃
Eski sevgiliden arkadaş olmaz sana iyi bir tavsiye olsun bu 🙁
Evet bencede gitmiyor da kendi ayrıldı şimdi de hangi yüzle yazıyor 😕🖤
İlginç ya erkekler 😕
Bazı erkekler vardır sevmesini bilir bazı erkekler vardır sadece cinsellik için sever ayırt etmesi zor 🤷♂️🙁
Hımmmmmmm anladım teşekkürler 🙃🖤
Kendimi beni sadece cinsellik için seven biri ile birlikteymişim gibi hissediyorum hislerim kuvvetlidir asla yanılmadım maalesef 🙃🖤
Mutluluğu hak etmiyorum galiba mutluluk nedir acaba 🙃🖤
Bende hak etmiyorum sanırım 🙁 bu ♿ haldeyim diye reddedildim hep, önyargı 🙁
Yaaaaaaa 🥺🥺üzüldüm 🥺 insanlar acımasız 🥺🖤
Mutluluğu Hak ediyorsun tabi ki de lütfen öyle düşünme onlar belli ki sevmemişler seven insan gitmez her ne olursa olsun yanında olur sen her halinle sever inşallah bulursun seni seven değer veren birini🥺💛🤲
Sevgilin varsa işin ne onla?
Yok zaten arkadaş kalalım demişti ayrılırken bir erkek ve bir kadın arkadaş olamaz bence hemde eski sevgili hiç olmaz yazıyor işte pek ilgilenmiyorum bakmıyorum
kendini hatirlatiyo sana
Ayyyyyyyyyyyyyy kalsın hiç gerek yok hatırlatmasına😒😂
Engellerim
Hımmmmmmm anladım teşekkürler 😊
Hayat senin rica ederim 😉
Sevgilin varsa "Sevgilim var rahatsız etme" dersin