Aşk İlişkileri Aşk a Sadakat Önemli Sizce Neden? Redlove0619 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor KS Canlar Günaydın Makedonya Herkese Selamlar aşık olmak istiyorum ama bulamadım Güncellemeler+1 yıl Güncel Aşk a Sadakat Önemli Sizce Neden? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sadakat olmazsa aşk olmaz zaten 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Evet tabi ki de önemli.. aşk varsa zaten sadakat de var demektir 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadakat denilen şeyin ne olduğunu bilen kaldı mı ki 0 5 Yorumla Redlove0619 +1 yıl Kalmadı iş hak eden yok ki Yorumla DeathXIII +1 yıl Sadakayı hak eden yok mu diyorsun? Yorumla Redlove0619 +1 yıl Yok bulamadim koca ülkede zaten orada değilim artık Yorumla DeathXIII +1 yıl Demekki bende, sen yoksun diye bulamıyorum 🤣🤣🤣 şaka bir kenara kimse neyi , kimi istediğini bilmiyor. Bu sitede bile 5 dakika soruları okuyunca bir iliskiye baslamamak için sebepler buluyorum Yorumla Redlove0619 +1 yıl Haklısın Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadakat olmadan bir ilişkinin düzgün ilerlemesi mümkün değil ki zaten 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gerçek aşk sadakat ile ayrılmaz ikilidir daima..🍀🗝️ 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Aşkı bilmem ama umursamazlık sorun. Ego mu yoksa gurur mu bu insanlardaki bilemedim. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. sadakat olmazsa güven olmaz güven olmazsa sevgi yeterli olmaz 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sadakat Güven Saygı birini mahvedersen hepsini kaybedersin haliyle bu üçü çok önemli 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Manhattan, New York dan selamlar, zengin az demek ki çevrende o yüzden bulamamışsındır :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl her şey önemli düşünsene istemediğin herşeyi değer verdiğin biri sana yapıyor biraz düşün anlarsın heralde 0 0 Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Duygusal aşkta sadece evet 0 4 Yorumla lvebdy +1 yıl Not: bu arada sorumu beğenen kisiydin demin, ben sormuştum 😊 Yorumla Redlove0619 +1 yıl Hm 😅😅 Yorumla lvebdy +1 yıl Aynen 😄 Yorumla lvebdy +1 yıl Dm atamiom yalnız sana Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl benim gibi dank ve dürüstü az işin zor asdfgh 0 2 Yorumla b_aretias +1 yıl dank değil sadık Yorumla Redlove0619 +1 yıl Nerede yaşıyorsun ki Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Sadakat olmasa hiçbir iş yürümez 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok önemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sadakat olmazsa aşk olmaz zaten
Evet tabi ki de önemli.. aşk varsa zaten sadakat de var demektir
Sadakat denilen şeyin ne olduğunu bilen kaldı mı ki
Kalmadı iş hak eden yok ki
Sadakayı hak eden yok mu diyorsun?
Yok bulamadim koca ülkede zaten orada değilim artık
Demekki bende, sen yoksun diye bulamıyorum 🤣🤣🤣 şaka bir kenara kimse neyi , kimi istediğini bilmiyor. Bu sitede bile 5 dakika soruları okuyunca bir iliskiye baslamamak için sebepler buluyorum
Haklısın
Sadakat olmadan bir ilişkinin düzgün ilerlemesi mümkün değil ki zaten
Gerçek aşk sadakat ile ayrılmaz ikilidir daima..🍀🗝️
Aşkı bilmem ama umursamazlık sorun. Ego mu yoksa gurur mu bu insanlardaki bilemedim.
sadakat olmazsa güven olmaz güven olmazsa sevgi yeterli olmaz
Sadakat Güven Saygı birini mahvedersen hepsini kaybedersin haliyle bu üçü çok önemli
Manhattan, New York dan selamlar, zengin az demek ki çevrende o yüzden bulamamışsındır :D
her şey önemli düşünsene istemediğin herşeyi değer verdiğin biri sana yapıyor biraz düşün anlarsın heralde
Duygusal aşkta sadece evet
Not: bu arada sorumu beğenen kisiydin demin, ben sormuştum 😊
Hm 😅😅
Aynen 😄
Dm atamiom yalnız sana
benim gibi dank ve dürüstü az işin zor asdfgh
dank değil sadık
Nerede yaşıyorsun ki
Sadakat olmasa hiçbir iş yürümez
benim için sadakat çok önemli
Sadakatsiz bir ilişki olmaz zaten aşıksan
Çok önemli